QUARESMA 18<<< je napisao/la:cekaj kenu da ti javi utiske kako je bilokobe24 je napisao/la:Ima l' gdje ove djecurlije, jesu dosli iz skole?![]()
Ma evo ništa dovezli moj razred u limuzini ušli preko crvenog tepiha, oko nas paparazzi
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
QUARESMA 18<<< je napisao/la:cekaj kenu da ti javi utiske kako je bilokobe24 je napisao/la:Ima l' gdje ove djecurlije, jesu dosli iz skole?![]()
A jesi danas bio u školiSarajlijc@ je napisao/la:Vratio sam se iz banovica
BOLESNIK (kao sto legenda kaze) vise.Dobro dosao u pokret !Sarajlijc@ je napisao/la:Vratio sam se iz banovica
ja ovaj koristimnime_tm87 je napisao/la:Imal neki dobar uploader slike da nije imageshack ili tinypic? Nesto brzo i provjereno.
EDIT: Nasao ne treba

Trazio sam superstar al ne bi , ove mi se bas svidjele udobne dobreEmir ZENICA je napisao/la:Meni NE ..Ali svako ima svoj ukus
Koliko si izvalio kesa za ovo ?Sarajlijc@ je napisao/la:
valjaju li mi tikepa ?
uhh...puno je brate i da su dzabe...Sarajlijc@ je napisao/la:110 km
vala si mog`o i bolje uzetSarajlijc@ je napisao/la:
valjaju li mi tikepa ?
Trebo si shok-sice uzet one su meni najjace adidas patike naravno poslije velike vecine originals adidas-ki.Jest da su skupe al su furkaSarajlijc@ je napisao/la:Placat cu ih na rate tako da ce mi i ispasti haman dzabeNe znam sto su vama tako ruzne. Udobne su pravo.
Bianconeri koje su kod tebe ?
Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 4 gosta.