FK Kozara Gradiška

astra1922
Kontakt:

Re: FK Kozara Gradiška

Post Postao/la astra1922 » 29 avg 2011, 20:42

mnogo_smo_jaki je napisao/la:Kako ste krenuli,imate šanse da ostanete u PL..samo ne smijete gubiti bodove na scom stadionu,to vam je recept :D ...Kako stavri stoje ove godine će biti sigurno 5-6 ekipa što će se grčevito boriti za opstanak...čelik,gošk,slavija,sloboda,kozara,zvijezda..čak i travnik....pa gledajte da ne budete među zadnje dve :mrgreen:
rudar ce u borbu za evropu :lol: :lol: :lol: :lol:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 30 avg 2011, 10:08

astra1922 je napisao/la:
mnogo_smo_jaki je napisao/la:Kako ste krenuli,imate šanse da ostanete u PL..samo ne smijete gubiti bodove na scom stadionu,to vam je recept :D ...Kako stavri stoje ove godine će biti sigurno 5-6 ekipa što će se grčevito boriti za opstanak...čelik,gošk,slavija,sloboda,kozara,zvijezda..čak i travnik....pa gledajte da ne budete među zadnje dve :mrgreen:
Pa u borbu za opstanak nećemo,što se ne bi reklo za vas.
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

Avalanche
Kontakt:

Post Postao/la Avalanche » 30 avg 2011, 10:48

mnogo_smo_jaki je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:
Pa u borbu za opstanak nećemo,što se ne bi reklo za vas.
Ne kazem da je Rudar los, ali ne mozes tako biti siguran da se necete borit za opstanak, igrali ste kuci 3 utakmice koje se moraju dobiti sa tim da ste jednu kiksali i imali ste 2 teska gostovanja sto znaci da ce te na proljece kod kuce od njih tesko vidjet 3 boda tako da nista nije sigurno...

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 30 avg 2011, 10:54

Hvala bogu da nije sigurno,ali na proljeće igramo 8 utakmica kući,od toga dve zaredom ,pred kraj,imamo dobru ekipu,većinu igrača od prošle godine...ima dosta ekipa što su lošije od nas,tako da se za opstanak nećemo boriti,nadan se da ćete vi ostati,pa da svake godine igramo "Derbi za Kozaru" :D :lol:
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

Avalanche
Kontakt:

Post Postao/la Avalanche » 30 avg 2011, 12:21

mnogo_smo_jaki je napisao/la:Hvala bogu da nije sigurno,ali na proljeće igramo 8 utakmica kući,od toga dve zaredom ,pred kraj,imamo dobru ekipu,većinu igrača od prošle godine...ima dosta ekipa što su lošije od nas,tako da se za opstanak nećemo boriti,nadan se da ćete vi ostati,pa da svake godine igramo "Derbi za Kozaru" :D :lol:
haha da da svidja mi se to derbi za Kozaru iako je vama blize mi se vise ponosimo sa njom :)
ja se samo mogu nadati da cemo ostati jer smatram da nam fali jos barem 3 kvalitetna igraca a nece se vise nista dovesti... a mogu se samo nadati da ima jos losiji ekipa od nas ali vise ce se znati poslje ovde dve utkamice sto imamo kuci zaredom protiv Leotara i Celika...

legenda 74
Kontakt:

Post Postao/la legenda 74 » 01 sep 2011, 20:16

Novi članovi FK Kozara zadnjeg dana prelaznog roka postali su Srećo(Borac BL) i Stjepanović(Zrinjski)
http://www.fkkozara.info" onclick="window.open(this.href);return false;

Avalanche
Kontakt:

Post Postao/la Avalanche » 01 sep 2011, 22:10

ooo pa da vise nismo tim bez veze :) mislim da ce nas Sreco bas usrecit, gledao sam neke njegove klipove i definitivno je klasa za ovu ligu ;)

KreKre
Kontakt:

Post Postao/la KreKre » 17 sep 2011, 16:48

danas bez nekoliko bitnijih igraca, nadam se da mozemo dobiti celika, na ovim utakmicama treba izboriti opstanak, ako se ovo ne dobija onda bye bye :D
www.fkkozara.net

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 17 sep 2011, 19:28

izduvaste od jedne levatske ekipe koju nabija ko kako stigne...ono se moralo dobiti
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

Avalanche
Kontakt:

Post Postao/la Avalanche » 17 sep 2011, 20:01

VAM je napisao/la:izduvaste od jedne levatske ekipe koju nabija ko kako stigne...ono se moralo dobiti
naletili smo na njih kad su im se kockice posle slagat na bolje, konacno su oterali upravu, navijaci su im se vratili... a mi izgleda teramo svog trenera jer ga niko u timu ne podnosi organski :D

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 17 sep 2011, 20:09

ma kakvi oni i kockice...kloc do kloca,stroga levatska ekipa koju ce uzeti svaki prosjecan klub u po zenice...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

marsovac
Kontakt:

Post Postao/la marsovac » 17 sep 2011, 20:11

VAM je napisao/la:izduvaste od jedne levatske ekipe koju nabija ko kako stigne...ono se moralo dobiti
drug moj vidjet cemo kada aktuelni prvak Bosne i Hercegovine dode za par kola u Zenicu hocel nas nabit ;) ;) ;) ;)
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 17 sep 2011, 20:15

marsovac je napisao/la:
drug moj vidjet cemo kada aktuelni prvak Bosne i Hercegovine dode za par kola u Zenicu hocel nas nabit ;) ;) ;) ;)
ovo je ČETVRTA(4) godina za redom kako slusam istu priču,a uvijek dobijete po guzovima u zenici,stoga poklopi se i imaj čast da ugostis sampiona i primis sto manje golova...ali o tom po tom,nije ni mjesto ni vrijeme...

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 17 sep 2011, 20:34

VAM je napisao/la:
marsovac je napisao/la:
ovo je ČETVRTA(4) godina za redom kako slusam istu priču,a uvijek dobijete po guzovima u zenici,stoga poklopi se i imaj čast da ugostis sampiona i primis sto manje golova...ali o tom po tom,nije ni mjesto ni vrijeme...

E jeste se poceli qrcit a zaboravljate da vam je uskoro red da selite u drugu ligu :D Jedan prosjecan klub tipa Borca koji svako malo ispada u drugu ligu treba da se poklopi kada se spomene Celik.Dovidjenja i prijatno!!!
Nema vise :P

Avalanche
Kontakt:

Post Postao/la Avalanche » 17 sep 2011, 21:06

Aj vas dvojica razgulite odavde sta se svadjate oko toga na ovoj temi :D

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 17 sep 2011, 21:09

Avalanche je napisao/la:Aj vas dvojica razgulite odavde sta se svadjate oko toga na ovoj temi :D
Idemo :D Nego jesi li ti bio danas na tekmi?Ako jesi,moze li kratki raport iz tvog ugla kako se tekma odvijala??
Nema vise :P

Avalanche
Kontakt:

Post Postao/la Avalanche » 17 sep 2011, 21:35

flash je napisao/la:
Avalanche je napisao/la:Aj vas dvojica razgulite odavde sta se svadjate oko toga na ovoj temi :D
Idemo :D Nego jesi li ti bio danas na tekmi?Ako jesi,moze li kratki raport iz tvog ugla kako se tekma odvijala??
ma sta ti kazem jos sam u q... i samo kod nas ima da se posteno igra ali neka volim i to vise nego da kasapimo i krademo :)

mislim da su zasluzeno pobjedili mada i da smo mi pobjedili nebi bilo ne zasluzeno, drugo pol. vise se smo drzali loptu u svojim nogama ali nismo znali stvorit povoljne prilike oni nam prjetili iz kontri i na kraju nas kaznili!!!.

ovim nasim novim igracima Stjepanovicu i Srece samo treba vise kondicije jer su na kraju pocrkali a inace su pakleni igraci, valjda ce biti bolje :D

admir_ze1982
Kontakt:

Post Postao/la admir_ze1982 » 17 sep 2011, 21:42

Avalanche je napisao/la:
flash je napisao/la:
ma sta ti kazem jos sam u q... i samo kod nas ima da se posteno igra ali neka volim i to vise nego da kasapimo i krademo :)

mislim da su zasluzeno pobjedili mada i da smo mi pobjedili nebi bilo ne zasluzeno, drugo pol. vise se smo drzali loptu u svojim nogama ali nismo znali stvorit povoljne prilike oni nam prjetili iz kontri i na kraju nas kaznili!!!.

ovim nasim novim igracima Stjepanovicu i Srece samo treba vise kondicije jer su na kraju pocrkali a inace su pakleni igraci, valjda ce biti bolje :D
Avalanche, ja sam se cuo sa par nasih igraca i oni takodje hvale krajnju korektnost domacih i igraca i navijaca, i iskreno ja nakon sto sam to cuo sad od sveg srca zelim da Kozara izbori opstanak u PL i da na posten nacin i cista obraza nastavite, a rezultati ce doci jer i mi smo u qrcu kao i vi pa nam je ova pobjeda melem na ranu.
ZNaci od srca sve najbolje, jer nam je potrebno da imamo stadione gdje ce navijaci bodriti svoju ekipu a ne psovati protivnickoj, a i porazi su sastavni dio sporta...Puno srece u nastavku !

P.S.
Veliki pozdrav mojim dobrim prijateljima koji sada nastupaju za Kozaru Studenu i Mujicu.
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...

Avalanche
Kontakt:

Post Postao/la Avalanche » 17 sep 2011, 21:55

Hvala drug, ali tesko da cemo izborit opstanak na postnje, zalosno ali takva nam je citava drzava :D upoznao sam i ja Muju stvarno je super osoba ;) evo poz i od mene za njih :D

admir_ze1982
Kontakt:

Post Postao/la admir_ze1982 » 17 sep 2011, 22:12

Avalanche je napisao/la:Hvala drug, ali tesko da cemo izborit opstanak na postnje, zalosno ali takva nam je citava drzava :D upoznao sam i ja Muju stvarno je super osoba ;) evo poz i od mene za njih :D
Ma ostace se sigurno, jer sad se toliko ne stima ko ce ostati i kako, vise se steli ovim gore borcima za evropu, kod njih je lova :D

Ma Mujo je strasan lik, a i fudballer je odican, vjerujem da mu je fino tamo kod vas, Gradiska je super grad.

Pozz
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.