Nekada veliki ... Danas propali Talenti !
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Nekada veliki ... Danas propali Talenti !
Imam jedno pitanje, ne radi se o igraču nego o treneru ali nema veze. Zna li iko šta je sa Hectorom Cuperom?
YNWA!
Od ove sezone vodi Racing iz Santandera .HOPLIT je napisao/la:Imam jedno pitanje, ne radi se o igraču nego o treneru ali nema veze. Zna li iko šta je sa Hectorom Cuperom?
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- BH Patriot
- Kontakt:
- Cicinho
- R.Oliveira
- Denilson (ne, onaj iz Arsenala)
- Palermo
- Gallardo (novi Maradona?
)
- Aimar
- Okocha
- Ortega
- Mendieta
- Jardel (njega mi je bilo žao, vrhunski golgeter, a na kraju završio u ludnici
)
- Van der Meyde
- Appiah
- Ricken
Sve igrače koje sam naveo mnogo su obećavali, ali nažalost ili su ih povrijede spriječile ili nerad.
- R.Oliveira
- Palermo
- Gallardo (novi Maradona?

- Aimar
- Okocha
- Ortega
- Mendieta
- Jardel (njega mi je bilo žao, vrhunski golgeter, a na kraju završio u ludnici

- Van der Meyde
- Appiah
- Ricken
Sve igrače koje sam naveo mnogo su obećavali, ali nažalost ili su ih povrijede spriječile ili nerad.

Livin' La Vida Loca ;)
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
Palermo klasa...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
adriano
fredy adu
fredy adu
- BH Patriot
- Kontakt:
Da, ali ipak nije uspio napraviti karijeru kakvu smo svi očekivali. Nakon propalih planova u Primeri jednostavno se vratio u Argentinu i postao legenda kluba Boca Juniors. Analitičari širom svijeta su očekivali mnogo bolju karijeru.ZELJO DO GROBA je napisao/la:Palermo klasa...
Livin' La Vida Loca ;)
-
- Kontakt:
A sta je bolje od toga da si najbolji strelac svih vremena jednog od najvecih klubova?BH Patriot je napisao/la:Da, ali ipak nije uspio napraviti karijeru kakvu smo svi očekivali. Nakon propalih planova u Primeri jednostavno se vratio u Argentinu i postao legenda kluba Boca Juniors. Analitičari širom svijeta su očekivali mnogo bolju karijeru.ZELJO DO GROBA je napisao/la:Palermo klasa...
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ma dobro, mozda je mogo imati bolju karijeru...
pa vjerovatno i jeste...
al taj covjek je legenda legendi...
pa vjerovatno i jeste...
al taj covjek je legenda legendi...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- Bernabéu
- Kontakt:

Nedostaje mi ovaj maestro koji je harao ligom Serie A, ali nažalost svemu dođe kraj.

Por Qué? Yo no entiendo por qué.
Mario Žardel??? u ludnici????BH Patriot je napisao/la:- Cicinho
- R.Oliveira
- Palermo
- Gallardo (novi Maradona?)
- Aimar
- Okocha
- Ortega
- Mendieta
- Jardel (njega mi je bilo žao, vrhunski golgeter, a na kraju završio u ludnici)
- Van der Meyde
- Appiah
- Ricken
a gdje je sad endi van der mejde?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
I mene iznenadi ovo za Jardela,znam da je pocetkom 2011 potpisao za nekog brazilskog nizeligasa.
Van Der Meyde se oprostio prosle godine.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
oprostio, pa nije on čini mi se toliko matorDevil je napisao/la:I mene iznenadi ovo za Jardela,znam da je pocetkom 2011 potpisao za nekog brazilskog nizeligasa.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
32 godine,al' jbg op'o totalno u formi,za PSV nije ni debitovao u zvanicnim utakmicama.DANTES je napisao/la:oprostio, pa nije on čini mi se toliko matorDevil je napisao/la:I mene iznenadi ovo za Jardela,znam da je pocetkom 2011 potpisao za nekog brazilskog nizeligasa.

Denis Kolodin,ako se sjecate kakve je partjie pruzao u dresu Rusije na evropskom prvenstvu 2008..
Bio sam uvjeren da ce zavrsiti u nekom velikom evropskom timu,a danas je on igrac koji pravi drustvo Misketu na klupi Dynamo Moskve..
Bio sam uvjeren da ce zavrsiti u nekom velikom evropskom timu,a danas je on igrac koji pravi drustvo Misketu na klupi Dynamo Moskve..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Jbg on bas i nije bio talenat,na tom EP je vec imao koliko 26 ili 27 godina ne znam tacno,mozda je i mogao nesta uraditi vise u karijeri,ali koliko se secam imao je neku nezgodnu povredu u zimu posle EP.Dylan Dog je napisao/la:Denis Kolodin,ako se sjecate kakve je partjie pruzao u dresu Rusije na evropskom prvenstvu 2008..
A da je bio neki veliki talenat verovatno ne bi do svoje 25 godine igrao u Samari.

On nije za ovu temu.
Aa dobro,spomenuti su ovi cistokrvni primjerci vec,on je recimo od onih "mogli su vise ali.."Devil je napisao/la:Jbg on bas i nije bio talenat,na tom EP je vec imao koliko 26 ili 27 godina ne znam tacno,mozda je i mogao nesta uraditi vise u karijeri,ali koliko se secam imao je neku nezgodnu povredu u zimu posle EP.Dylan Dog je napisao/la:Denis Kolodin,ako se sjecate kakve je partjie pruzao u dresu Rusije na evropskom prvenstvu 2008..
A da je bio neki veliki talenat verovatno ne bi do svoje 25 godine igrao u Samari.![]()
On nije za ovu temu.

Nego izgleda da je Basta konacno dosao sebi,jedan propali talenat(zbog povreda da me nebi ispravio

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ja mislim da se treba jos prokomentarisati Riquelme i tema se slobodno moze zakljucati jer veceg talenta a slabijeg igraca ovaj svijet nije imo...
njegova tehnika je nesto nevjerovatno, imo je veliki potencijal, al za njega su uvijek dvojica morala raditi, to ga je i unistilo,
a da je kojim slucajem to popravio vjerovatno bi se danas pricalo o Ronaldinho, Messi, al prije svih Riquelme...
stvarno kad se nejga spomene moze se reci doktor fudbala, al sta je od sebe uradio, doveo se na to da mora igrati u Argentini pored evropskih divova, samo zbog svog trcanja i sto kad se njegov tim brani, brani se sa igracem manje uvijek...
njegova tehnika je nesto nevjerovatno, imo je veliki potencijal, al za njega su uvijek dvojica morala raditi, to ga je i unistilo,
a da je kojim slucajem to popravio vjerovatno bi se danas pricalo o Ronaldinho, Messi, al prije svih Riquelme...
stvarno kad se nejga spomene moze se reci doktor fudbala, al sta je od sebe uradio, doveo se na to da mora igrati u Argentini pored evropskih divova, samo zbog svog trcanja i sto kad se njegov tim brani, brani se sa igracem manje uvijek...
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Eh,ne znam da li ima jos neki igrac u opticaju da radi sto je radio on,tj.pokusavao postici gol direktno iz kornera,par puta mu je i uspjeloZELJO DO GROBA je napisao/la:ja mislim da se treba jos prokomentarisati Riquelme i tema se slobodno moze zakljucati jer veceg talenta a slabijeg igraca ovaj svijet nije imo...

lijen i bogat..to su njegovi problemi, i pogrešna liga.....da je otišao u italiju ili njemačku bio bi glavni baja sa svojim trikovima i fazonima...e da ne znam je li ko pomenuo kvarežmuZELJO DO GROBA je napisao/la:ja mislim da se treba jos prokomentarisati Riquelme i tema se slobodno moze zakljucati jer veceg talenta a slabijeg igraca ovaj svijet nije imo...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Zar Gizka Mendieta nije imao zavidnu karijeru,tj.zar nije postao "pravi".Fkt glupo je njega na ovo uvrstavati.- R.Oliveira
- Palermo
- Gallardo (novi Maradona?)
- Aimar
- Okocha
- Ortega
- Mendieta
- Jardel (njega mi je bilo žao, vrhunski golgeter, a na kraju završio u ludnici)
- Van der Meyde
- Appiah
- Ricken
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.