NK Omladinac Mionica
-
- Kontakt:
Re: NK Omladinac Mionica
Komsije kakvi ste vi za sutra sa ekipom u bratstvu su svi spremni po onome sto sam gledo samo nece igrat kapiten edin susa koji je kaznjen sa 3 utakmice nakon crvenog protiv rudara ko da je koga ubio al eto jestel vi kompletni i hocel biti opet penala da pokvari tekmu iskreno volio bi da bolji pobijedi BRATSTVOOOOOOOOOOO
Kod nas nema Škahića, koji je pocrvenio u Kaknju. Što se tiče same utakmice ukoliko bude sve korektno mi dobijamo, ukoliko se potvrde priče koje kruže od jučer neće biti dobronino hrastek je napisao/la:Komsije kakvi ste vi za sutra sa ekipom u bratstvu su svi spremni po onome sto sam gledo samo nece igrat kapiten edin susa koji je kaznjen sa 3 utakmice nakon crvenog protiv rudara ko da je koga ubio al eto jestel vi kompletni i hocel biti opet penala da pokvari tekmu iskreno volio bi da bolji pobijedi BRATSTVOOOOOOOOOOO
-
- Kontakt:
Kakve to kruze price ? :O
- L' Imperator
- Kontakt:
jel palo bratstvo na lipiku
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- neutralan__
- Kontakt:
Valjda se trebala do sada završiti utakmica.Haman je bilo svegaastra1922 je napisao/la:jel palo bratstvo na lipiku

FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
-
- Kontakt:
ma dobili su 2-1...penal ko i obično...danas sam se razočarao u omladinac i kambere...seljakluk teški...skadirate dori a on trebao doći kod vas i nisu mu dali...svaka čast momku,a vas sram da bude...realno govorim
niknut će iz bola i krika...čista i nevina poput rose...i kao bijeli krin...ponovo Bosna...
- neutralan__
- Kontakt:
Znači 2:1 ? Onda nisam dobro razumio Sony-a.piroman001 je napisao/la:ma dobili su 2-1...penal ko i obično...danas sam se razočarao u omladinac i kambere...seljakluk teški...skadirate dori a on trebao doći kod vas i nisu mu dali...svaka čast momku,a vas sram da bude...realno govorim
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
ja nisam gledo omladinca stvarno dugo vremena ...danas u dosta nekvalitetnoj utakmici omladinac je bio bolji bas za taj jedan goll....al psovanje igracima i one petarde su stvarno za otjerat covjeka sa stadiona.... 

- L' Imperator
- Kontakt:
Ma nema toga ba u Mionici..,tamo je sve korektno i posteno 
Cestitam na pobjedi!

Cestitam na pobjedi!

#samoRudar #zauvijek
samo da se nadovezem za ovo skandiranje Husejnbasicu
neznate sta je bilo na turniru u Jelahu tako da ....
neznate sta je bilo na turniru u Jelahu tako da ....
-
- Kontakt:
evo ja sam upućen...šta je to bilo u Jelahu? cigani ste pravi...to me danas ko čovjeka razočaralo,koji navija za zvijezdu a prati i sve klubove na opštini...doro je ba bio 2 puta sportista grada,napravio je akciju humanitarnu za invalide što još nije niko,a htio je i kod vas doći nisu mu dali...otišao je trbuhom za kruhom ko što se kaže...rekao mi je danas poslije utakmice zapamtiće me oni...znate da vi sledeću polusezonu gostujete kod njih...mislim da je izuzetno korektno odigrao utakmicu...stvarate sebi neprijatelja od prijatelja...netreba vam to.znate da visite u prvoj ligi i svima je dosta vaših penala...vi ste glavni konkurenti za ispadanje upamtite ovaj post što vam kažem i datum...
niknut će iz bola i krika...čista i nevina poput rose...i kao bijeli krin...ponovo Bosna...
bgm soni ovo nesto nije dobro,zalio si se poslije kaknja a vidi sad,izgleda da ste dosta pluseva zaradili kod ovih svojih susjeda 

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
a joj kako će samo biti u srijedu, možda se otvori nova mesarska radnja u gradupiroman001 je napisao/la:evo ja sam upućen...šta je to bilo u Jelahu? cigani ste pravi...to me danas ko čovjeka razočaralo,koji navija za zvijezdu a prati i sve klubove na opštini...doro je ba bio 2 puta sportista grada,napravio je akciju humanitarnu za invalide što još nije niko,a htio je i kod vas doći nisu mu dali...otišao je trbuhom za kruhom ko što se kaže...rekao mi je danas poslije utakmice zapamtiće me oni...znate da vi sledeću polusezonu gostujete kod njih...mislim da je izuzetno korektno odigrao utakmicu...stvarate sebi neprijatelja od prijatelja...netreba vam to.znate da visite u prvoj ligi i svima je dosta vaših penala...vi ste glavni konkurenti za ispadanje upamtite ovaj post što vam kažem i datum...

Dragon Town
Mi smo uvijek glavni kandidat za ispadanje i na to smo se navikli, dori niko nije dirao familiju ili tako nešto ali je bilo skandiranja uobičajenih mada ni toga nije trebalo biti. Što se tiče same utakmice zaslužena pobjeda, penal je bio a bio još jedna penal čist takođe, čim dobijem cd izrezati ću. Imamo čudnu statistiku, 3 kola 3 penala, ali šta ćeš kad jesu. Sama utakmica veoma loša i mi stvarno moramo nešto popravljati u igri, ono ni na šta ne liči. Bratstvo ponovo loša ekipa i teško da mogu ostati u ligi sa ovim timom, gledao sam ih tri puta ove sezone i loše im se piše. Kući igraju dosta agresivno i grubo, prave pritisak na sudije a već su i dva puta prijetili sudijama zbog čega su prijavljeni savezu,...piroman001 je napisao/la:evo ja sam upućen...šta je to bilo u Jelahu? cigani ste pravi...to me danas ko čovjeka razočaralo,koji navija za zvijezdu a prati i sve klubove na opštini...doro je ba bio 2 puta sportista grada,napravio je akciju humanitarnu za invalide što još nije niko,a htio je i kod vas doći nisu mu dali...otišao je trbuhom za kruhom ko što se kaže...rekao mi je danas poslije utakmice zapamtiće me oni...znate da vi sledeću polusezonu gostujete kod njih...mislim da je izuzetno korektno odigrao utakmicu...stvarate sebi neprijatelja od prijatelja...netreba vam to.znate da visite u prvoj ligi i svima je dosta vaših penala...vi ste glavni konkurenti za ispadanje upamtite ovaj post što vam kažem i datum...
-
- Moderator
- Kontakt:
4 penala u 3 kolasony_91 je napisao/la:Mi smo uvijek glavni kandidat za ispadanje i na to smo se navikli, dori niko nije dirao familiju ili tako nešto ali je bilo skandiranja uobičajenih mada ni toga nije trebalo biti. Što se tiče same utakmice zaslužena pobjeda, penal je bio a bio još jedna penal čist takođe, čim dobijem cd izrezati ću. Imamo čudnu statistiku, 3 kola 3 penala, ali šta ćeš kad jesu. Sama utakmica veoma loša i mi stvarno moramo nešto popravljati u igri, ono ni na šta ne liči. Bratstvo ponovo loša ekipa i teško da mogu ostati u ligi sa ovim timom, gledao sam ih tri puta ove sezone i loše im se piše. Kući igraju dosta agresivno i grubo, prave pritisak na sudije a već su i dva puta prijetili sudijama zbog čega su prijavljeni savezu,...piroman001 je napisao/la:evo ja sam upućen...šta je to bilo u Jelahu? cigani ste pravi...to me danas ko čovjeka razočaralo,koji navija za zvijezdu a prati i sve klubove na opštini...doro je ba bio 2 puta sportista grada,napravio je akciju humanitarnu za invalide što još nije niko,a htio je i kod vas doći nisu mu dali...otišao je trbuhom za kruhom ko što se kaže...rekao mi je danas poslije utakmice zapamtiće me oni...znate da vi sledeću polusezonu gostujete kod njih...mislim da je izuzetno korektno odigrao utakmicu...stvarate sebi neprijatelja od prijatelja...netreba vam to.znate da visite u prvoj ligi i svima je dosta vaših penala...vi ste glavni konkurenti za ispadanje upamtite ovaj post što vam kažem i datum...

al juče 2 penala čisti ko suza protiv Bratstva

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Moderator
- Kontakt:
4 penala u 3 kolaBenjo_AFC86 je napisao/la:sony_91 je napisao/la:Mi smo uvijek glavni kandidat za ispadanje i na to smo se navikli, dori niko nije dirao familiju ili tako nešto ali je bilo skandiranja uobičajenih mada ni toga nije trebalo biti. Što se tiče same utakmice zaslužena pobjeda, penal je bio a bio još jedna penal čist takođe, čim dobijem cd izrezati ću. Imamo čudnu statistiku, 3 kola 3 penala, ali šta ćeš kad jesu. Sama utakmica veoma loša i mi stvarno moramo nešto popravljati u igri, ono ni na šta ne liči. Bratstvo ponovo loša ekipa i teško da mogu ostati u ligi sa ovim timom, gledao sam ih tri puta ove sezone i loše im se piše. Kući igraju dosta agresivno i grubo, prave pritisak na sudije a već su i dva puta prijetili sudijama zbog čega su prijavljeni savezu,...piroman001 je napisao/la:evo ja sam upućen...šta je to bilo u Jelahu? cigani ste pravi...to me danas ko čovjeka razočaralo,koji navija za zvijezdu a prati i sve klubove na opštini...doro je ba bio 2 puta sportista grada,napravio je akciju humanitarnu za invalide što još nije niko,a htio je i kod vas doći nisu mu dali...otišao je trbuhom za kruhom ko što se kaže...rekao mi je danas poslije utakmice zapamtiće me oni...znate da vi sledeću polusezonu gostujete kod njih...mislim da je izuzetno korektno odigrao utakmicu...stvarate sebi neprijatelja od prijatelja...netreba vam to.znate da visite u prvoj ligi i svima je dosta vaših penala...vi ste glavni konkurenti za ispadanje upamtite ovaj post što vam kažem i datum...

al juče 2 penala čisti ko suza protiv Bratstva

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
@ Benjo_AFC86
3 penala, a ne 4
3 penala, a ne 4
-
- Moderator
- Kontakt:
sony_91 je napisao/la:@ Benjo_AFC86
3 penala, a ne 4

Znam da su 2 penala protiv Bratstva čista bila , ali jedan nije suđen .
Zadnja izmjena: Benjo_AFC86, dana/u 05 sep 2011, 18:43, ukupno mijenjano 1 put.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
jedan penal bio protiv Jedinstva za nas a jedan za JedinstvoBenjo_AFC86 je napisao/la:Iskra , Jedinstvo 2 penala za vas dosuđena i Bratstvosony_91 je napisao/la:@ Benjo_AFC86
3 penala, a ne 4
izmišljaj nekome drugom
Znam da su 2 penala protiv Bratstva čista bila , ali jedan nije suđen .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.