FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Yuto
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Yuto » 10 sep 2011, 10:26

Sneijder i Ranocchia sutra na klupi (najvjerovatnije) da "odmore".Tako je to zamislio nas trener.Treceg stopera ce igrat,vjerovali ili ne, Zanetti. ;)

Ajde da vidimo i to cudo...Znaci ovako :

_____________Julio Cesar

_________Zanetti_Samuel_Lucio

_Jonathan_Cambiasso_Stankovic_Nagatomo

__________Zarate_Milito_Forlan

Boze kako ovo ruzno izgleda :roll:

@Grande

djesi ba :mrgreen:
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 10 sep 2011, 10:56

ma sto je ruzno,povuci nazad nagatoma i jonathana,naprijed zanettija i to je to,,pa nije ni on lud,ako ne bude islo tako ce i da uradi,,pravi Internazionale,nigdje italijana 8-)
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 10 sep 2011, 10:59

Yuto je napisao/la:Sneijder i Ranocchia sutra na klupi (najvjerovatnije) da "odmore".Tako je to zamislio nas trener.Treceg stopera ce igrat,vjerovali ili ne, Zanetti. ;)

_____________Julio Cesar

Boze kako ovo ruzno izgleda :roll:
warden je napisao/la:takav sam i sam ,deki i chivu kad se ozlijede ja lebdim ,ziva istina ,isto kao da sam sinoc procito da je deki ozlijeđen ,navodno se sinoc povredio al nisam siguran ..
a sto se formacije tice sumnjam ,cisto sumnjam al kad vec igra ovako glupu formaciju ,jedan detalj mi je zapao za oko ,a to je u prijateljskom ogledu vs olympiacosa neko se od stopera ozlijedio i ude Zanneti na tu pozicju ,jao kako momak ( :mrgreen: ) igra ...eh ako ce vec morati ( ne don Massimo ,nego glagol :mrgreen: ) igrati sa 3 pozadi ,neka igra ovako nekako ..
..............jc.......
zanneti ...lucio .....samuel
maicon/jonathan(zavisi da li ce da Maicon bude spreman, al sumnjam )....cambi ....sniper ..yuto....
...zarate ...milito/pazza jer stvarno ne znam koga ce da izabere .D.M mu je miljenik a sad.." ..forlan
moj post prije par dana ,samo eto posto nema sada Sneijdera ,Deki ce po svemu sudeci igrati ,al nije jos odluceno ..jer u tekmi vs Olym ...Zanetti odigro k"o momak na poziciji krrilnog stopera ( :mrgreen:) :)
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 10 sep 2011, 11:03

slika

ovi ne razmisle 2x sta ce uradit :D
a Milan 2007 hajd sto je igrao,vec i osvojio LP :lol:
nego zna li neko:jel engleska League One italijanska Prima Divisione? :?
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 10 sep 2011, 13:26

Smijesni su vise ovi iz Juventusa,al hajde imaju kad prosipat se...A tuttosport :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (i opet nije dovoljno ovih smajlica).

Pozvani za utakmicu sutra :

Portieri : 1 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni, 70 Paolo Tornaghi;
Difensori : 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 37 Davide Faraoni, 42 Jonathan, 44 Matteo Bianchetti, 55 Yuto Nagatomo;
Centrocampisti : 5 Dejan Stankovic, 10 Wesley Sneijder, 11 Ricardo Alvarez, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Coutinho;
Attacanti : 7 Giampaolo Pazzini, 9 Diego Forlan, 22 Diego Milito, 28 Mauro Zarate, 30 Luc Castaignos.
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 10 sep 2011, 13:29

Yuto je napisao/la:Sneijder i Ranocchia sutra na klupi (najvjerovatnije) da "odmore".Tako je to zamislio nas trener.Treceg stopera ce igrat,vjerovali ili ne, Zanetti. ;)

_____________Julio Cesar

samo Wes i Pazzini i to je to nasa najjaca trenutno...

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 10 sep 2011, 13:39

Odavno nisam vidio glupljeg lika od ovog Agnellija, cak je pokusavao ispasti i smijesan prije nekog vremena nekim svojim izjavama o broju titula

Gasp: "Igramo 3-4-3 i kraj price"

nadam se iskreno da ce i tebi uskoro kraj, duboko si me razocarao :roll:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Saras Spa.
Kontakt:

Post Postao/la Saras Spa. » 10 sep 2011, 14:25

Juventus od UEFA-e tražio da se Inter izbaci iz Lige prvaka

Talijanksi klub Juventus zatražio je od krovne europske nogometne organizacije (UEFA) da se Inter izbaci iz natjecanja Lige prvaka zbog umiješanosti u skandal oko namještanja utakmica 2006. godine...

Naslov prvaka Italije je 2006. godine dodijeljen Interu za "zelenim stolom" nakon što je dokazano da su Juventus (prvak) i Milan (viceprvak) sudjelovali u namještanju utakmica. Sada Juventus pokreće žalbu Olimpijskom talijanskom savezu da se Interu oduzme naslov i da se prvenstvo proglasi bez pobjednika, odnosno kao da se uopće nije ni igralo.

Međutim, odvjetnici Juventusa odlučili su napraviti i korak više u cijelom postupku, pa su poslali zahtjev UEFA-i da se Inter izbaci iz Lige prvaka zbog novih dokaza u slučaju namještanja utakmica već spomenute 2006. godine. Odvjetnici "stare dame" žalbu su objasnili na način da se Inter nalazi u istoj situaciji kao i turski Fenerbahçe koji je izbačen iz ovogodišnjeg izdanja Lige prvaka zbog namještenih utakamica prošle sezone u domaćem prvenstvu.

nasi veliki i zakleti neprijatelji :evil:

patriota_90
Kontakt:

Post Postao/la patriota_90 » 10 sep 2011, 14:31

Saras Spa. je napisao/la:Juventus od UEFA-e tražio da se Inter izbaci iz Lige prvaka

Talijanksi klub Juventus zatražio je od krovne europske nogometne organizacije (UEFA) da se Inter izbaci iz natjecanja Lige prvaka zbog umiješanosti u skandal oko namještanja utakmica 2006. godine...

Naslov prvaka Italije je 2006. godine dodijeljen Interu za "zelenim stolom" nakon što je dokazano da su Juventus (prvak) i Milan (viceprvak) sudjelovali u namještanju utakmica. Sada Juventus pokreće žalbu Olimpijskom talijanskom savezu da se Interu oduzme naslov i da se prvenstvo proglasi bez pobjednika, odnosno kao da se uopće nije ni igralo.

Međutim, odvjetnici Juventusa odlučili su napraviti i korak više u cijelom postupku, pa su poslali zahtjev UEFA-i da se Inter izbaci iz Lige prvaka zbog novih dokaza u slučaju namještanja utakmica već spomenute 2006. godine. Odvjetnici "stare dame" žalbu su objasnili na način da se Inter nalazi u istoj situaciji kao i turski Fenerbahçe koji je izbačen iz ovogodišnjeg izdanja Lige prvaka zbog namještenih utakamica prošle sezone u domaćem prvenstvu.

ovi glupsoni nikad ne odustaju :roll: :roll: bice ih jos sladje ove godine derat 8-)

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 10 sep 2011, 15:16

ovi glupsoni nikad ne odustaju :roll: :roll: bice ih jos sladje ove godine derat 8-)
Nek bude mjerilo teren, a tu smo ne prikosnoveni u duelima, statistiku ne bih da iznosim. Zadnji pet godina imate bolje uspijehi, a uzroke i posljedice ce razjasniti veca Institucija. Vidjet cemo, a svatko ima pravo na da radi sta mu je volja ;)
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 10 sep 2011, 15:26

Saras Spa. je napisao/la:Juventus od UEFA-e tražio da se Inter izbaci iz Lige prvaka

Ima izać' :D 8-) :D :mrgreen:
Samo štenopo

29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Enzzo
Kontakt:

Post Postao/la Enzzo » 10 sep 2011, 15:45

Bice tesko protiv palerma bez obzira kakav sastav imaju, tamo je paklena atmosfera jos vecernji termin....ali ako im zabijemo rano gol mogli bi ih demolirat totalno...samo da pobjedimo pa bilo kako..... a sto se tice ovih advokata i postenih celnika juventusa, nek probaju angazovati F. Karkina, ja mislim da bi nas tad izbacili u seriu C ...
"If you are first you are first. If you are second, you are nothing." Helenio Herrera

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 10 sep 2011, 15:53

Enzzo urazumi buraza malo :D
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 10 sep 2011, 21:28

Ovi iz Juventusa su pravi mazohisti! Ljudi jednostavno obozavaju sami sebe da ponizavaju. Sledece je,vjerujem, reklama kraj puta "Molimo vas, de nam dolazite na utakmice." Cuj,molit uefu da izbaci drugi klub :lol: :lol: :lol:
Svi gledaju kako da sami napreduju,samo oni ne .ebu taj princip,prvo trece,pa cetvrto,pa sesto,pa evo sad i sedmo mjesto.
NE ZNAM KAKO IH VISE NIJE SRAMOTA JAVLJAT SE IZ SVOJIH JAZBINA!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 10 sep 2011, 22:30

Sta je sada cini mi se promasio Pandev protiv Cesene :oops: :mrgreen:

oni koji ga nisu voljeli, obradovat ce se
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 10 sep 2011, 22:33

Puma je napisao/la:Sta je sada cini mi se promasio Pandev protiv Cesene :oops: :mrgreen:

da Pandev je to bio ,ja se radujem 8-)
IO SONO INTERISTA

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 11 sep 2011, 09:38

Puma je napisao/la:Sta je sada cini mi se promasio Pandev protiv Cesene :oops: :mrgreen:

[youtube][/youtube]
Koji car :lol: :lol: :lol: :lol:

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 11 sep 2011, 11:41

vi se radujete,a kako mislite da nam ga otkupe ovakvim promasajima? :cry: :oops:

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 11 sep 2011, 11:53

adointer je napisao/la:vi se radujete,a kako mislite da nam ga otkupe ovakvim promasajima? :cry: :oops:
mah tek je prva tekma ,sjetite se sta je VUcko fulao protiv nas pa ga o5 kupi Juve .
a sta ti nisi dobio ban :mrgreen: ? meni nesto sarajlija rece 1 dan uslovne nesto al mogu pisat ,sad kako to ide nemam pojma
IO SONO INTERISTA

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 11 sep 2011, 12:01

sto bih dobio ban kad ga nisam zasluzio,ima ih sto psuju,vrijedjaju pa ga ne dobiju,,al to su samo mala umazena djecica kojim ne smijes nista reci,,al otom-potom,,danas imamo duplo navijanje,tako da ce nam biti zanimljiv dan 8-) nadam se da ce Milito 4 zabit :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.