PL BiH 2011/12

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Kevin
Kontakt:

Re: PL BiH 2011/12

Post Postao/la Kevin » 29 avg 2011, 10:42

DRHAUSE je napisao/la:
Kevin je napisao/la:iako svi mislimo da napredujemo po svim događanjima ove sezone ja bih rekao da nazadujemo i to davalja..mozda nikad nismo ni napredovali, samo stagnirali ali je preočito, preočito ovo prvenstvo da je izrezirano samo tako...
iako je stari savez bio mutav do bola, ova komisija mi djeluje jos mutavije..do ove godine smo zivjeli u zabludama i vjeroval ida je sve regularno, a ove se trude da nas prosvijetle i pokazu da nije.nazalost.
svako kolo imamo drasticne greske sudaca, ali ovo je bitno: DRASTICNE koje utjecu na konacne rezultate..
kad neke stvari skontas onda ti nista nije jasno, a mozda bolje i da ne skontas nego da kao ovca ides na stadione i gledas izrezirano prvenstvo, kao kakvu kazalisnu predstavu u kojoj se zna početak-zaplet-i kraj..

posljednja desavannja u travniku samo potvrđuju ovo što govorim..jer ako neznate glavni za suce ove sezone su: jedan čovjek iz FK Borac, a drugi iz Zenice...mozda se varam..ali preočito je, svaku utakmicu s Borcem netko ima prigovora na suđenje (osim Rudara zadnju ali mozda nije bilo potrebno intervenirat)..nije ovo stvar u Borcu, da je bilo koji klub drugi isto bih napisao..bit je da bh nogomet ide dolje i to ogromnim koracima..

po meni netko režira ovo..a mislim da ih jebu Sarajevo, Travnik, Zrinjski i donekle Široki..pogotovo Sarajevo, iako mi nisu dragi svaka čast, jedino mi se zgadilo suđenje protiv Veleža al ion ošto sam gledao od njih svakako da su jedan od glavnih za naslov..

moje pitanje je: kako ce to sve izgledat i sta jos mozemo ocekivat kad se odigraju utakmice tipa Borac-Sarajevo, Zeljo-Borac, Zeljo-Siroki, Sarajevo-Siroki itd.??

ja mislim da mozemo ocekivat svašta, ali doslovno svašta..živi bili pa vidili..

poz svim pravim ljubiteljima nogometa, ali onog istinskog
Nemaš ti pojma ili si veoma zlonamjeran .Čuj nogomet ide dole čim vi niste dominantni u savezu .Liga nikad nije bila regularnija ali vi se žalite jer odsad nema da kao 10 idete u Evropu .Poštujem Široki kao civilizovano mijesto ili klub ali ruke su vam prljave i previše da vi ukazujete na poštenje .Zato pospite se pepelom. :arrow:
pametnom dosta:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/sto-se-z ... roti/63408
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 29 avg 2011, 10:47

najpoštenije bi bilo nastaviti tamo gdje se stalo, ali to propozicije ne predviđeju ili nova tekma ili 3:0

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 29 avg 2011, 11:01

Kevine tvoji postovi sve više ukazuju na tvoju povečanu frustraciju povodom ispadanja voljenog kluba iz ozbiljnih kandidata za vrh .Bez Bevande da vam sređuje stvari u savezu crno vam se piše .A SAD ADIO A SAD ADIO i ko zna kad i ko zna gdje . Možda u segundi. :arrow:
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 29 avg 2011, 11:33

DRHAUSE je napisao/la:Kevine tvoji postovi sve više ukazuju na tvoju povečanu frustraciju povodom ispadanja voljenog kluba iz ozbiljnih kandidata za vrh .Bez Bevande da vam sređuje stvari u savezu crno vam se piše .A SAD ADIO A SAD ADIO i ko zna kad i ko zna gdje . Možda u segundi. :arrow:
šta ti misliš da ja patim da Široki bude prvak? i kojeg ispadanja iz ozbiljnih kandidata za vrh? zar je već prošlo 20kola PL BiH??

iskreno, svejedno mi ocemo biti prvi ili 2. ili 3. itd, neka idemo u Eu ja zadovoljan..
a što se tiče drugih ekipa, sve je to u 5 deka..mozemo se, odnosno mozete se zavaravat da ce borac prekucat ligu ili zeljo itd. sve je to u 5 deka..zapamti
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 29 avg 2011, 12:50

Kevin je napisao/la:
DRHAUSE je napisao/la:Kevine tvoji postovi sve više ukazuju na tvoju povečanu frustraciju povodom ispadanja voljenog kluba iz ozbiljnih kandidata za vrh .Bez Bevande da vam sređuje stvari u savezu crno vam se piše .A SAD ADIO A SAD ADIO i ko zna kad i ko zna gdje . Možda u segundi. :arrow:
šta ti misliš da ja patim da Široki bude prvak? i kojeg ispadanja iz ozbiljnih kandidata za vrh? zar je već prošlo 20kola PL BiH??

iskreno, svejedno mi ocemo biti prvi ili 2. ili 3. itd, neka idemo u Eu ja zadovoljan..
a što se tiče drugih ekipa, sve je to u 5 deka..mozemo se, odnosno mozete se zavaravat da ce borac prekucat ligu ili zeljo itd. sve je to u 5 deka..zapamti
Je u međusobnim dvobojima boljih klubova, ali protiv ovih ''manjih'' Borac odavno uzima puno bodova za razliku od nas. Mi moramo pobjeđivati i u gostima, kao protiv Zvijezde, i onda se možemo nosati sa Borcem i Sarajevom, a vjerujem da će se tu priključiti i Željo, još ako ostane Velež i uključi se Zrinjski eto 6 kandidata za Europu, a samo 4 idu. Ove godine će biti najteže izboriti Europu do sad, ne samo nama nego svima.

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 29 avg 2011, 12:59

Je u međusobnim dvobojima boljih klubova, ali protiv ovih ''manjih'' Borac odavno uzima puno bodova za razliku od nas. Mi moramo pobjeđivati i u gostima, kao protiv Zvijezde, i onda se možemo nosati sa Borcem i Sarajevom, a vjerujem da će se tu priključiti i Željo, još ako ostane Velež i uključi se Zrinjski eto 6 kandidata za Europu, a samo 4 idu. Ove godine će biti najteže izboriti Europu do sad, ne samo nama nego svima.
Hahah kakvih se sve gluposti moze ovde procitati, pa kako te nije sramota, Borac prosle godine protiv Zelje 6 bodova,protiv Sarajeva 6 bodova, protiv Sirokog 3 a kuci izgubili jer su igraci bojkotovali trenera,tad smijenjen Maric dosao Jagodic... :shock:

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 30 avg 2011, 13:05

Papalukas je napisao/la:
Hahah kakvih se sve gluposti moze ovde procitati, pa kako te nije sramota, Borac prosle godine protiv Zelje 6 bodova,protiv Sarajeva 6 bodova, protiv Sirokog 3 a kuci izgubili jer su igraci bojkotovali trenera,tad smijenjen Maric dosao Jagodic... :shock:
Aje dobro, Borac je gigant, Široki, Sarajevo i Željo nemaju šta tražiti sa njim, bolje im je da ni ne igraju sa tom velesilom :roll:

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 30 avg 2011, 13:11

U ovoj ligi ni jedan klub nije gigant.
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

Жика Павловић
Kontakt:

Post Postao/la Жика Павловић » 30 avg 2011, 21:47

mnogo_smo_jaki je napisao/la:U ovoj ligi ni jedan klub nije gigant.
Е & ¥, " % " " $ :mrgreen: . & " ", & $, па " $, ?, & ? " ?. су " ? ", ? &. $, ", ? за " ? ?, а ? ова % $ пањева, звана $ ? са ? " $ " $ " ' $ по " 600 ? :mrgreen:

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 30 avg 2011, 22:22

pa vi onda navijajte za zvezdu i partizan,samo za najbolje i najtrofejnije. Hah,mada je i to upitno,kada taj silni partizan izgubi od konobara elektricara i vodoinstalatera. Jadni li ste vi,zato nam je ovako kako nam je. Uzas.

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 30 avg 2011, 22:28

" ? je napisao/la:
mnogo_smo_jaki je napisao/la:U ovoj ligi ni jedan klub nije gigant.
Е & ¥, " % " " $ :mrgreen: . & " ", & $, па " $, ?, & ? " ?. су " ? ", ? &. $, ", ? за " ? ?, а ? ова % $ пањева, звана $ ? са ? " $ " $ " ' $ по " 600 ? :mrgreen:
X :lol:
Sloga Uskoplje

Жика Павловић
Kontakt:

Post Postao/la Жика Павловић » 30 avg 2011, 23:57

jubitubi je napisao/la:pa vi onda navijajte za zvezdu i partizan,samo za najbolje i najtrofejnije. Hah,mada je i to upitno,kada taj silni partizan izgubi od konobara elektricara i vodoinstalatera. Jadni li ste vi,zato nam je ovako kako nam je. Uzas.
Ја не " за $ " ", а поготово не за ?, ?, &... " ? ' " ' $ " " на ". $ " " ' ' узео за ". " ' за $, " ? $ & ", ? то не " $ " & ? у " ? " " % $ " ?. &, " ' " $, & преноса " $-$, & ": % - ' то, ту ' $, - ' ¥ ?, "? &", $, ", ", ово, оно... Не & " ја $ су $ " $ ? ? &, % насупрот, све је то ? го &.рац, ? " &, & - " ?, све " $ ", % се " & ? " / $ је го &.рац, & $. ? је у ". Ја не & $ је та " $ ? " ? " & ', ? ја ' $ је " $ " ? ? $ $ ту ". " ' ово % " &, ", Сарајева " " & & "?" % $ & & $ $ ?, а " ? ' " " ? ' за ' " $ " & ? / ".

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 31 avg 2011, 00:46

Her Žika imaš od mene palac gore za post, tako i treba samo se bori i voli svoj grad i klub. A ne kao neki navijaju za druge gradove a ne vole svoj gradski klub. Samo se ne slažem oko kvaliteta ti misliš da je u Srbiji ili Hrvatskoj mnogo bolji. Kod njih opada ovdje malo raste dakle to se približuje sve više a sveukupno i jedni i drugi su daleko od evrope. Al ostavimo mi Evropu jedno vrijeme po strani

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 31 avg 2011, 09:19

Ma nisam Ziko mislio na tebe...Nije ni bitno,nerviram se zbog nekih.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 31 avg 2011, 18:37

Kaže Osim da je Olimpic osnovan prije četiri mjeseca,hem što laže,hem je jadan i prepotentan!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

hordas'87
Kontakt:

Re:

Post Postao/la hordas'87 » 31 avg 2011, 18:40

Mancini je napisao/la:Kaže Osim da je Olimpic osnovan prije četiri mjeseca,hem što laže,hem je jadan i prepotentan!
sram ga bilo

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 31 avg 2011, 18:46

Osnovan je 1993 godine kada je on branio interese BiH u Francuskoj!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Trebinje
Kontakt:

Post Postao/la Trebinje » 01 sep 2011, 00:50

http://zshare.net/video/9423430023781a8f/" onclick="window.open(this.href);return false;

5. kolo BIH, download link...

Šofa
Kontakt:

Post Postao/la Šofa » 01 sep 2011, 02:03

Ovo za Travnik se prica godinama i sada je izaslo u javnost jer sudije nisu htjele nastaviti utakmicu, a znam nekih gostovanja Sarajeva i Zelje gdje se pominjao isti scenarij samo sto su sudije morale da nastave utakmicu i na kraju se sve to zataskavalo. Sreca pa je sada bio Borac u pitanju pa se ovo sve razmotalo do kraja, cuj gluposti sudiju salju u svoje bolnice i domove zdravlja, kao sudija bi morao na nosilima da bude iznesen da bi se smatralo da je napadnut. Pa logicno je ako ga prebiju da se nece nastaviti susret, ali ako ga malo naguraju uz zid pa mu se zaprijeti da nece izaci ziv sa stadiona ako travnik ne pobijedi je nesto sasvim drugo( mada i to nije strasno, kako to moze uticati na rezultat :) )

Ekipe iz nase lige su isle u travnik i molile Boga da se tamo niko ne povrijedi, jer su sudije dozvoljavale toliko grubu igru domacina da je uspijeh ako se vratis sa zdravim igracima, a rezultat , kartoni i sl i nije toliko bilo bitno za to gostovanje ;)

spielführer_21
Kontakt:

Re:

Post Postao/la spielführer_21 » 01 sep 2011, 09:45

Mancini je napisao/la:Osnovan je 1993 godine kada je on branio interese BiH u Francuskoj!
osnovan je OlimpiK, a za OlimpiC nisam siguran :mrgreen:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.