Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

Elmar78430
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Elmar78430 » 09 sep 2011, 14:34

Sta znaci Tepam ti?

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 09 sep 2011, 15:02

HZ_ilidzaa je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:e ovako...imam pitanje pa cu ga ovdje metnut :mrgreen: prije smo kupovali one telefone iz bhtelecoma i nakon godinu dana, svi se pokvare....e sad...jeli to bilo do te vrste telefona ne znam....ev da mi vi kazete...ima li iko od vas telefon iz bht a da ga koristi duze vrijeme, koju godinu recimo ?
Meni stari prije pola godine uzeo nokiu n8 od njih i evo ga trokira ko qrac...Znaci ni slucajno uzimati mobitele preko operatera u BiH...
lol, pa ti nikako ne updateujes mobitel, gdje ce ti dusa

ugl, telecom ne pravi telefone, to je vec do onih koji prave mobitele

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 09 sep 2011, 15:26

Tritolone je napisao/la:
The Game je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la:Hocu naredne godine kad aBd zavrsim srednju upisem DIF , pa sta , kako ,kolko ?
kod mene je najbolji jaran upisao sportski menadzment na difu ove godine i vjeruj mi da ti ne treba puno. imas neki test opceg znanja, ona logicka pitanja. zatim test o sportskoj infomiranosti i na kraju jedan intervju u kojem se predstavis i odgovoris na par pitanja o sebi. na opcem smjeru imas pored svega toga jos i sportski poligon na kojem radis neke gluposti tipa kolut naprijed i slicno :D sto se para tice, upis u redovne studente te izadje kao i na ostalim fakultetima, znaci ispod 300-njak KM ne mozes proci ;)
Cek jel to kod vas upis u godinu dođe 300 km???

Pa ebote kod mene je godina 8 200 kn, sto ce reci oko 2000 km.

Mater im lihvarsku,dabogda sve jednu kunu potrosili na ljekove.
Ne znam sta ovaj prica , al meni sestra studira javnu upravu i placa 3700 km godisnje...Jos nisam cuo da se ijedan fax placa ispod 1300...

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 09 sep 2011, 15:27

pa meni kao redovnom studentu godina 50 KM :mrgreen:

kakve su to astronomske cjene u hrvatskoj :roll:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 09 sep 2011, 17:10

1.Idi na Google prevodilac 2. Ukucaj Mitar Miric 3. Prevedi sa Srpskog na Engleski.
:lol:
Visca el Barça ! Mes que un club !

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 09 sep 2011, 17:22

DesimaL je napisao/la:1.Idi na Google prevodilac 2. Ukucaj Mitar Miric 3. Prevedi sa Srpskog na Engleski.
:lol: :lol:
Rihanna.

Pa dobro, nije pogrešno. Oboje se bave turbo folkom, što jes' jes'. Samo što je ovaj Rihannin kao malo urbaniji.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 09 sep 2011, 17:22

DesimaL je napisao/la:1.Idi na Google prevodilac 2. Ukucaj Mitar Miric 3. Prevedi sa Srpskog na Engleski.
slika
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 09 sep 2011, 17:25

1. Idi na Google translate 2. Ukucaj HNK Orasje 3. prevedi sa Hrvatskog na Engleski

:mrgreen:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

afa97
Kontakt:

Post Postao/la afa97 » 09 sep 2011, 17:26

[youtube][/youtube]
Jel jos ko pojeo dvaes' i pet sarmi? :lol: :lol:
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 09 sep 2011, 18:18

znao sam da ce ovako bit :mrgreen: neko ce pricati jednu pricu, neko drugu u vezi ovih moba iz bht, a ja ne znam kome da vjerujem :lol: :lol: a ebemu, moram novi nabavit, ovaj mi se gasi u pm :mrgreen:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 09 sep 2011, 18:26

Papastathopoulos je napisao/la:znao sam da ce ovako bit :mrgreen: neko ce pricati jednu pricu, neko drugu u vezi ovih moba iz bht, a ja ne znam kome da vjerujem :lol: :lol: a ebemu, moram novi nabavit, ovaj mi se gasi u pm :mrgreen:

Slobodno kupi jbm-u..ne prave oni mobitele vec Nokia,Samsung i ostala bagra.. :D

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 09 sep 2011, 18:35

Puma je napisao/la:1. Idi na Google translate 2. Ukucaj HNK Orasje 3. prevedi sa Hrvatskog na Engleski

Dva giganta u nizim ligama.
:lol: :lol: :lol:
Genius, outrageous, the best ever! RF!

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 09 sep 2011, 18:37

alacious je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:znao sam da ce ovako bit :mrgreen: neko ce pricati jednu pricu, neko drugu u vezi ovih moba iz bht, a ja ne znam kome da vjerujem :lol: :lol: a ebemu, moram novi nabavit, ovaj mi se gasi u pm :mrgreen:

Slobodno kupi jbm-u..ne prave oni mobitele vec Nokia,Samsung i ostala bagra.. :D
ma znam, al se sjecam dobro situacije...bio je neki sony, nako solidan...kupi mi ga sestra, njena jaranica, jedna profesorica...i nakon godinu dana, u sviju pocrka displej :lol: i od tad, neam povjerenja u njih...al ebi ti povjerenje, kad je nevolja :lol: :lol:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 09 sep 2011, 18:43

I ja sam htio kupiti mobitel u pošti od BH Telecoma ima dobrih,no imam loša iskustva sa mobitelima od mobilnih operatera (M:tel,Eronet,BH Telecom),jednom sam se zaje*b'o i nikad više.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 09 sep 2011, 18:45

Puma je napisao/la:1. Idi na Google translate 2. Ukucaj HNK Orasje 3. prevedi sa Hrvatskog na Engleski

Hah, extra. Pokusajte izmjenjat svoje ime na vise jezika. :mrgreen:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 09 sep 2011, 18:56

Papastathopoulos je napisao/la:
alacious je napisao/la:

ma znam, al se sjecam dobro situacije...bio je neki sony, nako solidan...kupi mi ga sestra, njena jaranica, jedna profesorica...i nakon godinu dana, u sviju pocrka displej :lol: i od tad, neam povjerenja u njih...al ebi ti povjerenje, kad je nevolja :lol: :lol:
pa reci koliko imas u gotovini para, koliko mozes izdvojiti, da pomognemo, ako ne, onda kupi neki preko telekoma, ili ukrades od nekoga

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 09 sep 2011, 19:08

http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... omentari#2" onclick="window.open(this.href);return false;

Oj komentara. :lol: :lol: :lol:

"Jel ova plantaza ima halal certifikat" :mrgreen:

"ovo je majorizacija hercegovackih stabala" :lol:

"Koliko li je stablljiki utovareno sa strane u drugi kamion a koliko li ih je jos "ispalo sa kamiona pri transportu"...hehe "-istina ;)

"pa ti dizi kredite za razvoj poljoprivrede ......".

"Moramo s necim ugositi ove selebritije koji dolaze kod nas. pa necemo im samo nuditi cevape. Ljudi lijepo zasadili stabljike visoke kvalitete, a policija ovako bezobzirno postupila."

"Joooooj i to pred samu berindbu, koji baksuzluk"

"Meni dedo prepiso malo sume kod gorazda, selo tamo nema nikoga sve starci, mogao bi ja zasadit koju???
jel mi isplativo?"
- ovo je legenda :lol:

"sjeca li se iko naslovau novinama : "gori droga, rodočani se smiju"
(rodoč-prigradsko naselje u mostaru)"
-da li se ovo stvarno desilo.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 09 sep 2011, 20:08

afa97 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Jel jos ko pojeo dvaes' i pet sarmi? :lol: :lol:
....a neke majušne, poj`o samih u tri puta ... :lol:
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 09 sep 2011, 21:12

Joj kako me jutros neka zena iznervirala u autobusu, ne znam kako joj ne "odgovorih" na ono sto je rekla, nisam htjela da povlacim svadju po busu, ali, stvarno bi me povukla za jezik..i haj ti postuj takve ljude......Do kraja dana mi je jedina zelja bila da tu zenu sretnem u busu u povratku, da ja sjedim, a da ona stoji sa 4 kese od po 4kg, i da joj ja ne ustanem, samo zbog jutrosnje provokacije...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 09 sep 2011, 21:20

što, đe gori !' :)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: JHam i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []