AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la tony-mortale » 01 sep 2011, 17:35

ipak evo ga
Abbiati; Bonera, Nesta, Yepes, Zambrotta; Antonini, Ambrosini, Emanuelson; K.P. Boateng; Kingsley Boateng, El-Shaarawy.

šta je sad ovo jel to sa 3 stopera nešto pokušava max ili bonera igra beka hahah, nezna taj ni svoju prirodnu poziciju odigrati a kako će tek nešto drugo.
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 01 sep 2011, 18:45

L_blancos je napisao/la:Finansijski fer plej..
Tu ce se moci ulagati u transfere samo ona kolicina novca koja je zaradjen u sezoni,a poznavajuci vecinu klubova znamo da su svi u minusima.. Zato su neki klubovi tima:Chelsea,Man U,Real,Barca,Valencia.. ,doveli mladje igrace na koje ce moci racunati dugi niz godina,a bgm po tome ne vidim neku buducnost za Milan kad istekne rok ovim starim igracima.
slika

što se montoliva tiče za očekivati je bilo da će ga dovesti na kraju džabe ali valjao bi ove sezone. kakva je situacija dolazi u januaru, možda i ganso i nadam se da će imati pozitivan utjecaj kao i van bommel i cassano koji su isto tako došli u januaru ove godine i itekako pomogli milanu da uzme scudetto.

ima li kakav link za tekmu?

EDIT: lapsus ispravljeno ;)
Zadnja izmjena: baresi#6, dana/u 01 sep 2011, 18:56, ukupno mijenjano 1 put.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Raikkonen
Kontakt:

Post Postao/la Raikkonen » 01 sep 2011, 18:52

baresi#6 je napisao/la:
L_blancos je napisao/la:Finansijski fer plej..
Tu ce se moci ulagati u transfere samo ona kolicina novca koja je zaradjen u sezoni,a poznavajuci vecinu klubova znamo da su svi u minusima.. Zato su neki klubovi tima:Chelsea,Man U,Real,Barca,Valencia.. ,doveli mladje igrace na koje ce moci racunati dugi niz godina,a bgm po tome ne vidim neku buducnost za Milan kad istekne rok ovim starim igracima.
slika

što se montoliva tiče za očekivati je bilo da će ga dovesti na kraju džabe ali valjao bi ove sezone. kakva je situacija dolazi u januaru, možda i ganso i nadam se da će imati pozitivan utjecaj kao i van bommel i boateng koji su isto tako došli u januaru ove godine i itekako pomogli milanu da uzme scudetto.

ima li kakav link za tekmu?
Boateng nije dosao u januaru vec na pocetku sezone :D

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 01 sep 2011, 19:02

jbg blankos moram te prijavljivati odsada za spam i trolanje,
boli me neka stvar za finansijama kojekakvih klubova, ako si barem polupismen vidiš da je tema ac milan, kakve veze ove gluposti imaju sa temom-pogađaš ama baš nikakve, haj razligu živ ti svak, ako ti je do provociranja i to ti hrani ego eno ti barsa-real tema tamo se svi primaju brzo.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 01 sep 2011, 19:03

da se ti nisi malo zajebao income je prihod, razluči prihod i profit ogromna razlika. po tome real je profitirao skoro milijardu za godinu dana pa što su onda dizali kredit da kupe kaku i real? gluposti.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 01 sep 2011, 19:05

Sto se prihvatite rasprave ako niste u stanju dovrsit istu,forum je za takve stvari..
Posto vidim da su ovdje sve napaljeni djecacici,napustam temu..Ionako je ocito da ovdje nema normalnih ljudi za diskutovanje..
Cao

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 01 sep 2011, 19:07

L_blancos je napisao/la:Sto se prihvatite rasprave ako niste u stanju dovrsit istu,forum je za takve stvari..
Posto vidim da su ovdje sve napaljeni djecacici,napustam temu..Ionako je ocito da ovdje nema normalnih ljudi za diskutovanje..
Cao
pa objasnio sam ti argumentovano da milan spremnije dočekuje FFP od većine drugih evropskih velikana, to je na ovoj temi jedino bitno, a te frizirane izvještaje o poslovanju reala i drugih stavljaj na drugim temama, počeo si spamati sa postom gdje kažeš jadan milan kad dođe salary cap, a neznaš ni šta to znači, haj ž.

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 01 sep 2011, 19:09

El Shaarawy po MilanNews odlican u 1. pol !
-RIVALDO-

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 01 sep 2011, 19:10

ali zato bonera ispada i protiv jednog coma, kažu najlošiji, nije da smo iznenađeni :roll:
ulazi sad i mali de siglio, valjda se tako piše

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 01 sep 2011, 19:11

tony-mortale je napisao/la:ali zato bonera ispada i protiv jednog coma, kažu najlošiji, nije da smo iznenađeni :roll:
ulazi sad i mali de siglio, valjda se tako piše
Da,taj mali igra za U-20 Italije ,a bio je dobar na trofeo timu
-RIVALDO-

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 01 sep 2011, 19:26

Koliko smo odigrali i kako je odigrao mladi El Sharawi
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 01 sep 2011, 19:30

Ova pauza, tj. odlaganje kola zbog štrajka nam je pravo godila. Dobili smo priliku da se tim uigra, povrijeđeni igrači oporave, konsolidujemo redove,... Očekujem uspješan start sezone (pobjedu, naravno) protiv Cagliari-ja. :D

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 01 sep 2011, 19:33

Claus je napisao/la:Ova pauza, tj. odlaganje kola zbog štrajka nam je pravo godila. Dobili smo priliku da se tim uigra, povrijeđeni igrači oporave, konsolidujemo redove,... Očekujem uspješan start sezone (pobjedu, naravno) protiv Cagliari-ja. :D
cagliari je trebao biti u prvom kolu, to je odgođeno, sad igramo na san siru u petak 9.9. protiv lazia, a neće se baš nešto uigrati jer je većina otišla na reprezentativna okupljanja, ali barem će se oporaviti ibra i mvb koji su bili upitni sa cagliari

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 01 sep 2011, 19:41

83. minuta Como 1:2 Milan ( Ambrosini, Emanuelson(PENAL) ) :oops: :oops:
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 01 sep 2011, 19:48

Elly i Comi ušli u drugom poluvremenu, njih znamo od ranije dobijali su šansu, ali sad ušli neki D'Avolio i Mastalli, za njih nikad stvarno ni čuo nisam, mislim da nisu još ni u primaveri, nego su još i mlađi možda 96.-97. godište.
al jbg nemamo mladih igrača kako nas je danas jedan dobri čovjek pokušao uvjeriti :lol:

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 01 sep 2011, 22:00

Igrači pozvani za Ligu Prvaka, El Shaarawy i Inzaghi nisu pozvani :o :o :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :| :|

Šta je njemu ????

http://www.rossoneriblog.com/2011/09/01 ... quad-list/" onclick="window.open(this.href);return false;

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 01 sep 2011, 22:04

Steta sto Inzaghi nije pozvan, znamo kakav je on u LP-u, a jos se i ganja sa Raulom za te rekorde, a i ovakav sa 38 kuka moze svakome utrpati

Legenda LP-a
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 01 sep 2011, 22:12

Boateng_27 je napisao/la:Igrači pozvani za Ligu Prvaka, El Shaarawy i Inzaghi nisu pozvani :o :o :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :| :|

Šta je njemu ????

http://www.rossoneriblog.com/2011/09/01 ... quad-list/" onclick="window.open(this.href);return false;
Et nek je pozvao Mattia De Sciglio a nije El Shaarawya joj ali me je iznervirao sa ovim postupkom
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 01 sep 2011, 22:12

Gattuso ima ban od 5 utakmica, flamini out 5 mjeseci, El Shaarawy bi mogo rijesit Plzen i Bate ... a tek Pippo Barsu pihh :roll:

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 01 sep 2011, 22:14

Boateng_27 je napisao/la:Gattuso ima ban od 5 utakmica, flamini out 5 mjeseci, El Shaarawy bi mogo rijesit Plzen i Bate ... a tek Pippo Barsu pihh :roll:
A kada se mogu praviti izmjene tj. da zamijenis nnekog igraca sa nekim drugim i sta je ovo koliko se najvise igraca moze prijaviti z autakmice u lp meni se cini da su nase komsije prijavile oko 30 igraca z autakmice u lp a mi samo 25
(İbn Qajjim)

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: fanaticoszg, memaga, SonVolt i 14 gostiju.