L_blancos je napisao/la:Ako vam je to buducnost kluba svaka vam cast,bit cete ala Genoa..
Svaki klub ima na desetine svojih igraca na posudbama,al realno malo koji od njih ce uspjeti..
Ja ne znam ni jednog velikog talenta da je trenutno u Milanu,a prosjek godina vam je 30 +, kod svakog drugog tima od ovih sto sam nabrojao je 23-24 prosjek i uglavnom mladji igraci vec cine okosnicu..
Ako pokusavas ismijat bar se potrudi malo vise..
opet si promašio "ceo fudbal" što bi rekli u srbiji.
znači klub koji ima sponzore fly emirates, dolce-gabanu, niveu, audi, intesa san paolo, sky, mediaset, tim telecom i još desetak manjih tebi možda nepoznatih, koji ima ugovor sa adidasom, koji ima prosjek gledalaca preko 50000 u seriji A, u LP i veći, koji ima najveći ugovor o tv pravima u italiji, koji ne troši basnoslovne pare na transfere ni plate(od barem deset klubova troše manje), koji je dužan manje od barem deset klubova u evropi i sad je taj klub po tebi ugrožen, a klubovi sa pola milijarde-milijardu duga, sa godišnje 100 i više miliona troškova na nove igrače, sa igračima koji imaju preko 10 miliona eura plate nisu ugroženi.
opet ponavljan ne kontam bit tvog posta, a i ne interesuje me, ali promašio si temu vjeruj mi,
evo neću tvoj real spominjati da ne spamaš i dalje,
ali man city, chelsea, barcelona manutd su puno više ugroženi sa FFP od milana, a sad u zadnje vrijeme i anži

, malaga, psg, koji ni teoretski ne mogu zaraditi ni trećinu onog što troše, a ti se uhvatio milana koji je manje od 30 miliona sad potrošio na pojačanja, to ti je kao real za jednog coentraoa, a puno manje od jednog aguera ili pastorea.
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.