AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
iz ofsajda 
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- Boateng_27
- Kontakt:
U stilu Pippaadointer je napisao/la:iz ofsajda
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Mislim da je krajnje vrijeme da ovaj mr.x leti iz ove ankete sa ove teme.
- Boateng_27
- Kontakt:
Znal' neko za ovo ?
Glorie Milan: 1-Nelson Dida (14-Massimo Taibi), 6-Franco Baresi (2-R Mussi 36), 25-Roque Junior, 5-Alessandro Costacurta, Stefano 0.19 0.15-Gianluigi Lentini, 15-Stefano Eranio, 18-Christian Lantignotti, 21-Federico Giunti, 27-Serginho, 9-Jean Pierre Papin
Roque Junior i Papin
odkad ih nisam vidio
Serginho 4 komada dade, i sad je bolji ovakav nego Antonini
[youtube][/youtube]
Glorie Milan: 1-Nelson Dida (14-Massimo Taibi), 6-Franco Baresi (2-R Mussi 36), 25-Roque Junior, 5-Alessandro Costacurta, Stefano 0.19 0.15-Gianluigi Lentini, 15-Stefano Eranio, 18-Christian Lantignotti, 21-Federico Giunti, 27-Serginho, 9-Jean Pierre Papin
Roque Junior i Papin
Serginho 4 komada dade, i sad je bolji ovakav nego Antonini
[youtube][/youtube]
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Boateng_27 je napisao/la:Znal' neko za ovo ?![]()
Roque Junior i Papinodkad ih nisam vidio
Serginho 4 komada dade, i sad je bolji ovakav nego Antonini![]()
[youtube][/youtube]
kod mene na fejsu nekakav iz indonezije navijac milana, cojk svrsavo tamo po statusima kad je bila ova utakmica xD
Veliki broj mladih Rossonera pozvano je u reprezentaciju, tačnije 8...
Mattia De Sciglio je pozvan da igra za U-20 reprezentaciju Italije od strane trenera Luigi Biagia na drugu utakmicu turnira ,,Cetiri Nacije,, zakazanog za 7. septembar u 16.30 u Czestochowi.
Riccardo Piscitelli, Mattia Valoti i Simone Andrea Ganz izabrani su od strane trenera Italije u katerogiriji U-19, Albreiga Evanija da igraju na dve prijateljske utakmice protiv Francuske.
Još jedan Mattia (Desole) je dobio priliku da igra za mladu reprezentaciju ali ne Italije već Švajcarske u kategoriji U-19 u dve utakmice proitv Severne Irske 3. i 5. Septembra.
Još su bili pozvani Michael Fabbro, Lorenzo Ferrari i Cristian Galliani da igraju u kategoriji U-16
za Italiju.
Dobro zapamtite ova imena jer neko od ovih mladih talenata bi mogao u bliskoj budućnosti biti nova zvezda Milana.
Cristian Galliani- nema od njega ništa ćelo preko štele ubacio jednog iz svoje familije
nego milan otvara novu sezonu serie a u petak protiv lazia, sad je službeno postigli su neki privremeni ugovor. lazio nije milana duuugo tukao u ligi tako da će biti interesantno.
nego milan otvara novu sezonu serie a u petak protiv lazia, sad je službeno postigli su neki privremeni ugovor. lazio nije milana duuugo tukao u ligi tako da će biti interesantno.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Šteta stvarno za ovu sezonu, nikada nismo bili siromašniji u sredini terena. . .
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- sarajlija89
- Kontakt:
Pa vala ste jaci nego prosle sezone....ili ne mislis tako....Titova-Juga je napisao/la:Šteta stvarno za ovu sezonu, nikada nismo bili siromašniji u sredini terena. . .
Milan je doveo sta je trebo, mozda nisu wc igraci, ali Nocerino i Aquillani ce itekako koristiti ovoj ekipi...
Favorit ste za scudetto, a u LS cemo vidjeti, jbg..ima i januar, mozete se jos pojacati
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ja još vjerujem da će milan dovesti gansa u januaru dok novi tračevi govore da fiorentina neće odustati tako lako od montoliva. milanov management kada bi uspio dovesti ovu dvojicu napravio bi ogroman posao i milan bi dobio novu dimenziju.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- Titova-Juga
- Kontakt:
sarajlija89 je napisao/la:Pa vala ste jaci nego prosle sezone....ili ne mislis tako....Titova-Juga je napisao/la:Šteta stvarno za ovu sezonu, nikada nismo bili siromašniji u sredini terena. . .
Milan je doveo sta je trebo, mozda nisu wc igraci, ali Nocerino i Aquillani ce itekako koristiti ovoj ekipi...
Favorit ste za scudetto, a u LS cemo vidjeti, jbg..ima i januar, mozete se jos pojacati
Za sredinu terena se nikako ne mogu sloziti.
Imali smo Pirla i godinu dana mladjeg Seedorfa kao kreatore.
Sada je tu mocni Aquilani i ne dokazani Nocerino.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Pirlo je pola prosle sezone bio povrijedjenTitova-Juga je napisao/la:sarajlija89 je napisao/la:Pa vala ste jaci nego prosle sezone....ili ne mislis tako....Titova-Juga je napisao/la:Šteta stvarno za ovu sezonu, nikada nismo bili siromašniji u sredini terena. . .
Za sredinu terena se nikako ne mogu sloziti.
Imali smo Pirla i godinu dana mladjeg Seedorfa kao kreatore.
Sada je tu mocni Aquilani i ne dokazani Nocerino.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- sarajlija89
- Kontakt:
Ma Pirlo nije nista odigrao, vise van terena bio...a Seedorf je tek pred kraj sezone ufatio neku forumu..do tad ste mu kolektivno jbali mater ovdje
Nocerino je provjeren igrac, cak i povremeni reprezentativac, Aquillani imao dobru sezonu sa Juventusom, bar sto se njega tice...bez povreda, sto je bitno...dosta konstantan...meni je zao sto ga nismo otkupili, jer osim Pirla, mi nemamo kreativca...
Osvjezili ste sredinu, to je cilj bio...
Najvazniji igrac vam je KPB, ostali se rotiraju, a uz trenutnu formu Gatussa i Seeedorfa, Milan jako dobro djeluje...+ Nocerino, Aquillani, Ambrosini...Flamini je Out..ali dobro...
Bas jaka sredina...ne slazem se da ste tu "tanki". Jedini problem su godine igraca, ali bar znamo da to nije problem u Milanu nikada bio...za serie A i vise nego dovoljno konkurentni, a za LS ce se morati jos malo pojacati, mada i ovako to nije lose...
Nocerino je provjeren igrac, cak i povremeni reprezentativac, Aquillani imao dobru sezonu sa Juventusom, bar sto se njega tice...bez povreda, sto je bitno...dosta konstantan...meni je zao sto ga nismo otkupili, jer osim Pirla, mi nemamo kreativca...
Osvjezili ste sredinu, to je cilj bio...
Najvazniji igrac vam je KPB, ostali se rotiraju, a uz trenutnu formu Gatussa i Seeedorfa, Milan jako dobro djeluje...+ Nocerino, Aquillani, Ambrosini...Flamini je Out..ali dobro...
Bas jaka sredina...ne slazem se da ste tu "tanki". Jedini problem su godine igraca, ali bar znamo da to nije problem u Milanu nikada bio...za serie A i vise nego dovoljno konkurentni, a za LS ce se morati jos malo pojacati, mada i ovako to nije lose...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- Titova-Juga
- Kontakt:
sarajlija89 je napisao/la:za serie A i vise nego dovoljno, a za LS ce se morati jos malo pojacati, mada i ovako to nije lose...
O ovome ti i pricam.
Mi smo bez Pirla takodjer ostali bez izrazitog kreativca jer je Seedorf sada vec i za Milana star a kamoli da igra negdje drugo. Ako u januaru ne dovedu nekoga ko ce moci u konstantni proslijedjivati lopte Ibri, Patu i ekipi onda Milan nema traziti nista vise od mozda cetvrtfinala lige prvaka.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- sarajlija89
- Kontakt:
A jbg....
Znas i sam da su Real, Barca i United, svijet za sebe...pa i City pomalo tu ulazi..ostali tesko mogu biti konkurentni...bez velikih ulaganja, nema nista. A da bi doveo dobre igrace i konkurisao najboljim timovima, moras dati veliku lovu. U Italiji to ne moze ni jedan tim...nazalost...
To je taj industrijski, moderni fudbal...u Italiji nisu jos na tome nivou, da mogu pratit pobrojane klubove i samim tim su odmah u zaostatku...
Znas i sam da su Real, Barca i United, svijet za sebe...pa i City pomalo tu ulazi..ostali tesko mogu biti konkurentni...bez velikih ulaganja, nema nista. A da bi doveo dobre igrace i konkurisao najboljim timovima, moras dati veliku lovu. U Italiji to ne moze ni jedan tim...nazalost...
To je taj industrijski, moderni fudbal...u Italiji nisu jos na tome nivou, da mogu pratit pobrojane klubove i samim tim su odmah u zaostatku...
Pa eto sacu ti ja nesto reci juventus u zadnje dvije godine mnogo ulaze sam podatak da ste potrosili na ovom prijelaznom roku 86 miliona govori sam za sebe a ziPa ovo sada Barca potrosila 55 Miliona i rijesila se nekih nepotrebnih igraca doveli Alexisa i Fabregas ...sto znaci da netreba bas uvijek trrositi bez razmisljanja nego pametno i mudro
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
hvala bogu da nisu i molim boga da nikad ne budu na tom nivou. atletika s loptom mene ne zanima!sarajlija89 je napisao/la:
EDIT: ganso se opet povrijedio...
@Magica navrni na forum kad god mozes
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
I koliko ce biti ovaj put odsutan sa terena Gansobaresi#6 je napisao/la:hvala bogu da nisu i molim boga da nikad ne budu na tom nivou. atletika s loptom mene ne zanima!sarajlija89 je napisao/la:
EDIT: ganso se opet povrijedio...
@Magica navrni na forum kad god mozes
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
AC MILAN, Boateng: "I want to win everything"

C Milan midfielder Kevin-Prince Boateng believes the team will push harder this season as he targets success on all fronts, hoping to better their Italian title credentials.
After scooping the Serie A trophy last term, the former Genoa man, 24, feels their aims for further silverware can be stretched after a summer of hard work.
Boateng expects more of a challenge from Juventus, who signed Andrea Pirlo from Milan during the transfer window, but his own aims could not be clearer.
"I want to win everything and we will be focussed on all competitions," Boateng told Sky Sport Italia.
"I cannot wait to start playing again after a long pre-season.
"We are all eager to start playing, but there are many teams who are interesting this year like Napoli, Lazio and Juventus.
"They have all strengthened and I cannot wait to play against them."
C Milan midfielder Kevin-Prince Boateng believes the team will push harder this season as he targets success on all fronts, hoping to better their Italian title credentials.
After scooping the Serie A trophy last term, the former Genoa man, 24, feels their aims for further silverware can be stretched after a summer of hard work.
Boateng expects more of a challenge from Juventus, who signed Andrea Pirlo from Milan during the transfer window, but his own aims could not be clearer.
"I want to win everything and we will be focussed on all competitions," Boateng told Sky Sport Italia.
"I cannot wait to start playing again after a long pre-season.
"We are all eager to start playing, but there are many teams who are interesting this year like Napoli, Lazio and Juventus.
"They have all strengthened and I cannot wait to play against them."
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:

zvanično predstavljanje nocerina i aquilania,
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.