nasborik je napisao/la:Zamolio bih sve navijače Borca da ne ulaze u bespotrebne rasprave oko ove utakmice, to treba da za nas bude gotova priča, sad su počeli i izmišljati o nekoj kupovini u prošloj sezoni, a Borac pobjedio u 88. minuti, što tad poslije utakmice nisu nešto pričali, još rekli fer i korektno sve bilo, bezobrazno je to...
A kada se priča o kupovini još prije utakmice u Vrapčićima od strane Željezničara i u Prijedoru kad su oni bili prvaci, to su kao šuplje... Ko gubi, (i udara sudiju), ima pravo da se ljuti (i bude kažnjen!)
Kada su nama namještali da ispadnemo iz lige, tad je sve bilo odlično i regularno za njih, sada nam mogu samo u leđa gledati i diviti se našoj napadačkoj i finoj igri ove sezone... BORAC ŠAMPION!
Ti si pametniji od ovih iz Travnika, ja to već znam, to bi moglo i Borca koštati titule, al'baš to ulica priča, a ovdje u Bosni nije jednoumlje, što vi radite, veliki sampioni kupuuju PIROTU.Sutra u Scentru naslov, Fk Sarajevo poslao službeni zahtjev N/FSBIH da se istraži utakmica Travnik -Borac, onda bi se Sarajevu pisala titula(sto meni i nije nesto)ali nek se već jednom istraži ta utakmica.Nek malo i organi natjecanja nešto rade, skupljaju dokaze, da se vidi da se krene naprijed, pa nek se slomi na Borcu i Travniku.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.