Čiko veli da se Ulijeve prognoze ponekad i ne ostvare, čak naprotiv.bvb09_manijak je napisao/la:de prevedi ne kontam ovo dobro
PS: Intervju s Mad Jensom za RN
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Čiko veli da se Ulijeve prognoze ponekad i ne ostvare, čak naprotiv.bvb09_manijak je napisao/la:de prevedi ne kontam ovo dobro
Klare je napisao/la:Najbitnije je da trio fantastiko(Uli, Kalle i Nerla)krenu direktno na Gotzea iza leđa Dortmundovih čelnika.
![]()
Malo ga zabeluhaju, obaćaju mu mnoge stvari, finih priča mu napričaju, zna se kako to ide... Poslije toga dolazimo do stadija kada igrač pokazuje manje zalaganje na terenu, traži veću plaću, znajuću tada koliko mu iz Bayerna obećaše.Ovi ne mogu toliko dati, poremetiće se cijelokupna ravnoteža u ekipi, drugi će isto zahtjevati duplo povećanje, čak i više. Mario ulazi u zadnje dvije godine ugovora, ne mogu puno rizikovati, ovaj hoće da ostane u domovini, ipak je Bavarac, i cijena naglo spane na neku pristojnu sumu za obje strane, ništa astronomsko.
Pustili su Ozila, Khediru, Džeku, Diega, Vidala..., ali Gotze je priča za sebe. Sigurni budite ovakavog igrača Bayern neće propustiti, u to budite sigurni.
scorpy je napisao/la:Vi navijaci Dortmunda urekoste Sahina
Daj skinite te sihre sa njega da konacno covjek pocne igrat![]()
Nonstop povrijedjen od kako je otiso. Vec mu dali nadimak stakleni.
A ako bi se odlucio vratit sledece sezone nazad u Dortmund hocete li mu tada skinut sihreDamir_BvB je napisao/la:scorpy je napisao/la:Vi navijaci Dortmunda urekoste Sahina
Da mu abd bude jos gore i teze od srca mu zeli svaki navijac kod kojeg tece crno zuta krv kroz vene ima boga reko sam ja odmah neka neka mi ga jos nismo prezalili barem ja .... I drago mi je da je 2 mjeseca OUT ! Taman da Kaka zauzme svoje mjesto u prvoj postavi nadam se barem ....
nikad se neznaDamir_BvB je napisao/la:@ scropy
Ja mu oprastam svako ima pravo na jednu gresku ljudski je pogrijesiti sve mu hallalim onda dobro dosao nazad ali to ce ostati samo san
marseille_unique je napisao/la:dugo sam ceko mec sa vama radi dobrih navijaca i sa jedne i druge strane, bice dobre utakmice, mislim da ce mo vam uzet cetiri boda
Klare je napisao/la:Najbitnije je da trio fantastiko(Uli, Kalle i Nerla)krenu direktno na Gotzea iza leđa Dortmundovih čelnika.
![]()
Malo ga zabeluhaju, obaćaju mu mnoge stvari, finih priča mu napričaju, zna se kako to ide... Poslije toga dolazimo do stadija kada igrač pokazuje manje zalaganje na terenu, traži veću plaću, znajuću tada koliko mu iz Bayerna obećaše.Ovi ne mogu toliko dati, poremetiće se cijelokupna ravnoteža u ekipi, drugi će isto zahtjevati duplo povećanje, čak i više. Mario ulazi u zadnje dvije godine ugovora, ne mogu puno rizikovati, ovaj hoće da ostane u domovini, ipak je Bavarac, i cijena naglo spane na neku pristojnu sumu za obje strane, ništa astronomsko.
Pustili su Ozila, Khediru, Džeku, Diega, Vidala..., ali Gotze je priča za sebe. Sigurni budite ovakavog igrača Bayern neće propustiti, u to budite sigurni.
Kakav si ti onda navijac kluba kad tako pricas o svom bivsem kapitenu...Damir_BvB je napisao/la:scorpy je napisao/la:Vi navijaci Dortmunda urekoste Sahina
Da mu abd bude jos gore i teze od srca mu zeli svaki navijac kod kojeg tece crno zuta krv kroz vene ima boga reko sam ja odmah neka neka mi ga jos nismo prezalili barem ja .... I drago mi je da je 2 mjeseca OUT ! Taman da Kaka zauzme svoje mjesto u prvoj postavi nadam se barem ....
Koliki ste vi jadnici, dali biste ga za 40miliona,pa onda opet jedno 5-6 godina da se borite za sredinu bundesligeHzBvB je napisao/la:Sto se mene tice 40 milki iskesirajte nek vam igra u B-timu .... Sahin se ne smije ponovit inace idem pjeske iz Lukavca da izlupam prostorije kluba
To te guja ujela za jezik pa ti isti opoganio.proFCB je napisao/la:Koliki ste vi jadnici, dali biste ga za 40miliona,pa onda opet jedno 5-6 godina da se borite za sredinu bundeslige
Hare_BvB je napisao/la:To te guja ujela za jezik pa ti isti opoganio.proFCB je napisao/la:Koliki ste vi jadnici, dali biste ga za 40miliona,pa onda opet jedno 5-6 godina da se borite za sredinu bundeslige
Nece riskirat s njim, kako sam ja citao bit ce spreman za mec s Arsenalomronaldo99 je napisao/la:hoce li Lucas biti spreman za ovu sad tekmu protiv herthe
znam da su govorili da bi mogao biti spreman, a i treba mi za bundesliga menager pa da znam dali da ga vadim iz ekipeSemir bvb je napisao/la:Nece riskirat s njim, kako sam ja citao bit ce spreman za mec s Arsenalomronaldo99 je napisao/la:hoce li Lucas biti spreman za ovu sad tekmu protiv herthe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.