Sto Tepica i Kostu ne uzeseThe Game je napisao/la:nema tu fore nikakve, goovnooooo jedno vel'ko od covjeka. turci mu platili da igra za njih, a on ih drugu utakmicu zaredom ukopavaIgorBL je napisao/la:Nisam upratio, koja je fora sa Preldzicem? Odbio igrati za BiH, pa igra za Janjicare?
Svabe zasluzeno dobili Osmanlije.![]()
![]()
EP Litvanija 2011
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: EP Litvanija 2011
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Ma Tepic niukom slucaju ne moze biti gori od Koste. Ja ne znam kako on igra u Brceloni, i to cak je nekad i u prvih 5 u ACB-u. Da me neko ne shvati pogresno, ne mrzim ja tog igraca (zasto bih, sta mi je covjek kriv), ali, imam osjacaj da on ne zna pogoditi osim kad ostane sam, bez ikoga da sa svojih 217cm (ako se ne varam) zakuca. Nista covjek ne moze pogoditi, bez obzira ko ga cuvao/cuva. I Tepic nije nista pokazao, takodjer. Mislim da je on odlaskom u Panathinaikos napravio najvecu gresku u svojoj karijeri. Godinama igra tamo, a ranijih godina gotovo da nije dobivao minutazu, ove godine nista posebno (dobivao je, ali ne nesto znacajno). Po meni, on je vrlo perspektivan igrac (sada, vrlo solidan), ali, nekako nije imao vremena da se dokaze, vremena da "nauci" igrati.The Game je napisao/la:tepic je najgori igrac u historiji srpke seniorske reprezentacije.
nadam se da ce svabe sad ove fiba-ine miljenike da dobiju.
Sto se danasnjeg meca Spanija-Srbija tice, moram priznati, ocekivao sam pobjedu Spanaca, ali sigurno ne s ovolikom razlikom. Da su u igri duze ostali braca Gasol, Navarro, rezultat bi sigurno bio veci. Stvarno je bilo zanimljivo gledati utakmicu, ne mozes da povjerujes da Srbi ovoliko dugo ne daju poene, a s druge strane znas, da su lagano dobili Nijemce, srusili sve protivnike u grupi, sem Francuza, a ovo im se desava. Iznenadjujuce je kako je Nenad bio zaustavljen, pa nije mogao nista pod kosem, braca su ga "ustopala", nije mogao prici kosu. Duda ga je puno odmarao, jer, i sam je on vidio da se ne moze nadati pobjedi u ovom mecu, pa da ga savuca za naredni duel s Turcima. Zato je u igri igrao Marjanovic, Kosta...
P.S. Nisam pratio desavanja na tabeli, je l' Srbija 100% prolazi pobjedom nad Turcima? Da li ispadaju, ako ne pobijede? Mrsko mi sad traziti tabele, nema se vremena
Izdržati, to je temelj vrline!
Nista cudno za Dirka sto pogadja slobodna ko ja zicere.MElloo je napisao/la:27 zaredomMonolog je napisao/la:Promašio 1/2, mada je i to drugo pogođeno trebalo ustvari važiti 2 poena, jer je Kaman ubacio loptu u koš. Malo su ovo sudije odradile na stranu Nowitzkog. U svakom slučaju, pobijedili bi opet ovako indisponirane Turke. Also, je l' neko upratio koje je ovo uzastopno pogođeno slobodno bacanje velikog Dirka?Tribalian je napisao/la:Jel ovo Preldzic omasio ponovo neko kljucno bacanje? Dobise ih Nemci.
Drago mi je sto su Turci izgubili i nadam se da ce ispast samo radi onog cigana Preldzioglua. Zao mi je Asika sto mora igrat sa ovim anonimusima, covjek se navikao na Denga, Rose i ostalu klapu. Nowitzki doktor kosarke i nadam se da ce svoju drzavu odvest dalje, a i navijam za Svabe.
Jos da veceras Francuzi pobjede ovu odvratnu Litvaniju i ja zadovoljan. Nadam se da Parker nece srat sa one man show ako budu gubili oko 10 razlike tokom utakmice. Ja bi loptu dao Batumu koji je za mene bolji igrac od Langorie al jbga ipak je ovaj neka "zvijezda". Inace navijam za Francusku da veceras pobjedi samo radi Noaha, nista vise.
Srbija ponizena od Spanije, nisam ocekivao da ce se bas ovako ubjedljiv poraz desiti. Mislim da ce Srbi ispasti sutra porazom nad Turskom, jer u Srbije samo igra onaj Krstic dok ostali slabo skroz, na trenutke bljesnu Teodosic, Savanovic, dok onaj Keselj samo trice zna sutat nista vise, o ostalima da ne pricam.
Samo me nervira sto cu sutra umjesto ovakvih odlicnih utakmica moram gledat neke velesile kao Finsku il Gruziju. Hbeme ti FIBU i mozgove koji rade u istoj.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Usra ga sad sefe.BIHfan je napisao/la:Ja bi loptu dao Batumu koji je za mene bolji igrac od Langorie al jbga ipak je ovaj neka "zvijezda".
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Nazalost cu se sloziti. Sa onakom igrom Srbija nema sta da trazi. Ali ko je pratio kako smo igrali protiv Svaba ili francuza i to uporedi sa ovom danasnjom.Jbt koji pad! Cim zatvore teodosica igra se raspada. PErovic,Tepic,MArjanovic- sorry not good enough.Srbija ponizena od Spanije, nisam ocekivao da ce se bas ovako ubjedljiv poraz desiti. Mislim da ce Srbi ispasti sutra porazom nad Turskom, jer u Srbije samo igra onaj Krstic dok ostali slabo skroz, na trenutke bljesnu Teodosic, Savanovic, dok onaj Keselj samo trice zna sutat nista vise, o ostalima da ne pricam.
Samo me nervira sto cu sutra umjesto ovakvih odlicnih utakmica moram gledat neke velesile kao Finsku il Gruziju. Hbeme ti FIBU i mozgove koji rade u istoj.
FIBA je Cirkus,pogledajte samo sa kakvom lakocem se preslo preko pokusaja podmicivanja. Zamislite da tako nesto procuri za neku fudbalsku repku. Fifa bi to po kratkom postupku. Fiba je lakrdija.
dobro su oni to odradili samo što ti ne kontaš...ovo je dobro za euro košarku...al duga je to pričaBIHfan je napisao/la:.
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
Stvarno mi nije jasno kako su Turci uspjeli da dobiju Španiju, totalno su van forme i Hedo i Ersan, uz to imaju i onog "našeg" da ih dodatno ukopa. Iako su Njemci dobili Tursku, teško da će uzeti Litvance, posebno ako ovi izgube od Francuske večeras, tako da će vjerovatno ispasti. Srbija - Turska, ko se prvi sabere nakon današnjih blamaža dobiva.
Nakon ispadanja BiH, podržavam "evropske amerikance" i nadam se da mogu do kraja...
Nakon ispadanja BiH, podržavam "evropske amerikance" i nadam se da mogu do kraja...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Jbg, Kešelj je zabio 18 trica na EP-u. A, što je još bitnije, puc'o je 32 puta. Odličan prosjek. Kad smo već kod trica, Teletović je po utakmici puc'o 7.4 lopte van linije 6.75. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
da skratimo priču , jel na papiru jača ekipa Grčka il Poljska? ja kolko se razumijem grci su dosta jači, a njih su makedonci razmontirali, dok su Turci izgubili od Poljaka...neno#4 je napisao/la: Zato sto je tolika razlika u kvaliteti izmedju ove dvije grupe. Je li mislis da Nowitzki ne bi pobijedio iz F grupe Gruziju/Makedoniju/Finsku, eventualno Grcku i Sloveniju?
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
NOah razvaljuje
asistira pri svakom napadu 
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Francuzi bi mogli imati i duplo veće vodstvo da ih malo krene šut, totalno su zaustavili napad Litvanije koja igra bez ikakve ideje naprijed, zadovoljan sam ovim prvim poluvremenom zasad...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- skyisthelimit
citam Preldzioglu fulio odlucujuce slobodno
e neka, hoce on turke ispred nas
15.10 - 15.06 ...
što ste se nafurali da mrzite čovjeka bezzeskyisthelimit je napisao/la:citam Preldzioglu fulio odlucujuce slobodnoe neka, hoce on turke ispred nas
Nije imao svoj dan, vjerujem da će Emir biti bolji protiv Srba, nadam se da će slaviti i izboriti prolaz dalje
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Preokrenuše fanatični Litvanci
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Allez les Blues! 
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Apsolutno zaslužena pobjeda Francuza. Oduprijeli su se Litvi kad se utakmica lomila, odvojili i zasluženo njihovo slavlje
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Svidjaju mi se trikolori. Da li imaju sanse protiv Gitanasa? Strucnjaci vase misljenje, molim!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ako zaustave napad Španije kao što su napad Litvanije onda su im dobre šanse, s tim da moraju popraviti skok, danas je samo Noah dobro skakao (i De Colo, ali njega je krenulo sve), ostali tanko. Španci imaju individualni kvalitet u napadu i Francuzi moraju makar malo popraviti procenat šuta, jer neće uspjeti ako im šut bude ispod 40%, jer teško da će protiv dva Gasola braniti kao što su Litvance, oni će dati najmanje 30 poena...DANTES je napisao/la:Svidjaju mi se trikolori. Da li imaju sanse protiv Gitanasa? Strucnjaci vase misljenje, molim!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Nervira me sto se tolerisu cisti napravljeni koraci Parkeru i onda kazu niko ga ne moze stici.
Sutra je dan pauze (za mene), pa onda dolazi nova 3 super uzbudljiva meca. Molim Boga samo da Francuzi klepe po usima ljigave Spance. Ne mogu ih ocima, pogotovo kad vidim onog slinavca Pau Gasola ospem se citav. Nadam se da ce mu Noah razvalit koji put pi..u . Onda tu je i Veliki talenat Ricky Rubio koji ni sa metra udaljenosti bazena ne moze pogodit, ali je i dalje klasa, nevidjena. Jedva cekam i taj uzbudljiv mec.
Njemacka ako hoce pobjedu moraju imat Nowitzkog koji ce uvalit 30 poena Litvancima, inace nema nista od njih. Tesko ce Svabe braniti tranziciju Litvanaca, jer imaju za mene jednu od sporijih vanjskih linija (npr kad su na parketu Hamman, Herber i Benzing) zvani trio turtles. A i centri su slabo pokretni, mozda nesto zuco Kaman zna ali nece on moci sam. Znaci treba im puna porcija Dirka. A Litvanci ko Litvanci ako ih krene sut tu ce biti kraj Svabama, al ako ne bude onda ce biti krvi prolivene.
Turska - Srbija revans traze Srbi i mislim da ce ovako lose Turke pobjedit, ali samo zahvaljujuci strucnjaku na klupi. Malo su se Srbi pogubili poslje one utakmice protiv Francuske, stvarno neshvatljivo veliki pad u samopozudanju. Sreca pa su im protivnici Turci koji su u padu odkako su dosli na prvenstvo, bez Tanjevica deset puta gora ekipa.
Sutra je dan pauze (za mene), pa onda dolazi nova 3 super uzbudljiva meca. Molim Boga samo da Francuzi klepe po usima ljigave Spance. Ne mogu ih ocima, pogotovo kad vidim onog slinavca Pau Gasola ospem se citav. Nadam se da ce mu Noah razvalit koji put pi..u . Onda tu je i Veliki talenat Ricky Rubio koji ni sa metra udaljenosti bazena ne moze pogodit, ali je i dalje klasa, nevidjena. Jedva cekam i taj uzbudljiv mec.
Njemacka ako hoce pobjedu moraju imat Nowitzkog koji ce uvalit 30 poena Litvancima, inace nema nista od njih. Tesko ce Svabe braniti tranziciju Litvanaca, jer imaju za mene jednu od sporijih vanjskih linija (npr kad su na parketu Hamman, Herber i Benzing) zvani trio turtles. A i centri su slabo pokretni, mozda nesto zuco Kaman zna ali nece on moci sam. Znaci treba im puna porcija Dirka. A Litvanci ko Litvanci ako ih krene sut tu ce biti kraj Svabama, al ako ne bude onda ce biti krvi prolivene.
Turska - Srbija revans traze Srbi i mislim da ce ovako lose Turke pobjedit, ali samo zahvaljujuci strucnjaku na klupi. Malo su se Srbi pogubili poslje one utakmice protiv Francuske, stvarno neshvatljivo veliki pad u samopozudanju. Sreca pa su im protivnici Turci koji su u padu odkako su dosli na prvenstvo, bez Tanjevica deset puta gora ekipa.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.