NK Omladinac Mionica

nino hrastek
Kontakt:

Re: NK Omladinac Mionica

Post Postao/la nino hrastek » 03 sep 2011, 20:31

Komsije kakvi ste vi za sutra sa ekipom u bratstvu su svi spremni po onome sto sam gledo samo nece igrat kapiten edin susa koji je kaznjen sa 3 utakmice nakon crvenog protiv rudara ko da je koga ubio al eto jestel vi kompletni i hocel biti opet penala da pokvari tekmu iskreno volio bi da bolji pobijedi BRATSTVOOOOOOOOOOO

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 04 sep 2011, 09:12

nino hrastek je napisao/la:Komsije kakvi ste vi za sutra sa ekipom u bratstvu su svi spremni po onome sto sam gledo samo nece igrat kapiten edin susa koji je kaznjen sa 3 utakmice nakon crvenog protiv rudara ko da je koga ubio al eto jestel vi kompletni i hocel biti opet penala da pokvari tekmu iskreno volio bi da bolji pobijedi BRATSTVOOOOOOOOOOO
Kod nas nema Škahića, koji je pocrvenio u Kaknju. Što se tiče same utakmice ukoliko bude sve korektno mi dobijamo, ukoliko se potvrde priče koje kruže od jučer neće biti dobro

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 04 sep 2011, 13:21

Kakve to kruze price ? :O

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 04 sep 2011, 16:39

Kad ste mogli Iskru, mozete i bratstvo :D
#samoRudar #zauvijek

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 04 sep 2011, 19:10

jel palo bratstvo na lipiku
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 04 sep 2011, 19:12

astra1922 je napisao/la:jel palo bratstvo na lipiku
Valjda se trebala do sada završiti utakmica.Haman je bilo svega :D .Dok se @sony ne javlja,inače on je uvijek prvi sa rezultatima i tabelom.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

piroman001
Kontakt:

Post Postao/la piroman001 » 04 sep 2011, 19:54

ma dobili su 2-1...penal ko i obično...danas sam se razočarao u omladinac i kambere...seljakluk teški...skadirate dori a on trebao doći kod vas i nisu mu dali...svaka čast momku,a vas sram da bude...realno govorim
niknut će iz bola i krika...čista i nevina poput rose...i kao bijeli krin...ponovo Bosna...

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 04 sep 2011, 19:57

piroman001 je napisao/la:ma dobili su 2-1...penal ko i obično...danas sam se razočarao u omladinac i kambere...seljakluk teški...skadirate dori a on trebao doći kod vas i nisu mu dali...svaka čast momku,a vas sram da bude...realno govorim
Znači 2:1 ? Onda nisam dobro razumio Sony-a.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 04 sep 2011, 20:03

ja nisam gledo omladinca stvarno dugo vremena ...danas u dosta nekvalitetnoj utakmici omladinac je bio bolji bas za taj jedan goll....al psovanje igracima i one petarde su stvarno za otjerat covjeka sa stadiona.... :!:

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 04 sep 2011, 20:49

Ma nema toga ba u Mionici..,tamo je sve korektno i posteno :D
Cestitam na pobjedi! :mrgreen:
#samoRudar #zauvijek

omladinac
Kontakt:

Post Postao/la omladinac » 04 sep 2011, 23:04

samo da se nadovezem za ovo skandiranje Husejnbasicu

neznate sta je bilo na turniru u Jelahu tako da ....

piroman001
Kontakt:

Post Postao/la piroman001 » 04 sep 2011, 23:21

evo ja sam upućen...šta je to bilo u Jelahu? cigani ste pravi...to me danas ko čovjeka razočaralo,koji navija za zvijezdu a prati i sve klubove na opštini...doro je ba bio 2 puta sportista grada,napravio je akciju humanitarnu za invalide što još nije niko,a htio je i kod vas doći nisu mu dali...otišao je trbuhom za kruhom ko što se kaže...rekao mi je danas poslije utakmice zapamtiće me oni...znate da vi sledeću polusezonu gostujete kod njih...mislim da je izuzetno korektno odigrao utakmicu...stvarate sebi neprijatelja od prijatelja...netreba vam to.znate da visite u prvoj ligi i svima je dosta vaših penala...vi ste glavni konkurenti za ispadanje upamtite ovaj post što vam kažem i datum...
niknut će iz bola i krika...čista i nevina poput rose...i kao bijeli krin...ponovo Bosna...

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 04 sep 2011, 23:27

bgm soni ovo nesto nije dobro,zalio si se poslije kaknja a vidi sad,izgleda da ste dosta pluseva zaradili kod ovih svojih susjeda :D
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 05 sep 2011, 00:04

piroman001 je napisao/la:evo ja sam upućen...šta je to bilo u Jelahu? cigani ste pravi...to me danas ko čovjeka razočaralo,koji navija za zvijezdu a prati i sve klubove na opštini...doro je ba bio 2 puta sportista grada,napravio je akciju humanitarnu za invalide što još nije niko,a htio je i kod vas doći nisu mu dali...otišao je trbuhom za kruhom ko što se kaže...rekao mi je danas poslije utakmice zapamtiće me oni...znate da vi sledeću polusezonu gostujete kod njih...mislim da je izuzetno korektno odigrao utakmicu...stvarate sebi neprijatelja od prijatelja...netreba vam to.znate da visite u prvoj ligi i svima je dosta vaših penala...vi ste glavni konkurenti za ispadanje upamtite ovaj post što vam kažem i datum...
a joj kako će samo biti u srijedu, možda se otvori nova mesarska radnja u gradu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dragon Town

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 05 sep 2011, 09:02

piroman001 je napisao/la:evo ja sam upućen...šta je to bilo u Jelahu? cigani ste pravi...to me danas ko čovjeka razočaralo,koji navija za zvijezdu a prati i sve klubove na opštini...doro je ba bio 2 puta sportista grada,napravio je akciju humanitarnu za invalide što još nije niko,a htio je i kod vas doći nisu mu dali...otišao je trbuhom za kruhom ko što se kaže...rekao mi je danas poslije utakmice zapamtiće me oni...znate da vi sledeću polusezonu gostujete kod njih...mislim da je izuzetno korektno odigrao utakmicu...stvarate sebi neprijatelja od prijatelja...netreba vam to.znate da visite u prvoj ligi i svima je dosta vaših penala...vi ste glavni konkurenti za ispadanje upamtite ovaj post što vam kažem i datum...
Mi smo uvijek glavni kandidat za ispadanje i na to smo se navikli, dori niko nije dirao familiju ili tako nešto ali je bilo skandiranja uobičajenih mada ni toga nije trebalo biti. Što se tiče same utakmice zaslužena pobjeda, penal je bio a bio još jedna penal čist takođe, čim dobijem cd izrezati ću. Imamo čudnu statistiku, 3 kola 3 penala, ali šta ćeš kad jesu. Sama utakmica veoma loša i mi stvarno moramo nešto popravljati u igri, ono ni na šta ne liči. Bratstvo ponovo loša ekipa i teško da mogu ostati u ligi sa ovim timom, gledao sam ih tri puta ove sezone i loše im se piše. Kući igraju dosta agresivno i grubo, prave pritisak na sudije a već su i dva puta prijetili sudijama zbog čega su prijavljeni savezu,...

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 05 sep 2011, 09:26

sony_91 je napisao/la:
Mi smo uvijek glavni kandidat za ispadanje i na to smo se navikli, dori niko nije dirao familiju ili tako nešto ali je bilo skandiranja uobičajenih mada ni toga nije trebalo biti. Što se tiče same utakmice zaslužena pobjeda, penal je bio a bio još jedna penal čist takođe, čim dobijem cd izrezati ću. Imamo čudnu statistiku, 3 kola 3 penala, ali šta ćeš kad jesu. Sama utakmica veoma loša i mi stvarno moramo nešto popravljati u igri, ono ni na šta ne liči. Bratstvo ponovo loša ekipa i teško da mogu ostati u ligi sa ovim timom, gledao sam ih tri puta ove sezone i loše im se piše. Kući igraju dosta agresivno i grubo, prave pritisak na sudije a već su i dva puta prijetili sudijama zbog čega su prijavljeni savezu,...
4 penala u 3 kola :P

al juče 2 penala čisti ko suza protiv Bratstva ;)
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 05 sep 2011, 09:29

Benjo_AFC86 je napisao/la:
sony_91 je napisao/la:
4 penala u 3 kola :P

al juče 2 penala čisti ko suza protiv Bratstva ;) mada jedan nije suđen ..
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 05 sep 2011, 13:48

@ Benjo_AFC86
3 penala, a ne 4

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 05 sep 2011, 18:27

sony_91 je napisao/la:@ Benjo_AFC86
3 penala, a ne 4

:D

Znam da su 2 penala protiv Bratstva čista bila , ali jedan nije suđen .
Zadnja izmjena: Benjo_AFC86, dana/u 05 sep 2011, 18:43, ukupno mijenjano 1 put.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 05 sep 2011, 18:40

Benjo_AFC86 je napisao/la:
sony_91 je napisao/la:@ Benjo_AFC86
3 penala, a ne 4
Iskra , Jedinstvo 2 penala za vas dosuđena i Bratstvo ;)

izmišljaj nekome drugom :P

Znam da su 2 penala protiv Bratstva čista bila , ali jedan nije suđen .
jedan penal bio protiv Jedinstva za nas a jedan za Jedinstvo

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.