kad smo igrali fudbala i kad sam bio mali zna se koja smo imena spominjali deruci se kad damo gol

obojica

BTW kako je ovaj Tango fudbal bio lijep.

neponovljivi:

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Vremena se mijenjaju, al ovi ljudi su bili legende i to ce ostati. Dobro, Poyeta i ne bih bas stavio u isti kos sa njima bez obzira na igracke sposobnosti.Valencia je napisao/la: Jos treba pomenuti Zolu, Vajsa, Lebefa, Di Matea, Babajara, Hjuza, Gulita, Floa, Pojeta itd itd,..
Koliko je sarma imao Celsi 90teih,.. Ovaj Abramovicev Celsi je dosadan.
mexy_łeeds je napisao/la:Sjeća se tko ove generacije ?
Mark Viduka, Olivier Dacourt, Jonathan Woodgate, Lee Bowyer, Ian Harte, Lucas Radebe, Rio Ferdinand, Harry Kewell, Alan Smith, Gary Kelly, Erik Bakke i još mnoštvo igrača koji su činili legendarnu generaciju za Leeds !
Viduka bio razarač,Dacourt pružao odlične partije u Romi tada zajedno u vezi sa Emersonom, Limom i malim Mancinijem, a ispred bili Totti i Cassano - Capello izjevio da mu je to bila najbolja ekipa koju je vodio, Bowyer prgavac i radilica, Ian Harte - kakav je slobodnjak ljevicom imao, Radebe najstariji od one generacije Leedsa koja se probila do četvrtfinala LŠ, Kewell svestran igrač i strijelac..mexy_łeeds je napisao/la:Sjeća se tko ove generacije ?
Mark Viduka, Olivier Dacourt, Jonathan Woodgate, Lee Bowyer, Ian Harte, Lucas Radebe, Rio Ferdinand, Harry Kewell, Alan Smith, Gary Kelly, Erik Bakke i još mnoštvo igrača koji su činili legendarnu generaciju za Leeds !
nemoj tako sve u isti kos, evo ja imam 15 i igram svaki skoro dan fudbala sa rajom. Ne treniram vec 3 godine, al igram zato sto volim ..LudLo 4 je napisao/la:
Sjecate li se njega aa ?Ko god bio stao na gol u mahali,u njivi kad igramo fuce bio bi Semen (redovno smo mu govorili pogresno ime
) Tad se sa 15,16,17 godina igralo fudbala,a sad djeca sa 11 imaju profil na fb,a sa 15,16,17 vec pucaju i bodu se
Zar taj još igra???don_burza je napisao/la:evo gledam sao paulo i kakav je majstorski gol postigao rivaldo. koja smirenost
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.