BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Koliko vjerujete treneru Kovaču

1) Nikako, treba da ide
3
60%
2) Dobar je za ovaj klub
2
40%

Ukupno glasova: 5

Hare_BvB
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Hare_BvB » 03 sep 2011, 17:58

bvb09_manijak je napisao/la:de prevedi ne kontam ovo dobro :mrgreen:
Čiko veli da se Ulijeve prognoze ponekad i ne ostvare, čak naprotiv. :D

PS: Intervju s Mad Jensom za RN :arrow: http://www.ruhrnachrichten.de/sport/bvb ... 35,1393427" onclick="window.open(this.href);return false;
Der Mann für die entscheidenden Tore.

scorpy
Kontakt:

Post Postao/la scorpy » 03 sep 2011, 18:08

Vi navijaci Dortmunda urekoste Sahina
Daj skinite te sihre sa njega da konacno covjek pocne igrat :D
Nonstop povrijedjen od kako je otiso. Vec mu dali nadimak stakleni.

Klare

Post Postao/la Klare » 03 sep 2011, 19:44

Najbitnije je da trio fantastiko :D (Uli, Kalle i Nerla)krenu direktno na Gotzea iza leđa Dortmundovih čelnika. :twisted:
Malo ga zabeluhaju, obaćaju mu mnoge stvari, finih priča mu napričaju, zna se kako to ide... Poslije toga dolazimo do stadija kada igrač pokazuje manje zalaganje na terenu, traži veću plaću, znajuću tada koliko mu iz Bayerna obećaše. :D Ovi ne mogu toliko dati, poremetiće se cijelokupna ravnoteža u ekipi, drugi će isto zahtjevati duplo povećanje, čak i više. Mario ulazi u zadnje dvije godine ugovora, ne mogu puno rizikovati, ovaj hoće da ostane u domovini, ipak je Bavarac, i cijena naglo spane na neku pristojnu sumu za obje strane, ništa astronomsko.

Pustili su Ozila, Khediru, Džeku, Diega, Vidala..., ali Gotze je priča za sebe. Sigurni budite ovakavog igrača Bayern neće propustiti, u to budite sigurni. 8-)

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 03 sep 2011, 20:32

Klare je napisao/la:Najbitnije je da trio fantastiko :D (Uli, Kalle i Nerla)krenu direktno na Gotzea iza leđa Dortmundovih čelnika. :twisted:
Malo ga zabeluhaju, obaćaju mu mnoge stvari, finih priča mu napričaju, zna se kako to ide... Poslije toga dolazimo do stadija kada igrač pokazuje manje zalaganje na terenu, traži veću plaću, znajuću tada koliko mu iz Bayerna obećaše. :D Ovi ne mogu toliko dati, poremetiće se cijelokupna ravnoteža u ekipi, drugi će isto zahtjevati duplo povećanje, čak i više. Mario ulazi u zadnje dvije godine ugovora, ne mogu puno rizikovati, ovaj hoće da ostane u domovini, ipak je Bavarac, i cijena naglo spane na neku pristojnu sumu za obje strane, ništa astronomsko.

Pustili su Ozila, Khediru, Džeku, Diega, Vidala..., ali Gotze je priča za sebe. Sigurni budite ovakavog igrača Bayern neće propustiti, u to budite sigurni. 8-)

Rece ti nama :lol: :lol: :D aj hvala ti nismo znali da si desna ruka honnesa ;) :lol:
BvB Echte Liebe !!!

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 03 sep 2011, 20:35

evo jedna lijepa slikica koju smo dugoooo cekali !

slika
BvB Echte Liebe !!!

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 03 sep 2011, 20:37

scorpy je napisao/la:Vi navijaci Dortmunda urekoste Sahina

Da mu abd bude jos gore i teze od srca mu zeli svaki navijac kod kojeg tece crno zuta krv kroz vene ima boga reko sam ja odmah neka neka mi ga jos nismo prezalili barem ja .... I drago mi je da je 2 mjeseca OUT ! Taman da Kaka zauzme svoje mjesto u prvoj postavi nadam se barem ....
BvB Echte Liebe !!!

scorpy
Kontakt:

Post Postao/la scorpy » 03 sep 2011, 20:49

Damir_BvB je napisao/la:

Da mu abd bude jos gore i teze od srca mu zeli svaki navijac kod kojeg tece crno zuta krv kroz vene ima boga reko sam ja odmah neka neka mi ga jos nismo prezalili barem ja .... I drago mi je da je 2 mjeseca OUT ! Taman da Kaka zauzme svoje mjesto u prvoj postavi nadam se barem ....
A ako bi se odlucio vratit sledece sezone nazad u Dortmund hocete li mu tada skinut sihre :D

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 03 sep 2011, 23:36

@ scropy

Ja mu oprastam svako ima pravo na jednu gresku ljudski je pogrijesiti sve mu hallalim onda dobro dosao nazad ali to ce ostati samo san :(
BvB Echte Liebe !!!

scorpy
Kontakt:

Post Postao/la scorpy » 04 sep 2011, 00:04

Damir_BvB je napisao/la:@ scropy

Ja mu oprastam svako ima pravo na jednu gresku ljudski je pogrijesiti sve mu hallalim onda dobro dosao nazad ali to ce ostati samo san :(
nikad se nezna :D
ima puno primjera gdje igraci koji se ne snadju(a izgleda da ga je krenulo nonstop sa nekim povredama) u vecem klubu vrate se u maticni klub.(jedino ako nije postao neprijatelj navijacima onda se nebi smjeo vratiti).

maverick_tz
Kontakt:

Post Postao/la maverick_tz » 04 sep 2011, 00:06

polahko ljudi neka nam se vrati onaj južnjak na teren,i eto nas opet na prvom mjestu :D :D :D :D

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 04 sep 2011, 05:16

dugo sam ceko mec sa vama radi dobrih navijaca i sa jedne i druge strane, bice dobre utakmice, mislim da ce mo vam uzet cetiri boda
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 04 sep 2011, 10:43

marseille_unique je napisao/la:dugo sam ceko mec sa vama radi dobrih navijaca i sa jedne i druge strane, bice dobre utakmice, mislim da ce mo vam uzet cetiri boda

Svako ima neke zelje u zivotu i ja bi volio igrat za bvb no medjutim :lol: :lol: 8-)
BvB Echte Liebe !!!

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 04 sep 2011, 11:03

Klare je napisao/la:Najbitnije je da trio fantastiko :D (Uli, Kalle i Nerla)krenu direktno na Gotzea iza leđa Dortmundovih čelnika. :twisted:

Sto se mene tice 40 milki iskesirajte nek vam igra u B-timu 8-) .... Sahin se ne smije ponovit inace idem pjeske iz Lukavca da izlupam prostorije kluba :lol:

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 06 sep 2011, 17:09

Damir_BvB je napisao/la:

Kakav si ti onda navijac kluba kad tako pricas o svom bivsem kapitenu...
HzBvB je napisao/la:Sto se mene tice 40 milki iskesirajte nek vam igra u B-timu .... Sahin se ne smije ponovit inace idem pjeske iz Lukavca da izlupam prostorije kluba
Koliki ste vi jadnici, dali biste ga za 40miliona,pa onda opet jedno 5-6 godina da se borite za sredinu bundeslige
Stern des Südens

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 06 sep 2011, 19:10

proFCB je napisao/la:Koliki ste vi jadnici, dali biste ga za 40miliona,pa onda opet jedno 5-6 godina da se borite za sredinu bundeslige
To te guja ujela za jezik pa ti isti opoganio. :(
Der Mann für die entscheidenden Tore.

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 07 sep 2011, 08:05

Hare_BvB je napisao/la:
proFCB je napisao/la:Koliki ste vi jadnici, dali biste ga za 40miliona,pa onda opet jedno 5-6 godina da se borite za sredinu bundeslige
To te guja ujela za jezik pa ti isti opoganio. :(

Nisi ovo Hare ti trebao odgovorit ...
Ajde "sokac" ne spamaj i razguli mi s teme ....mozda bi i vi prodali al nemate koga za 40 milki :lol: Nemoj mi odgovarat na ovo...razguli :D

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 07 sep 2011, 10:06

@ za profesionalnog fcb hahaha

profesore libo te va racku kakav sam ja navijac ...
BvB Echte Liebe !!!

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 07 sep 2011, 17:17

hoce li Lucas biti spreman za ovu sad tekmu protiv herthe

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 07 sep 2011, 18:03

ronaldo99 je napisao/la:hoce li Lucas biti spreman za ovu sad tekmu protiv herthe
Nece riskirat s njim, kako sam ja citao bit ce spreman za mec s Arsenalom ;)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 07 sep 2011, 18:21

Semir bvb je napisao/la:
ronaldo99 je napisao/la:hoce li Lucas biti spreman za ovu sad tekmu protiv herthe
Nece riskirat s njim, kako sam ja citao bit ce spreman za mec s Arsenalom ;)
znam da su govorili da bi mogao biti spreman, a i treba mi za bundesliga menager pa da znam dali da ga vadim iz ekipe :D

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.