AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

ramiral
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la ramiral » 01 sep 2011, 14:43

teodolit je napisao/la:Igrači koji su podebljani imaju 30 i preko godina, a ovi crveni su na granici sa 30 godina.
27 igrača, 13 ima 30 i preko godina, a 3 su još na granici, i jedan mladi igrač on je ovaj žuti.

Jel se ovo Milan podmladio? :D
Pa **** koji im je, što se više ne otarase ovih penzionera?

PORTIERI: Christian Abbiati, Marco Amelia, Flavio Roma
DIFENSORI: Alessandro Nesta, Thiago Silva, Ignazio Abate, Daniele Bonera, Gianluca Zambrotta, Mario Yepes, Luca Antonini, Philippe Mexes, Taye Taiwo.
CENTROCAMPISTI: Alberto Aquilani, Massimo Ambrosini, Gennaro Gattuso, Mark Van Bommel, Mathieu Flamini, Urby Emanuelson, Clarence Seedorf, Kevin Prince Boateng,Antonio Nocerino.
ATTACCANTI: Zlatan Ibrahimovic, Filippo Inzaghi, Alexander Pato, Robinho, El Shaarawy, Antonio Cassano.
Buraz golmani su poželjni kao vino, što iskusniji to bolji, odbrana ima pregršt iskustva - Mexes, Nesta i jaku dozu mladosti sa Taiwom i Silvom.
Bommel, Seedorf, Gattuso, Boateng su ekstra spoj mladosti snage i iskustva
Napad ne treba posebno komentarisati
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 01 sep 2011, 14:47

I toliko o tom famoznom X faktoru :lol: .

Eh 'bem li te Ćelo u usta da j... !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 01 sep 2011, 15:00

Jadni vi kad krene salari kap..

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 01 sep 2011, 15:30

L_blancos je napisao/la:Jadni vi kad krene salari kap..
:?: :?: :?:
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 01 sep 2011, 15:32

Finansijski fer plej..
Tu ce se moci ulagati u transfere samo ona kolicina novca koja je zaradjen u sezoni,a poznavajuci vecinu klubova znamo da su svi u minusima.. Zato su neki klubovi tima:Chelsea,Man U,Real,Barca,Valencia.. ,doveli mladje igrace na koje ce moci racunati dugi niz godina,a bgm po tome ne vidim neku buducnost za Milan kad istekne rok ovim starim igracima.

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 01 sep 2011, 15:40

L_blancos je napisao/la:Finansijski fer plej..
Tu ce se moci ulagati u transfere samo ona kolicina novca koja je zaradjen u sezoni,a poznavajuci vecinu klubova znamo da su svi u minusima.. Zato su neki klubovi tima:Chelsea,Man U,Real,Barca,Valencia.. ,doveli mladje igrace na koje ce moci racunati dugi niz godina,a bgm po tome ne vidim neku buducnost za Milan kad istekne rok ovim starim igracima.
koji fail :roll:
jel tako teško se bilo vratiti desetak postova unazad
još kad dodamo da imamo na posudbama merkela, strasera, albertazzia, vilu, paloschia, verdija, beretu itd. sve odreda mlade i talentovane momke, te u primaveri ellya, de sciglia, valotia, ganza i kinga boatenga koji su već dobijali šansu i u prvom timu na pripremama očito je da milan ne mora strahovati za budućnost
a ffp-a se trebaju bojati klubovi koji dovode igrače za 30-40 pa i 50 miliona eura, milan sigurno nije jedan od takvih, a sad koji su to se vidi zadnjih par godina ;)

još nisam tu spomenuo hotora i fosatija koji su lani dovedeni iz intera za ogromne pare, kao i malog cremonu koji je stigao iz barcelone, ma ima 50 igrača najmanje od 15-20 godina pod ugovorom :D

al ne shvatam otkud ti ideja da od sve sile klubova koji troše godišnje po 100 i više miliona samo na transfere ti milan spomeneš kao klub koji se treba plašiti FFP :roll:
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 01 sep 2011, 15:43

Ako vam je to buducnost kluba svaka vam cast,bit cete ala Genoa..
Svaki klub ima na desetine svojih igraca na posudbama,al realno malo koji od njih ce uspjeti..
Ja ne znam ni jednog velikog talenta da je trenutno u Milanu,a prosjek godina vam je 30 +, kod svakog drugog tima od ovih sto sam nabrojao je 23-24 prosjek i uglavnom mladji igraci vec cine okosnicu..
Ako pokusavas ismijat bar se potrudi malo vise..

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 01 sep 2011, 15:55

L_blancos je napisao/la:Ako vam je to buducnost kluba svaka vam cast,bit cete ala Genoa..
Svaki klub ima na desetine svojih igraca na posudbama,al realno malo koji od njih ce uspjeti..
Ja ne znam ni jednog velikog talenta da je trenutno u Milanu,a prosjek godina vam je 30 +, kod svakog drugog tima od ovih sto sam nabrojao je 23-24 prosjek i uglavnom mladji igraci vec cine okosnicu..
Ako pokusavas ismijat bar se potrudi malo vise..
opet si promašio "ceo fudbal" što bi rekli u srbiji.

znači klub koji ima sponzore fly emirates, dolce-gabanu, niveu, audi, intesa san paolo, sky, mediaset, tim telecom i još desetak manjih tebi možda nepoznatih, koji ima ugovor sa adidasom, koji ima prosjek gledalaca preko 50000 u seriji A, u LP i veći, koji ima najveći ugovor o tv pravima u italiji, koji ne troši basnoslovne pare na transfere ni plate(od barem deset klubova troše manje), koji je dužan manje od barem deset klubova u evropi i sad je taj klub po tebi ugrožen, a klubovi sa pola milijarde-milijardu duga, sa godišnje 100 i više miliona troškova na nove igrače, sa igračima koji imaju preko 10 miliona eura plate nisu ugroženi. :roll:

opet ponavljan ne kontam bit tvog posta, a i ne interesuje me, ali promašio si temu vjeruj mi,
evo neću tvoj real spominjati da ne spamaš i dalje,
ali man city, chelsea, barcelona manutd su puno više ugroženi sa FFP od milana, a sad u zadnje vrijeme i anži :roll: , malaga, psg, koji ni teoretski ne mogu zaraditi ni trećinu onog što troše, a ti se uhvatio milana koji je manje od 30 miliona sad potrošio na pojačanja, to ti je kao real za jednog coentraoa, a puno manje od jednog aguera ili pastorea.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 01 sep 2011, 16:01

Za Real i ostale nema brige,ja cu ti odmah rec da Real i Manchester posluju u plusu .
Bit mog posta je to sto ce ubrzo vise od 50/ Milana u penziju,sta onda,kazem da su trebali ranije odradit tu smjenu generacija jer ce Milan kad tad morati uloziti vise od tih 30 mil. koji su sad potrosili,mislim moc ce oni ulozit sicu al ce ti gore nazovi talenti morati zamjeniti igrace tipa -Ibra,Nesta,Gatusso,Ibra,Inzaghi id id..
I moj post je dobronamjeran ,skuliraj se malo..

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 01 sep 2011, 16:09

ma ja sam cool, 8-)
ponavljam milan je u zadnjih 5 godina uložio u primaveru skoro kao i u prvi tim, jbg nisi ti kriv što to neznaš i ne pratiš, lani su jednog maloljetnog momka platili 6 miliona eura-najveći talijanski talenat svoje generacije, još barem par dječaka od miliona.
3 najveća transfera milana nisu među 20 najvećih u evropi, plate igrača jesu visoke, ali opet manje od mnogih...da se ne ponavljam opet.
al nebitno skroz, za real se nisam uopšte brinuo, znam ja da će se oni snaći,
ali milan u zadnjih par sezona već je počeo pripreme za FFP, a desetak drugih klubova na to ni ne pomišlja, e sad zašto se za njih ne brineš kao za milan nemam pojma, :?: možda milan voliš više od ostalih pa se brineš hehe. :mrgreen:

Red or Dead
Kontakt:

Post Postao/la Red or Dead » 01 sep 2011, 16:14

Kad i u koliko se igra utakmica sa Como ? Hvala :D

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 01 sep 2011, 16:18

Red or Dead je napisao/la:Kad i u koliko se igra utakmica sa Como ? Hvala :D
18.00.

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 01 sep 2011, 16:24

Evo Montolivo dolazi u januaru, 3,5 mil € godisnje ce zaradjivati !
-RIVALDO-

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 01 sep 2011, 16:25

tony-mortale je napisao/la:ma ja sam cool, 8-)
ponavljam milan je u zadnjih 5 godina uložio u primaveru skoro kao i u prvi tim, jbg nisi ti kriv što to neznaš i ne pratiš, lani su jednog maloljetnog momka platili 6 miliona eura-najveći talijanski talenat svoje generacije, još barem par dječaka od miliona.
3 najveća transfera milana nisu među 20 najvećih u evropi, plate igrača jesu visoke, ali opet manje od mnogih...da se ne ponavljam opet.
al nebitno skroz, za real se nisam uopšte brinuo, znam ja da će se oni snaći,
ali milan u zadnjih par sezona već je počeo pripreme za FFP, a desetak drugih klubova na to ni ne pomišlja, e sad zašto se za njih ne brineš kao za milan nemam pojma, :?: možda milan voliš više od ostalih pa se brineš hehe. :mrgreen:
Milan je velikan zbog toga se brinem,ne volim nove klubove u vrhu..
Ajde valjda bude kako ti kazes,mada sam skroz skeptican.Znas i sam da u zadnje vrijeme sto se omladinaca tice Italije nema ni na mapi,tj ne ucestvuju na velikim takmicenjima za mlade da ne spominjem trofeje..
I niti jedan od tih tvojih navedenih stranaca nije neke uspjehe zabiljezio u mladjim selekcijama,al ajd ima jos januar do tog novog zakona,a valjda ugrabite Gansa ako nista..

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 01 sep 2011, 16:26

e jbg sad, zar već o zimskom mercatu pričaju, pa još ni 24 sata od zatvaranja ljetnog nije prošlo, a već o januaru pričaju :roll:
niđe veze,
ima li neko sastave za utakmicu?

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 01 sep 2011, 16:32

das li ce veceras igrati Aquilani i oni sto su otisli na pripreme sa reprezentacijom
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 01 sep 2011, 16:34

meho-medo je napisao/la:das li ce veceras igrati Aquilani i oni sto su otisli na pripreme sa reprezentacijom

Nece !

Bit ce dosta mladih igraca,vjerovatno Bonera ce igrati,Abate,Antonini,El Shaarawy ima tu nekih ,Inzaghi 8-)
-RIVALDO-

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 01 sep 2011, 17:15

Nece biti na netu Como-Milan :cry: Opet necu vidjeti El Shaarawya
-RIVALDO-

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 01 sep 2011, 17:25

L_blancos je napisao/la:Za Real i ostale nema brige,ja cu ti odmah rec da Real i Manchester posluju u plusu .
Bit mog posta je to sto ce ubrzo vise od 50/ Milana u penziju,sta onda,kazem da su trebali ranije odradit tu smjenu generacija jer ce Milan kad tad morati uloziti vise od tih 30 mil. koji su sad potrosili,mislim moc ce oni ulozit sicu al ce ti gore nazovi talenti morati zamjeniti igrace tipa -Ibra,Nesta,Gatusso,Ibra,Inzaghi id id..
I moj post je dobronamjeran ,skuliraj se malo..
nadji mi dokaz tome, pa man utd i chelseau prijeti 2014 da ne zaigraju u LP bas zbog finacijskog fair-playa, prvo se informisi pa onda pisi, ovako se samo blamiras ;)

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 01 sep 2011, 17:33

nema još cijelog sastava ali u napadu će biti el sharawy napokon i dva boatenga, princ i king ;)

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Proximic i 3 gosta.