Postao/la JuveSissoko » 08 sep 2011, 12:16
pravo mi je smijesno kad procitam komentare a vala i same izjave nekih igraca, cuj Safet Susic ne smije kritikovat i stavljat na klupu igrace repke BH, pa jbte sta su to nama ti igraci tako sjajno uradili da su ne dodirljivi i da se bune na svaku odluku selektora??? jesmo li otisli na neko prvenstvo????? nismo, je li igraju u najjacim klubovima na svijetu gdje njihovi timovi ne mogu bez njih??? ne igraju, oni nama medalje niti obicnog nastupa na medjunarodnih smotrama nisu obezbijedili, jedna Slovenije je vec bila na europskom i svijetskom, toliko o sjajnih i bajnih ucincima i uspjesima nasih reprezentativaca, Hrvati su bili 3 na sviijetu, eeej 3 na svijetu, pa stalno kritikuju razne clanove te generacije, jer kad imaju razlog i treba ih kritikovat, a vala mnogi su i sjedili na klupi cim im je forma padala, dzaba sto su bili 3 samo koju godinu ranije, i tako mi otisli u baraz jednom, i sad nasi reperzentativci su zlatni, svi moraju igrati, nijedan se ne smije kritikovat?? samo da mi je znat kojim su oni to planetarnim uspjehom za reprezentaciju to zasluzili??? njihova igra u klubovima je igra u klubovima, tamo nek ih dizu i kritikuju njihovi navijaci, kad je reprezentacija u pitanju, moraju se kritikovat i dizat ,sve po zaslugama, a ako selektor odluci da neko ide na klupu, taj ima da ide, a ako se ispostavi da je selektor pogrijesio i ne ode na veliko takmicenje, eh zna se selektor leti napolje, a ne sjecam se da ijedan igrac leti napolje iz repke nakon ne uspjeha(govorim o ovim redovnim), uvijek dok igraju dobiju priliku, previse su se pojedini digli a i mi ih dizemo previse u nebesa, a istina i previse kritikujemo , treba naci sredinu a izljeve djecijih emocija koje iz godine u godinu vidjamo kod reprezentativaca su i razlog sto jedna Slovenija skoro pa redovno ode na velika takmcenja.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.