da da, još cca 4 sata ima još da ta bomba rokne, mada nema od toga ništa, max. što mogu uraditi je da dovedu na posudbu nekog bezveznog lika
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
Re: AC Milan
da da, još cca 4 sata ima još da ta bomba rokne, mada nema od toga ništa, max. što mogu uraditi je da dovedu na posudbu nekog bezveznog lika
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Rumour: Montolivo is flying to london now. going to arsenal - who offered 6 millions euros more than ac milan - fee at 18million euro.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
do 19.00 je uvijek bilo,a najbolje je kad pocnu da trce od 18.45 ne zna se ni ko pije ni ko placa 
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Cini se evo Montolivo ode u Arsenal koji je ponudio 6 miliona vise u odnosu na Milan
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- senad_flamin
- Kontakt:
Mislim da smo mi zavrsili, jer da ima bilo kakvih sumnji o nekom igracu pisalo bi se,kod nas nema nista trenutno, Lass odbio, Montolivo sve manje se spominjao posljednji dana sa Milanom, ne vidim neko ime koje bi bilo u kontekstu sa Milanom
-RIVALDO-
- Boateng_27
- Kontakt:
@Yuto skidaj avatar, nemogu te više gledat takvog
e jbg nisam znao da je do 19h
nemogu da vjerujem Monto u Arsenal
e jbg nisam znao da je do 19h
nemogu da vjerujem Monto u Arsenal
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Hvala za ovih 6 sati manje,puno mi to znaci
Inace,mislim da Milan nikoga nece dovest.A realno i ne treba vam niko,mozda jedan veznjak jedino...
Inace,mislim da Milan nikoga nece dovest.A realno i ne treba vam niko,mozda jedan veznjak jedino...
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
- Boateng_27
- Kontakt:
Inter : Poli, Zarate, Forlan
Lazio : Lula, Marchetti, Djibril, Klose, Cana ...
Roma : Lamela, Bojan, Pjanić, Heinze, Kjaer
Juve : Lichsteiner, Pirlo, Vučko, Vidal ...
Mi osvojili 2 trofeja i nemožemo KUPITI jednog je'benog igrača a kamo li dvojicu
Šta su se stisli koji K****
Lazio : Lula, Marchetti, Djibril, Klose, Cana ...
Roma : Lamela, Bojan, Pjanić, Heinze, Kjaer
Juve : Lichsteiner, Pirlo, Vučko, Vidal ...
Mi osvojili 2 trofeja i nemožemo KUPITI jednog je'benog igrača a kamo li dvojicu
Šta su se stisli koji K****
fali ti Alvarez,,
jbga i mi smo osvojili prosle godine pa uzeli tek u januaru(Pazzini,Kharja,Nagatomo) a jos prodali Balotellija,,
haman to tako ide osim ako celo ne uzme sta 18 do 7
jbga i mi smo osvojili prosle godine pa uzeli tek u januaru(Pazzini,Kharja,Nagatomo) a jos prodali Balotellija,,
haman to tako ide osim ako celo ne uzme sta 18 do 7
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Evo sada pisu da ce Montolivo doci kod nas u posljednjim trenutcima
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Judilson Mamadu Gomes '' Pele '' - novo pojacanje Milana. Znate li vi vise sta o ovome igracu kazu da je dosao iz Genoe
da li je to kakav veliki talenat ili....
da li je to kakav veliki talenat ili....
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- Boateng_27
- Kontakt:
Gdje si vidio to za Montoliva ?
a taj Pele neam pojma samo vidim da igra za mladu repku Portugala
a taj Pele neam pojma samo vidim da igra za mladu repku Portugala
http://www.italiah24.it/sport/calcio/ca ... 80%9D.html" onclick="window.open(this.href);return false; ewo ti link za montoliva
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- Boateng_27
- Kontakt:
To je taj pokemon ...

Koju poziciju igra taj pokemon pikachu ..... a ewo pisu sada i za BaloteliaBoateng_27 je napisao/la:To je taj pokemon ...
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- Boateng_27
- Kontakt:
Zadnjeg i centralnog veznog 
Cudi me da celo nije potpisao Hargreaves-a ipak je bio slobodan igrac 
Nemoj njega, molim te.scudetto je napisao/la:Cudi me da celo nije potpisao Hargreaves-a ipak je bio slobodan igrac
Ja njega ni džaba ne bih angažovao (ustvari, dobro, o tome bi se ko i moglo
owen hargreaves je svojevremeno iz bayerna prešao u united za više od 30m eura 
nego čim je tišina neko dolazi 100% samo se nadam montolivo i ovo bi bio sasvim dobar mercato, ajmo ćelo ti to možeš!
nego čim je tišina neko dolazi 100% samo se nadam montolivo i ovo bi bio sasvim dobar mercato, ajmo ćelo ti to možeš!
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- senad_flamin
- Kontakt:
Evo Nocerina cemo pokusati dovesti u zadnjih 30 min !
http://www.calciomercato.com/mercato/mi ... ino-786387
Daj boze,bolje bilo kakav veznjak jer ce biti povreda
http://www.calciomercato.com/mercato/mi ... ino-786387
Daj boze,bolje bilo kakav veznjak jer ce biti povreda
Zadnja izmjena: senad_flamin, dana/u 31 avg 2011, 18:33, ukupno mijenjano 1 put.
-RIVALDO-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.