FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

vidovitadjemila

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la vidovitadjemila » 31 avg 2011, 18:47

I za kraju moram jednom čovjeku **** mater. Belmine Karamehmedoviću **** ti sve pospisku i tvoj izbor utakmica. Ova utakmica se trebala prenositi i bilo bi sve ok, ali gospodina izabrao derbi kola u Prijedoru? ja više neću plaćati pretplati, nek je plaćaju navijači Rudara, Slobode i sl, koji uz sav respekt su ove godine slab
Pa ti ne kontas sta ti je covjek htjeo reci.Da je bio prenos ne bi ni sudije smjele napraviti onakvo lakrdiju.I tacka...
I citavo vrijeme trazis argumente.Pa evo ti ih gore ukratko ,sta je sad nemoj skretati sa teme...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 31 avg 2011, 18:48

Hahahaha,kako mjenjas temu odmah,pa ti rece da sudija nije bio udaren,ovaj kaze da jeste? ;)

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 31 avg 2011, 18:56

jubitubi je napisao/la:Hahahaha,kako mjenjas temu odmah,pa ti rece da sudija nije bio udaren,ovaj kaze da jeste? ;)
Znas ti ocito ne znas odgovoriti na ovo gore,ostao si bez teksta i ti i svi vi na ovoj temi,jer suvise je neoborivih dokaza da nista nije bilo,a ti koji kazes da si bio na tekmi veoma dobro znas da @travnicanin nikako nije mogao vidjeti sa tribina sta je bilo u tunelu i tvrditi kao ni ti da je dole neko udaren.To znaju svi ali bas svi koji su bili na Piroti ikad i pozivam ih da donesu svoj sud o tome.A kad ste trazili dokaze ja sam vam ih dao a vi nemate odgovor i nemoram vise s vama gubiti vrijeme.

Sad svi nek vide kako ste u stvari dobili ta 3 boda
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 31 avg 2011, 19:06

Pa sta ja imam odgovarati ili neodgovarati,rijec ljudi koji su na strani Travnika,da sudija nije udaren,i rijec sudije i ostalih svjedoka da jeste udaren.Ne znam o kakvim ti neoborivim dokazima pricas,kao da ima video snimak udaranja,ili cega vec.

Nema ni najmanje logike da je sudija nesto izmislio,i tako i sebe i sve ostale,pa tako i Borac,doveo u nezgodnu situaciju.Najbolje da se Borac boji nekoga,pogotovo vas,pa prosle sezone smo uzeli posteno,ne znam zasto bi ove morali kupovati,pogotovo jer igramo bolje,dajemo vise golova...

Glupa ti je ta prica.

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 31 avg 2011, 19:13

jubitubi je napisao/la:Pa sta ja imam odgovarati ili neodgovarati,rijec ljudi koji su na strani Travnika,da sudija nije udaren,i rijec sudije i ostalih svjedoka da jeste udaren.Ne znam o kakvim ti neoborivim dokazima pricas,kao da ima video snimak udaranja,ili cega vec.

Nema ni najmanje logike da je sudija nesto izmislio,i tako i sebe i sve ostale,pa tako i Borac,doveo u nezgodnu situaciju.Najbolje da se Borac boji nekoga,pogotovo vas,pa prosle sezone smo uzeli posteno,ne znam zasto bi ove morali kupovati,pogotovo jer igramo bolje,dajemo vise golova...

Glupa ti je ta prica.
E ovo nisam htjeo da kazem ali cu ipak morati...

Naime prosle godine poslije utaknice sa Borcem na Piroti svaki igrac Travnika je dobio po500 km..mimo plate..
Izvor igraci Travnika s kojima sam licno sjedio i popio par pica, i momci su lijepo ispricali kako je citava ekipa za poraz od borca znaci svi igraci i ljudi koji rade uz klub dobili po 500km..

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 31 avg 2011, 19:14

Od koga?

IgorBL
Kontakt:

Post Postao/la IgorBL » 31 avg 2011, 19:15

vidovitadjemila je napisao/la: E ovo nisam htjeo da kazem ali cu ipak morati...

Naime prosle godine poslije utaknice sa Borcem na Piroti svaki igrac Travnika je dobio po500 km..mimo plate..
Izvor igraci Travnika s kojima sam licno sjedio i popio par pica,i i momci su lijepo ispricali kako je citava ekipa za poraz od borca znaci svi igraci i ljudi koji rade uz klub dobili po 500km..
:lol:
Joj pacenika, majko mila. Pa smeta covjeku Borac i to ti je...
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 31 avg 2011, 19:16

jubitubi je napisao/la:Od koga?
Radi se o novcu koji je Travnik dobio od Borca za poraz i isplacene su neke zaostale obaveze i svi su dobili po 500km...

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 31 avg 2011, 19:17

Ovo su na guzove dobivena 3 boda,neko uzeo lovu od borca i ćao,hoće Borac na silu da bude prvak. :oops:

hordas'87
Kontakt:

Post Postao/la hordas'87 » 31 avg 2011, 19:18

djemile nemoj majke ti ih ti više braniti pa ti ces ih satrati svojim podacima a i ako su dali toliko prosle godine ove godine su pametnije to uradili dali samo jednom 500 on opalio sudiju i rezultat isti 3 boda bez umora majko moja sta ljudi sve nece napisati

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 31 avg 2011, 19:18

Znaci Borac je iskesirao preko 6000km,samo da bi pobjedio Travnik?

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 31 avg 2011, 19:20

jubitubi je napisao/la:Znaci Borac je iskesirao preko 6000km,samo da bi pobjedio Travnik?
Lagao bi kad bi rekao da znam tacno cifru,i zato necu da lupam.Ali ovo ti je 100 posto tacno jer sam sam svjedok ovoga...

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 31 avg 2011, 19:22

Ako sam ti ista vjerovao prije ovoga,sad si me skroz uvjerio da si lud.Eeeeeeeej covjece,da Borac,u najboljoj formi tada,glavni kandidat za titulu uz Zeljezicar,da da 10 000KM da pobjedi jedan Travnik!!!Ti nisi normalan,majke mi moje mile... :lol: :lol: :lol: Evo umirem od smjeha,suze mi idu.

Covjece,znas ti sta je 10 000km,nebitno?!O sacuvaj me majko...Pa vise bi se isplatilo igrati ovako,bez potkupljuvanja,kontam da bi pobjedili opet. :lol:

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 31 avg 2011, 19:24

vidovitadjemila je napisao/la:
jubitubi je napisao/la:Pa sta ja imam odgovarati ili neodgovarati,rijec ljudi koji su na strani Travnika,da sudija nije udaren,i rijec sudije i ostalih svjedoka da jeste udaren.Ne znam o kakvim ti neoborivim dokazima pricas,kao da ima video snimak udaranja,ili cega vec.

Glupa ti je ta prica.

Izvor igraci Travnika s kojima sam licno sjedio i popio par pica, i momci su lijepo ispricali kako je citava ekipa za poraz od borca znaci svi igraci i ljudi koji rade uz klub dobili po 500km..
Preglupe su ti priče, ti da to znaš to bi već UEFA znala, koliko je igrača napustilo Travnik, treba naći dva igrača koja su tada igrala, za lovu da svjedoče, baš bi se ovi iz Želje trebali pozabaviti tom utakmicom, istražiti, to sam ja već čuo odavno, to priča ulice, al' ako nesto toliko živi na ulici, zasto ne .
Travnik drugoligaš, isključen iz takmičenja i svima se brišu bodovi iz Travnika, kako bi to bila dobra vijest.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 31 avg 2011, 19:26

Možda su vam zato plate igračima kasnile na proljeće? :lol:

**** Emeraldu, kakav ovdje zaplet ispade :lol:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 31 avg 2011, 19:27

Zamolio bih sve navijače Borca da ne ulaze u bespotrebne rasprave oko ove utakmice, to treba da za nas bude gotova priča, sad su počeli i izmišljati o nekoj kupovini u prošloj sezoni, a Borac pobjedio u 88. minuti, što tad poslije utakmice nisu nešto pričali, još rekli fer i korektno sve bilo, bezobrazno je to...
A kada se priča o kupovini još prije utakmice u Vrapčićima od strane Željezničara i u Prijedoru kad su oni bili prvaci, to su kao šuplje... Ko gubi, (i udara sudiju), ima pravo da se ljuti (i bude kažnjen!)
Kada su nama namještali da ispadnemo iz lige, tad je sve bilo odlično i regularno za njih, sada nam mogu samo u leđa gledati i diviti se našoj napadačkoj i finoj igri ove sezone... BORAC ŠAMPION!
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 31 avg 2011, 19:31

nasborik je napisao/la:Zamolio bih sve navijače Borca da ne ulaze u bespotrebne rasprave oko ove utakmice, to treba da za nas bude gotova priča, sad su počeli i izmišljati o nekoj kupovini u prošloj sezoni, a Borac pobjedio u 88. minuti, što tad poslije utakmice nisu nešto pričali, još rekli fer i korektno sve bilo, bezobrazno je to...
A kada se priča o kupovini još prije utakmice u Vrapčićima od strane Željezničara i u Prijedoru kad su oni bili prvaci, to su kao šuplje... Ko gubi, (i udara sudiju), ima pravo da se ljuti (i bude kažnjen!)
Kada su nama namještali da ispadnemo iz lige, tad je sve bilo odlično i regularno za njih, sada nam mogu samo u leđa gledati i diviti se našoj napadačkoj i finoj igri ove sezone... BORAC ŠAMPION!
Ti si pametniji od ovih iz Travnika, ja to već znam, to bi moglo i Borca koštati titule, al'baš to ulica priča, a ovdje u Bosni nije jednoumlje, što vi radite, veliki sampioni kupuuju PIROTU.Sutra u Scentru naslov, Fk Sarajevo poslao službeni zahtjev N/FSBIH da se istraži utakmica Travnik -Borac, onda bi se Sarajevu pisala titula(sto meni i nije nesto)ali nek se već jednom istraži ta utakmica.Nek malo i organi natjecanja nešto rade, skupljaju dokaze, da se vidi da se krene naprijed, pa nek se slomi na Borcu i Travniku.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

jos bolji
Kontakt:

Post Postao/la jos bolji » 31 avg 2011, 19:34

koliko je onda Borac platio zeljeznicaru, sirokom i sarajevu te iste sezone da ih pobjedi u gostima? pogotovo sarajavu oni su i penal na kosevu morali da promase da bi Borac pobjedio :lol:

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 31 avg 2011, 19:35

England je napisao/la:
vidovitadjemila je napisao/la:

Glupa ti je ta prica.

Preglupe su ti priče, ti da to znaš to bi već UEFA znala, koliko je igrača napustilo Travnik, treba naći dva igrača koja su tada igrala, za lovu da svjedoče, baš bi se ovi iz Želje trebali pozabaviti tom utakmicom, istražiti, to sam ja već čuo odavno, to priča ulice, al' ako nesto toliko živi na ulici, zasto ne .
Travnik drugoligaš, isključen iz takmičenja i svima se brišu bodovi iz Travnika, kako bi to bila dobra vijest.
Znas bio bi Travnik davno izbacen ali on uvjek zna s kim te stvari smije a s kim ne smije uraditi...Sjeti se Svicarske.Oni svjedocili na sudu ali nista razmisli zasto.Za ljubav je potrebno dvoje ;) Poenta bi bila sto bi jos neko morao u 2 ligu...A taj ne moze otici ni pod razno...Provjerite zasto
A ti tubo ako mislis da je 10000 km pa i vise neka cifra za stimanje u nasoj ligi onda stvarno izvini ali ti pojma nemas o ovoj prici...ali necu vise javno znam ja o ovoj prici mnogo vise nego sto mozes i pomisliti ali otom potom.
Najmanje me tangira hoces li ti vjerovati ili neces,ali vecina vas su ljudi koji nemaju ni sekunde samokriticnosti u sebi i kad znaju da je nesto kod njih naopako nece to da priznaju ni sebi a kamo li nedaj boze drugima.10000 km puno ,izvini ali ti si bez uvrede totalni duduk po ovom pitanju...cao..necu ni da pricam s tobom o ovome,mislio sam da poznajes stvari...

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 31 avg 2011, 19:37

England je napisao/la:
nasborik je napisao/la:Zamolio bih sve navijače Borca da ne ulaze u bespotrebne rasprave oko ove utakmice, to treba da za nas bude gotova priča, sad su počeli i izmišljati o nekoj kupovini u prošloj sezoni, a Borac pobjedio u 88. minuti, što tad poslije utakmice nisu nešto pričali, još rekli fer i korektno sve bilo, bezobrazno je to...
Ti si pametniji od ovih iz Travnika, ja to već znam, to bi moglo i Borca koštati titule, al'baš to ulica priča, a ovdje u Bosni nije jednoumlje, što vi radite, veliki sampioni kupuuju PIROTU.Sutra u Scentru naslov, Fk Sarajevo poslao službeni zahtjev N/FSBIH da se istraži utakmica Travnik -Borac, onda bi se Sarajevu pisala titula(sto meni i nije nesto)ali nek se već jednom istraži ta utakmica.Nek malo i organi natjecanja nešto rade, skupljaju dokaze, da se vidi da se krene naprijed, pa nek se slomi na Borcu i Travniku.
Sto posto si u pravu ,kad smo krenuli sa nama ,treba ici do kraja pa makar NK Travnik vise ni jednu tekmu ne odigrao...
Zadnja izmjena: vidovitadjemila, dana/u 31 avg 2011, 19:40, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.