pametnom dosta:DRHAUSE je napisao/la:Nemaš ti pojma ili si veoma zlonamjeran .Čuj nogomet ide dole čim vi niste dominantni u savezu .Liga nikad nije bila regularnija ali vi se žalite jer odsad nema da kao 10 idete u Evropu .Poštujem Široki kao civilizovano mijesto ili klub ali ruke su vam prljave i previše da vi ukazujete na poštenje .Zato pospite se pepelom.Kevin je napisao/la:iako svi mislimo da napredujemo po svim događanjima ove sezone ja bih rekao da nazadujemo i to davalja..mozda nikad nismo ni napredovali, samo stagnirali ali je preočito, preočito ovo prvenstvo da je izrezirano samo tako...
iako je stari savez bio mutav do bola, ova komisija mi djeluje jos mutavije..do ove godine smo zivjeli u zabludama i vjeroval ida je sve regularno, a ove se trude da nas prosvijetle i pokazu da nije.nazalost.
svako kolo imamo drasticne greske sudaca, ali ovo je bitno: DRASTICNE koje utjecu na konacne rezultate..
kad neke stvari skontas onda ti nista nije jasno, a mozda bolje i da ne skontas nego da kao ovca ides na stadione i gledas izrezirano prvenstvo, kao kakvu kazalisnu predstavu u kojoj se zna početak-zaplet-i kraj..
posljednja desavannja u travniku samo potvrđuju ovo što govorim..jer ako neznate glavni za suce ove sezone su: jedan čovjek iz FK Borac, a drugi iz Zenice...mozda se varam..ali preočito je, svaku utakmicu s Borcem netko ima prigovora na suđenje (osim Rudara zadnju ali mozda nije bilo potrebno intervenirat)..nije ovo stvar u Borcu, da je bilo koji klub drugi isto bih napisao..bit je da bh nogomet ide dolje i to ogromnim koracima..
po meni netko režira ovo..a mislim da ih jebu Sarajevo, Travnik, Zrinjski i donekle Široki..pogotovo Sarajevo, iako mi nisu dragi svaka čast, jedino mi se zgadilo suđenje protiv Veleža al ion ošto sam gledao od njih svakako da su jedan od glavnih za naslov..
moje pitanje je: kako ce to sve izgledat i sta jos mozemo ocekivat kad se odigraju utakmice tipa Borac-Sarajevo, Zeljo-Borac, Zeljo-Siroki, Sarajevo-Siroki itd.??
ja mislim da mozemo ocekivat svašta, ali doslovno svašta..živi bili pa vidili..
poz svim pravim ljubiteljima nogometa, ali onog istinskog
http://sportsport.ba/bh_fudbal/sto-se-z ... roti/63408