Ma Tepic niukom slucaju ne moze biti gori od Koste. Ja ne znam kako on igra u Brceloni, i to cak je nekad i u prvih 5 u ACB-u. Da me neko ne shvati pogresno, ne mrzim ja tog igraca (zasto bih, sta mi je covjek kriv), ali, imam osjacaj da on ne zna pogoditi osim kad ostane sam, bez ikoga da sa svojih 217cm (ako se ne varam) zakuca. Nista covjek ne moze pogoditi, bez obzira ko ga cuvao/cuva. I Tepic nije nista pokazao, takodjer. Mislim da je on odlaskom u Panathinaikos napravio najvecu gresku u svojoj karijeri. Godinama igra tamo, a ranijih godina gotovo da nije dobivao minutazu, ove godine nista posebno (dobivao je, ali ne nesto znacajno). Po meni, on je vrlo perspektivan igrac (sada, vrlo solidan), ali, nekako nije imao vremena da se dokaze, vremena da "nauci" igrati.The Game je napisao/la:tepic je najgori igrac u historiji srpke seniorske reprezentacije.
nadam se da ce svabe sad ove fiba-ine miljenike da dobiju.
Sto se danasnjeg meca Spanija-Srbija tice, moram priznati, ocekivao sam pobjedu Spanaca, ali sigurno ne s ovolikom razlikom. Da su u igri duze ostali braca Gasol, Navarro, rezultat bi sigurno bio veci. Stvarno je bilo zanimljivo gledati utakmicu, ne mozes da povjerujes da Srbi ovoliko dugo ne daju poene, a s druge strane znas, da su lagano dobili Nijemce, srusili sve protivnike u grupi, sem Francuza, a ovo im se desava. Iznenadjujuce je kako je Nenad bio zaustavljen, pa nije mogao nista pod kosem, braca su ga "ustopala", nije mogao prici kosu. Duda ga je puno odmarao, jer, i sam je on vidio da se ne moze nadati pobjedi u ovom mecu, pa da ga savuca za naredni duel s Turcima. Zato je u igri igrao Marjanovic, Kosta...
P.S. Nisam pratio desavanja na tabeli, je l' Srbija 100% prolazi pobjedom nad Turcima? Da li ispadaju, ako ne pobijede? Mrsko mi sad traziti tabele, nema se vremena