Za Drenthea i Woodgatea se slazem gore sam i napisao,dobro za holandjana sam pretjerao..Monolog je napisao/la:Stani ba, Real nije im'o promašaja?!Tako ispade čitajući tvoj post, pobogu.
![]()
Royston Drenthe plaćen 14 miliona Eura. Dakle, to nisu velike pare, je li? Na njemu ste izgubili i ove plate koje ste mu nudili (ne znam koliko dobija godišnje od Reala), a sasvim je sigurno da od transfera nećete dobiti ni polovinu obeštećenja koje je Real platio Feyenoordu.![]()
Jonathan Woodgate - Plaćen također nekih 14 miliona Eura. Nije odigr'o 3 utakmice za Real. Promašaj nad promašajima (nebitno što su ga povrede ubile, on nije opravd'o uložen novac).
Taj s tvog avatara, Gago je plaćen 20-ak miliona Eura. Šta je on ponudio Realu? Apsolutno ništa. Dakle, promašaj. Ostavi se sad tih simpatija prema njemu () i sagledaj stvari Realno. Nije teško.
![]()
Heinze, Baptista, Kaka (zayebi dresove, on je promašaj), Gravesen, Cicinho, Albiol, Owen...
Sigurno ih ima još (uostalom i Barcelona), al' ako ćemo se koristiti tvojom logikom, onda nijedan igrač nikada nije bio promašaj (ni u jednom klubu).
Ako pogledas gore o cemu se prica vidjet ces da se raspravlja koliko je koji igrac donjeo klubu-finansijski,a ne koliko je ko donjeo titula..
Dakle ajde rec cemo ovako, ta dva su promasaji.,.
Cicinho je prodan Romi za 11 miliona,za priblizne pare je doveden.. Za sezonu i po je odigrao 26 utakmica i dao dva gola, ako je ovo finansijski promasaj reci,ja ne vidim da je,nit je zaradjeno na njemu nit izgubljeno.. A sto se igara tice mislim da je jako dobro igrao u Realu,ali kada su vidjeli pad igracke forme uvaljen je za 11 miliona Romi gdje nije nista odradio..
Owen je donjeo dosta od prodaje dresova,finansijski je u najmnju ruku opravdan transfer,a igracki daleko od toga..
Od Gravesena se i nije ocekivalo vise od onoga sto su pruzili..
Sto se Gaga tice odigrao je 88 utakmica za Real i na poziciji zadnjeg veznog dao 16 asistencija i jedan pogodak. Ako si Real pratio za vrijeme Capela i Shustera znat ces da je on uz Momu bio glavni igrac Reala i uz Momu spona izmedju odbrane i napada,drzali su Real na ledjima..Pred njim ima jos 7-8 sezona da odigra,a ja se nadam da ce svoje fudbalsko znanje pokazati u drugom klubu jer ocito da u Realu ,prvenstveno mislim na Pereza,zele da sklone sve tragove poslovanja drugih predsjednika..
Pricao sam o tome ranije,samo je jos Higuain ostao..
I da,kad si vec poceo o igrackim promasajima rec cu da ih Real ima vjerovatno vise od Barce, ali sto se finansijskih tice tu su mislim najcisci..