Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Koja si godina Tritolone?
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Parcijala, pola prve pola druge 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- underground
- Kontakt:
meni je brate ova sedmica bila udarna,jarane 4 komada,da se najezisTritolone je napisao/la:underground je napisao/la:pa hoces ti sinoc dokasno ovdje besjedit po forumuTritolone je napisao/la:Danas odem na ispit i ono vadim list papira i ostale pizdarije i trazim si formule za matisu i vidim da sam ih zaboravijo, tocno mi je doslo da pojedem ispit![]()
Jos gledam znam vecinu ali ebes ga kad nemas formule![]()
![]()
![]()
ja onaj ispit jutros super uradio pa sad...vidicemo
sutra u 8 u jutru jos jedan,tacno da covjek popizdi
Ma jutro udri nedaj trci na bus, i skupim skriptu i papire iz matise mislio da sam pokupio i formule sa tim i eto popusim foru![]()
Al dobro imam jos jedan rok za 10-ak dana, sad mi je ovaj iduci tjedan udarni, Pon,uto i petak ispiti neznas koji je gori
sutra ispit iz metodike nastave knjizevnosti znaci moras do u detalje opisati kako drzis jedan skolski cas a profa picajzla mrtva trazi svaki ubogi detalj da mu pises maltene kad si prdno
znaju se ispisat i po 3-4 velike dvolisnice A4 formata a sam ispit radis dok ga ne zavrsis
osjedis u ucionici
UNITED CONVICTS ! ! !
Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Da ti nisi kriv za ono u Hutovom blatu ? ? ?fera je napisao/la:dobro jutronisam sto godina bio na ovom pdf-u
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
nisamEmir ZENICA je napisao/la:Da ti nisi kriv za ono u Hutovom blatu ? ? ?fera je napisao/la:dobro jutronisam sto godina bio na ovom pdf-u
![]()
You are someone else I am still right here
- underground
- Kontakt:
LEGALLIZE ITfera je napisao/la:nisamEmir ZENICA je napisao/la:Da ti nisi kriv za ono u Hutovom blatu ? ? ?fera je napisao/la:dobro jutronisam sto godina bio na ovom pdf-u
![]()
a i oni udarili po vutri a pola bosne im na dandi i bobama...
UNITED CONVICTS ! ! !
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Fera je kriv za to,samo suti 
Volim te Celik ! ! !
- spielführer_21
- Kontakt:
ti u splitu navijaš za dinamo, a @dubrava u zagrebu za hajduk.. šta ti je životTritolone je napisao/la:Ja sam redovni student IT-a u Splitu i godinu sam platio 8000 iljadarki a ovi vanredni placaju oko 5000 kn (1250 km ak ose nevaram)
Puno je toJos sam ujebo dobrano faks, trebat ce mi magija da prođem
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Papastathopoulos je napisao/la:sto ti je trebalo da mi to govorisNije to lose..s.am' da ne mislis da je sve idilicno..jedan uzeo naku nokiu(metalnu covvjece) 3 puta je u roku 2 sedmice nosio u BHTelecom-ov servis,i na kraju mu poslije mnogo zajebancije s papirima dali novi..
salim se...jbg sad, da se u mene to potrefi, ja ne znam da ovdje kod mene ima taj njihov servis
de mi reci, jeli mozda ta nokia ovdje na ovoj listi ?
http://www.bhtelecom.ba/mobiteli.html" onclick="window.open(this.href);return false;
jarane...nema ga tu--to je neki stariji model...sam' da ti kazem,sto se mene tice sobodno uzmi mob...jebote iako ga je triput nosio na servis,kad je dobio novog radi k'o svicarski sat(evo vec 4 godine
Tak' da...
a taj servis,to je on nosio u BHTelecom a oni prosljedzivali
-
Elmar78430
- Kontakt:
Sta znaci Tepam ti?
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
lol, pa ti nikako ne updateujes mobitel, gdje ce ti dusaHZ_ilidzaa je napisao/la:Meni stari prije pola godine uzeo nokiu n8 od njih i evo ga trokira ko qrac...Znaci ni slucajno uzimati mobitele preko operatera u BiH...Papastathopoulos je napisao/la:e ovako...imam pitanje pa cu ga ovdje metnutprije smo kupovali one telefone iz bhtelecoma i nakon godinu dana, svi se pokvare....e sad...jeli to bilo do te vrste telefona ne znam....ev da mi vi kazete...ima li iko od vas telefon iz bht a da ga koristi duze vrijeme, koju godinu recimo ?
ugl, telecom ne pravi telefone, to je vec do onih koji prave mobitele
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ne znam sta ovaj prica , al meni sestra studira javnu upravu i placa 3700 km godisnje...Jos nisam cuo da se ijedan fax placa ispod 1300...Tritolone je napisao/la:Cek jel to kod vas upis u godinu dođe 300 km???The Game je napisao/la:kod mene je najbolji jaran upisao sportski menadzment na difu ove godine i vjeruj mi da ti ne treba puno. imas neki test opceg znanja, ona logicka pitanja. zatim test o sportskoj infomiranosti i na kraju jedan intervju u kojem se predstavis i odgovoris na par pitanja o sebi. na opcem smjeru imas pored svega toga jos i sportski poligon na kojem radis neke gluposti tipa kolut naprijed i slicnoHZ_ilidzaa je napisao/la:Hocu naredne godine kad aBd zavrsim srednju upisem DIF , pa sta , kako ,kolko ?sto se para tice, upis u redovne studente te izadje kao i na ostalim fakultetima, znaci ispod 300-njak KM ne mozes proci
Pa ebote kod mene je godina 8 200 kn, sto ce reci oko 2000 km.
Mater im lihvarsku,dabogda sve jednu kunu potrosili na ljekove.
pa meni kao redovnom studentu godina 50 KM
kakve su to astronomske cjene u hrvatskoj
kakve su to astronomske cjene u hrvatskoj
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
1.Idi na Google prevodilac 2. Ukucaj Mitar Miric 3. Prevedi sa Srpskog na Engleski.

Visca el Barça ! Mes que un club !
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
DesimaL je napisao/la:1.Idi na Google prevodilac 2. Ukucaj Mitar Miric 3. Prevedi sa Srpskog na Engleski.
Rihanna.
Pa dobro, nije pogrešno. Oboje se bave turbo folkom, što jes' jes'. Samo što je ovaj Rihannin kao malo urbaniji.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
DesimaL je napisao/la:1.Idi na Google prevodilac 2. Ukucaj Mitar Miric 3. Prevedi sa Srpskog na Engleski.

Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
1. Idi na Google translate 2. Ukucaj HNK Orasje 3. prevedi sa Hrvatskog na Engleski

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
[youtube][/youtube]
Jel jos ko pojeo dvaes' i pet sarmi?

Jel jos ko pojeo dvaes' i pet sarmi?
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
- Papastathopoulos
- Kontakt:
znao sam da ce ovako bit
neko ce pricati jednu pricu, neko drugu u vezi ovih moba iz bht, a ja ne znam kome da vjerujem
a ebemu, moram novi nabavit, ovaj mi se gasi u pm 
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 54 gosta.