Sta vi admini ne vidite godine na profilu?legenda reala je napisao/la:Ma kakav pedofil ,šta su tek oni što žene po deset godina mlađe od sebe![]()
Kako si 91 godište ,a tek četvrti srednje ,kolko si puta pado na godinu![]()
![]()
![]()
Darko koje si ti godište

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Sta vi admini ne vidite godine na profilu?legenda reala je napisao/la:Ma kakav pedofil ,šta su tek oni što žene po deset godina mlađe od sebe![]()
![]()
![]()
Darko koje si ti godište
Legendo,to sam ja stavio da sam 91.na facebooku da imam vise sansi kod milfacalegenda reala je napisao/la:Ma kakav pedofil ,šta su tek oni što žene po deset godina mlađe od sebe![]()
![]()
![]()
Darko koje si ti godište
Vidimo ,nego i u mene stoji 19 kao i u tebe ,a ja završio školu ima godina i po ,a ti si nedavno išo u školu ,ija sam išo četri godine u srednju ,a kokad sam rođen na kraju godine imam jaran koji su išli sa mnom u školu sad će i 21 napuniti ,a ja još 19 imamDonnie Darko je napisao/la:Sta vi admini ne vidite godine na profilu?legenda reala je napisao/la:Ma kakav pedofil ,šta su tek oni što žene po deset godina mlađe od sebe![]()
![]()
![]()
Darko koje si ti godište
Ja nisam za tebe i Dylana ne znam ,u srednjoj jesam ali nisam na godinu ,samo na popravniLBJ MVP je napisao/la:legendo mozda je neko padao koju godinu u osnovnoj
ma ono bilo tek poslije rata ,pa se moglo i po tri godine ranije krenuti ,sa 6 sam kreno valjda ne znam jbtDonnie Darko je napisao/la:Sa koliko si ti kreno u skolu bogte nece? sa 5 1/2 godina?
Znaš da ja nisam i ja se pitam je li Dylanlegenda reala je napisao/la:Ja nisam za tebe i Dylana ne znam ,u srednjoj jesam ali nisam na godinu ,samo na popravniLBJ MVP je napisao/la:legendo mozda je neko padao koju godinu u osnovnoj
Pa to je sada normalno ovo devetogodišnje školovanje kako većDonnie Darko je napisao/la:Sa koliko si ti kreno u skolu bogte nece? sa 5 1/2 godina?
Samo ti zajebaji,al kad ja otkrijem nešto Zenica će zadnja dobit to čudo tehnologijeDonnie Darko je napisao/la:Gdje ce eLBiDžej past na godinu, on je The Brezanski Tesla. On ce jednog dana otkrit struju na vodu.
Ja pado zadnje tri godine, al samo na polugodistu
cekaj kenu da ti javi utiske kako je bilokobe24 je napisao/la:Ima l' gdje ove djecurlije, jesu dosli iz skole?![]()
alacious je napisao/la:Evo da ja podnesem "report" iz nase srednje
Dobrih treba doslo sad u novoj generaciji...auuu..
ZNACI,OVA SKOLSKA GODINA BI MOGLA BITI DOBRA
hahahah..prebaci se gore kod nas..i ja cu te upoznat sa svimaLBJ MVP je napisao/la:alacious je napisao/la:Evo da ja podnesem "report" iz nase srednje
ZNACI,OVA SKOLSKA GODINA BI MOGLA BITI DOBRAJa ne znam nikog u svom odjeljenju
Pa upoznaćeš 4 godine su pred tobom ,jbg velko je Sarajevo đećeš i znatiLBJ MVP je napisao/la:alacious je napisao/la:Evo da ja podnesem "report" iz nase srednje
Ma imaju 4 godine i to što kažešlegenda reala je napisao/la:Pa upoznaćeš 4 godine su pred tobom ,jbg velko je Sarajevo đećeš i znatiLBJ MVP je napisao/la:alacious je napisao/la:Evo da ja podnesem "report" iz nase srednje
Vidi dubrave što je naku maloljetnicu ufatio![]()
de pomozite čovjeku školarci