Uprava napolje !
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Boateng_27
- Kontakt:
Re: AC Milan
Slagali su nam, Mister X NE POSTOJI !
Uprava napolje !
Uprava napolje !
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Boateng_27 je napisao/la:Slagali su nam, Mister X NE POSTOJI !![]()
Uprava napolje !
Lazu i nas iz dana u dan, isti su kao politicari, samo da ima je vlast
Jos da je Montolivo tu ili Kaka ko zna gdje bi vam bio kraj
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- senad_flamin
- Kontakt:
imaju Buffon,Marchisio,Krasic,Quagliarella,Del Pierotony-mortale je napisao/la:u Milanu večerali zajedno Marotta i Galliani, pričali su navodno o nekoj zamjeni igrača![]()
nakon što je očito propalo dovođenje mister X-a, kao i bilo kojeg drugog slova abecede sad idu presipati iz šupljeg u prazno, milanu treba još barem jedan vezni igrač, a u cijelom juventusu nema igrača na toj poziciji da bi mogao igrati u prvih 11 milana ako nešto i dogovore tu samo juventus može profitirati.
eventualno ako se desi neka zamjena grosso-antonini i sl onda je kuku meni kuku tebi![]()
inače sutra zadnji dan mercata i nisam neki optimista da će više iko kvalitetan doći u milan
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
adointer je napisao/la:imaju Buffon,Marchisio,Krasic,Quagliarella,Del Pierotony-mortale je napisao/la:u Milanu večerali zajedno Marotta i Galliani, pričali su navodno o nekoj zamjeni igrača![]()
nakon što je očito propalo dovođenje mister X-a, kao i bilo kojeg drugog slova abecede sad idu presipati iz šupljeg u prazno, milanu treba još barem jedan vezni igrač, a u cijelom juventusu nema igrača na toj poziciji da bi mogao igrati u prvih 11 milana ako nešto i dogovore tu samo juventus može profitirati.
eventualno ako se desi neka zamjena grosso-antonini i sl onda je kuku meni kuku tebi![]()
inače sutra zadnji dan mercata i nisam neki optimista da će više iko kvalitetan doći u milan
ma mislio sam na vezne igrače, neće valjda bufon biti fantazista
al da ne bude sve tako crno pobrinuli su se iz leccea, izgleda da su kupili velikog šampiona masima odda
još kad bi im sad poslali i boneru kao bonus i ne treba milanu veće pojačanje od toga
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Interesantno
Mario Ballotelli's profile has been taken off the Man City Web site. Make of that what you will, although AC Milan and Tottenham have both been linked with the volatile forward, with Newcastle United also interested, apparently.
Ako ovo povezemo sa ovimeLM#8 je napisao/la:InteresantnoMario Ballotelli's profile has been taken off the Man City Web site. Make of that what you will, although AC Milan and Tottenham have both been linked with the volatile forward, with Newcastle United also interested, apparently.
Znaci li to da je Balonja novi igrac TottenhamaFCUM je napisao/la:Spurs star Tom Huddlestone is keeping us all guessing after tweeting...'Can't believe who just sneaked into the training ground the back way! Wow.' We'll bring you details if we find out more.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Lass bi mogao sletiti danas.
E jbg, Galliani, zar nisi mogao iskesirati 25 mil za Hamsika il Gansa, il tih mizernih 10 za Montoliva.
E jbg, Galliani, zar nisi mogao iskesirati 25 mil za Hamsika il Gansa, il tih mizernih 10 za Montoliva.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
- sarajlija89
- Kontakt:
Kako bi samo sa Lassom pogodili
Velika mi je zelja bila da dodje u Juve, ali ce ga Milan spletom (ne) sretnih okolnosti(povreda Flaminija) uzeti..mozda...ccc
Nadam se da vam nece doc, jer bi realno bili prejaki za sve ostale
Ovako, na papiru Juve djeluje dobro, ako se poslozi, mozda mozemo biti konkurentni Milanu...
Nadam se da vam nece doc, jer bi realno bili prejaki za sve ostale
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Kako prenosi Marca Lass Diarra odbio je Milan i takodje Oddo sluzbeno potpiso za Lecce
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Znali ko sta vezano za ovo da se mozda El Sharavi vrati u Genovu zbog toga sto ce njima faliti neko da zamijeni Palacia naravno ako Palacio ode u Inter
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- Boateng_27
- Kontakt:
Oddo posudjen Lecceu ...
El - Shaarawy ostaje, potvrdio Galliani ...
Očekujem neki BUM u 23:55
inače ću im se svima sjetit mame 
Jedino da kakva bomba derne u to dobaBoateng_27 je napisao/la:Oddo posudjen Lecceu ...![]()
U Italiji prelazni rok traje do 19:00 h
P.S. mogul sad skinut avatar zbog toga sto sam ti dao jednu provjerenu informaciju ?
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
da da, još cca 4 sata ima još da ta bomba rokne, mada nema od toga ništa, max. što mogu uraditi je da dovedu na posudbu nekog bezveznog lika
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Rumour: Montolivo is flying to london now. going to arsenal - who offered 6 millions euros more than ac milan - fee at 18million euro.
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
do 19.00 je uvijek bilo,a najbolje je kad pocnu da trce od 18.45 ne zna se ni ko pije ni ko placa 
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Cini se evo Montolivo ode u Arsenal koji je ponudio 6 miliona vise u odnosu na Milan
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- senad_flamin
- Kontakt:
Mislim da smo mi zavrsili, jer da ima bilo kakvih sumnji o nekom igracu pisalo bi se,kod nas nema nista trenutno, Lass odbio, Montolivo sve manje se spominjao posljednji dana sa Milanom, ne vidim neko ime koje bi bilo u kontekstu sa Milanom
-RIVALDO-
- Boateng_27
- Kontakt:
@Yuto skidaj avatar, nemogu te više gledat takvog
e jbg nisam znao da je do 19h
nemogu da vjerujem Monto u Arsenal
e jbg nisam znao da je do 19h
nemogu da vjerujem Monto u Arsenal
Hvala za ovih 6 sati manje,puno mi to znaci
Inace,mislim da Milan nikoga nece dovest.A realno i ne treba vam niko,mozda jedan veznjak jedino...
Inace,mislim da Milan nikoga nece dovest.A realno i ne treba vam niko,mozda jedan veznjak jedino...
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.