7.9 igraju protiv Teplice.
Muhamed Subašić
- Principatus
- Kontakt:
Re: Muhamed Subašić
Drago mi je, da je odigrao ubjedljivo svoju prvu partiju protiv poljskog prvoligasa. Na TMu dresdenovi navijaci nisu odusevljeni time, sto nemaju automatsko pravo kupovine, nego je Subasic samo posudjen. To jest ako se pokaze dobrim, Olimpic ga prodaje. Ne Dynamo Dresden.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Yeben je Graconja.Principatus je napisao/la:Drago mi je, da je odigrao ubjedljivo svoju prvu partiju protiv poljskog prvoligasa. Na TMu dresdenovi navijaci nisu odusevljeni time, sto nemaju automatsko pravo kupovine, nego je Subasic samo posudjen. To jest ako se pokaze dobrim, Olimpic ga prodaje. Ne Dynamo Dresden.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Frajer je makar ostvario nesto u zivotu , igrat ce pred 30.000 .lasecus je napisao/la:sljedeće godine znači igra 3. ligu jer dresden 90% ispada, a pisali da ide u dortmund.![]()
![]()
Ne znam sta je tu smijesno sto nije otisao u BVB , pisalo se da ce Bilbija u SChalke i Bekric isto.
Jel tebi svanulo sto nije otisao u BVB c c c
Evo nam Subase nakon duzeg vremena u igri.I to od prve minute protiv Bochuma na lijevom beku.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Nije bas neki Stream: http://www.oleoletv.com/watch/live/stre ... ochum.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- L' Imperator
- Kontakt:
Zabi ga Muhamed u Dzekinom stilu

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- L' Imperator
- Kontakt:
-
Shatterhand
- Kontakt:
Jao golčine
mogu misliti jest mu drago...svaka čast Muha, sve najbolje !
Hhaha na kraju prvog poluvremena. Nakon kornera je prelijepo glavom zakucao loptu u mrežu Bochuma.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Odlično se snašao, inače igra dosta ofanzivno cjelu tekmu. Ne uključujući pogodak, inače solidan nastup. Prijatno sam iznenađen.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
ako hamo hoce u 1.bundesligu on mora u svojoj prvoj sezoni biti u top 5 ljevi beka u zweiti. Znam da je to velik cilj ali nece ni ovi 1.bundesliga klubovia svasta. A sto se tice sanse da ostane u zweiti iza ugovora mislim da je sa golom vec napisao ugovor 
Umalo još jedan gol Subašića poslije kornera Trojaka, ali jedan igrač čini mi se s linije izbaci.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Samo mu netko treba objasniti postavljanja u defanzivnoj fazi ... nikako ne stoji kako treba pored igraca. Drugo isto da se ne smiju ledja okretati igracu prilikom suta ili centarsuta.
Osnovne stvari , koje se lako mogu popraviti a upadaju u oci poslije 20-ak minuta !!!!!!!!!!!!!
Osnovne stvari , koje se lako mogu popraviti a upadaju u oci poslije 20-ak minuta !!!!!!!!!!!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Mozda bas igra onako kako mu je trener rekao i zahtjevao od njega.Nisi o tome razmisljao.kimbo je napisao/la:Samo mu netko treba objasniti postavljanja u defanzivnoj fazi ... nikako ne stoji kako treba pored igraca. Drugo isto da se ne smiju ledja okretati igracu prilikom suta ili centarsuta.
Uostalom ovaj Bochum sto ima napade i akcije idu sa suprotne strane od Subasica.Tako da ovaj moze i priustiti sebi ofanzivu u kojoj je itekako uspjesan.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
@harishp
Ma jok ti si
. Vrlo se lose postavlja / nonsalantno s obzirom na njegovu brzinu uvjek ostavlja prostora za loptu iza ledja mu. I ne stoji blizu svog igraca cesto puta. al eto o tom potom pokazat ce se prije ili kasnije jesam li bio u pravu
... Kazem to je opet stva koja se lako ispravi kod dobrog trenera.
Ma jok ti si
Subašić nije nikad ni bio posebno prepoznatljiv po igri u defanzivi. No sve se to da naučiti.
glupost za hrabre je sebičan lijek
- L' Imperator
- Kontakt:
-
Shatterhand
- Kontakt:
Dzeko ce se zabrinuti..nevjerovatni Subasa 
de se jos malo smijete hami 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.