Nekada veliki ... Danas propali Talenti !

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

HOPLIT

Re: Nekada veliki ... Danas propali Talenti !

Post Postao/la HOPLIT » 04 sep 2011, 10:42

Imam jedno pitanje, ne radi se o igraču nego o treneru ali nema veze. Zna li iko šta je sa Hectorom Cuperom?
YNWA!

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 04 sep 2011, 10:57

HOPLIT je napisao/la:Imam jedno pitanje, ne radi se o igraču nego o treneru ali nema veze. Zna li iko šta je sa Hectorom Cuperom?
Od ove sezone vodi Racing iz Santandera .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 09 okt 2011, 10:21

- Cicinho
- R.Oliveira
- Denilson (ne, onaj iz Arsenala)
- Palermo
- Gallardo (novi Maradona? :mrgreen:)
- Aimar
- Okocha
- Ortega
- Mendieta
- Jardel (njega mi je bilo žao, vrhunski golgeter, a na kraju završio u ludnici :?)
- Van der Meyde
- Appiah
- Ricken

Sve igrače koje sam naveo mnogo su obećavali, ali nažalost ili su ih povrijede spriječile ili nerad. :roll:
Livin' La Vida Loca ;)

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 09 okt 2011, 13:07

Palermo klasa...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 10 okt 2011, 19:17

adriano
fredy adu

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 11 okt 2011, 14:02

ZELJO DO GROBA je napisao/la:Palermo klasa...
Da, ali ipak nije uspio napraviti karijeru kakvu smo svi očekivali. Nakon propalih planova u Primeri jednostavno se vratio u Argentinu i postao legenda kluba Boca Juniors. Analitičari širom svijeta su očekivali mnogo bolju karijeru.
Livin' La Vida Loca ;)

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 12 okt 2011, 00:54

BH Patriot je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:Palermo klasa...
Da, ali ipak nije uspio napraviti karijeru kakvu smo svi očekivali. Nakon propalih planova u Primeri jednostavno se vratio u Argentinu i postao legenda kluba Boca Juniors. Analitičari širom svijeta su očekivali mnogo bolju karijeru.
A sta je bolje od toga da si najbolji strelac svih vremena jednog od najvecih klubova?

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 12 okt 2011, 01:26

ma dobro, mozda je mogo imati bolju karijeru...
pa vjerovatno i jeste...
al taj covjek je legenda legendi...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Bernabéu
Kontakt:

Post Postao/la Bernabéu » 04 nov 2011, 13:35

slika
Nedostaje mi ovaj maestro koji je harao ligom Serie A, ali nažalost svemu dođe kraj. :roll:
Por Qué? Yo no entiendo por qué.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 04 nov 2011, 14:53

BH Patriot je napisao/la:- Cicinho
- R.Oliveira
- Palermo
- Aimar
- Okocha
- Ortega
- Mendieta
- Jardel (njega mi je bilo žao, vrhunski golgeter, a na kraju završio u ludnici :?)
- Van der Meyde

- Appiah
- Ricken

Sve igrače koje sam naveo mnogo su obećavali, ali nažalost ili su ih povrijede spriječile ili nerad. :roll:
Mario Žardel??? u ludnici????
a gdje je sad endi van der mejde?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 nov 2011, 22:51

I mene iznenadi ovo za Jardela,znam da je pocetkom 2011 potpisao za nekog brazilskog nizeligasa.
Van Der Meyde se oprostio prosle godine. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 05 nov 2011, 02:36

Devil je napisao/la:I mene iznenadi ovo za Jardela,znam da je pocetkom 2011 potpisao za nekog brazilskog nizeligasa.
oprostio, pa nije on čini mi se toliko mator
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 nov 2011, 13:42

DANTES je napisao/la:
Devil je napisao/la:I mene iznenadi ovo za Jardela,znam da je pocetkom 2011 potpisao za nekog brazilskog nizeligasa.
oprostio, pa nije on čini mi se toliko mator
32 godine,al' jbg op'o totalno u formi,za PSV nije ni debitovao u zvanicnim utakmicama. :roll:

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 05 nov 2011, 14:01

Denis Kolodin,ako se sjecate kakve je partjie pruzao u dresu Rusije na evropskom prvenstvu 2008..
Bio sam uvjeren da ce zavrsiti u nekom velikom evropskom timu,a danas je on igrac koji pravi drustvo Misketu na klupi Dynamo Moskve..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 nov 2011, 15:08

Dylan Dog je napisao/la:Denis Kolodin,ako se sjecate kakve je partjie pruzao u dresu Rusije na evropskom prvenstvu 2008..
Bio sam uvjeren da ce zavrsiti u nekom velikom evropskom timu,a danas je on igrac koji pravi drustvo Misketu na klupi Dynamo Moskve..
Jbg on bas i nije bio talenat,na tom EP je vec imao koliko 26 ili 27 godina ne znam tacno,mozda je i mogao nesta uraditi vise u karijeri,ali koliko se secam imao je neku nezgodnu povredu u zimu posle EP.
A da je bio neki veliki talenat verovatno ne bi do svoje 25 godine igrao u Samari. ;)
On nije za ovu temu.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 05 nov 2011, 15:14

Devil je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Denis Kolodin,ako se sjecate kakve je partjie pruzao u dresu Rusije na evropskom prvenstvu 2008..
Jbg on bas i nije bio talenat,na tom EP je vec imao koliko 26 ili 27 godina ne znam tacno,mozda je i mogao nesta uraditi vise u karijeri,ali koliko se secam imao je neku nezgodnu povredu u zimu posle EP.
A da je bio neki veliki talenat verovatno ne bi do svoje 25 godine igrao u Samari. ;)
On nije za ovu temu.
Aa dobro,spomenuti su ovi cistokrvni primjerci vec,on je recimo od onih "mogli su vise ali.." :mrgreen:
Nego izgleda da je Basta konacno dosao sebi,jedan propali talenat(zbog povreda da me nebi ispravio :lol: ) se vraca u zivot polako,cekamo jos Boska Jankovica :P
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 05 nov 2011, 15:19

ja mislim da se treba jos prokomentarisati Riquelme i tema se slobodno moze zakljucati jer veceg talenta a slabijeg igraca ovaj svijet nije imo...

njegova tehnika je nesto nevjerovatno, imo je veliki potencijal, al za njega su uvijek dvojica morala raditi, to ga je i unistilo,
a da je kojim slucajem to popravio vjerovatno bi se danas pricalo o Ronaldinho, Messi, al prije svih Riquelme...

stvarno kad se nejga spomene moze se reci doktor fudbala, al sta je od sebe uradio, doveo se na to da mora igrati u Argentini pored evropskih divova, samo zbog svog trcanja i sto kad se njegov tim brani, brani se sa igracem manje uvijek...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 05 nov 2011, 15:24

ZELJO DO GROBA je napisao/la:ja mislim da se treba jos prokomentarisati Riquelme i tema se slobodno moze zakljucati jer veceg talenta a slabijeg igraca ovaj svijet nije imo...

njegova tehnika je nesto nevjerovatno, imo je veliki potencijal, al za njega su uvijek dvojica morala raditi, to ga je i unistilo,
a da je kojim slucajem to popravio vjerovatno bi se danas pricalo o Ronaldinho, Messi, al prije svih Riquelme...

stvarno kad se nejga spomene moze se reci doktor fudbala, al sta je od sebe uradio, doveo se na to da mora igrati u Argentini pored evropskih divova, samo zbog svog trcanja i sto kad se njegov tim brani, brani se sa igracem manje uvijek...
Eh,ne znam da li ima jos neki igrac u opticaju da radi sto je radio on,tj.pokusavao postici gol direktno iz kornera,par puta mu je i uspjelo :mrgreen:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 06 nov 2011, 01:05

ZELJO DO GROBA je napisao/la:ja mislim da se treba jos prokomentarisati Riquelme i tema se slobodno moze zakljucati jer veceg talenta a slabijeg igraca ovaj svijet nije imo...

lijen i bogat..to su njegovi problemi, i pogrešna liga.....da je otišao u italiju ili njemačku bio bi glavni baja sa svojim trikovima i fazonima...e da ne znam je li ko pomenuo kvarežmu
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 06 nov 2011, 01:08

- R.Oliveira
- Palermo
- Aimar
- Okocha
- Ortega
- Mendieta
- Van der Meyde
- Appiah
- Ricken
Zar Gizka Mendieta nije imao zavidnu karijeru,tj.zar nije postao "pravi".Fkt glupo je njega na ovo uvrstavati.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.