FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

cappy
Kontakt:

idemo dalje

Post Postao/la cappy » 03 avg 2009, 21:09

u koliko igramo sa helsingborgom, znam da je nocna tekma. ima sve da gori u cetvrtak prolazimo dalje. Mada ja sam ubjeđen da je sudija u prvoj tekmi u gostima posteno sudio da bi minimum igrali nerjeseno al sta je tu je..... Zato sad svi na kosevo.. nema izgovora.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Re: idemo dalje

Post Postao/la Mirza_Hordas » 03 avg 2009, 21:11

cappy je napisao/la:u koliko igramo sa helsingborgom, znam da je nocna tekma. ima sve da gori u cetvrtak prolazimo dalje. Mada ja sam ubjeđen da je sudija u prvoj tekmi u gostima posteno sudio da bi minimum igrali nerjeseno al sta je tu je..... Zato sad svi na kosevo.. nema izgovora.

u 20.15
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 03 avg 2009, 21:12

cappy je napisao/la:u koliko igramo sa helsingborgom, znam da je nocna tekma. ima sve da gori u cetvrtak prolazimo dalje. Mada ja sam ubjeđen da je sudija u prvoj tekmi u gostima posteno sudio da bi minimum igrali nerjeseno al sta je tu je..... Zato sad svi na kosevo.. nema izgovora.

nesto mi ovi bjelorusi zapadose u oci,nikad nas ovi iz istocne evrope nisu gotivili,ni reprezentaciju,ni klubove :roll:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

cappy
Kontakt:

Post Postao/la cappy » 03 avg 2009, 21:20

reds_forever je napisao/la:

nesto mi ovi bjelorusi zapadose u oci,nikad nas ovi iz istocne evrope nisu gotivili,ni reprezentaciju,ni klubove :roll:

kako mislis bjelorusi, jel mislis na sudiju protiv helsingborga. to je bio velsanin a ni oni nas ne gotive, uvijek su protiv nas zna se sta se desavalo kad je bih igrala u spaniji i famoznog engleza . no dobro sarajevo je sad najbitnije. ubjeđen sam da idemo dalje. hocemo romu na kosevu barem ja bi je volio.

reds_forever
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la reds_forever » 03 avg 2009, 21:21

cappy je napisao/la:

kako mislis bjelorusi, jel mislis na sudiju protiv helsingborga. to je bio velsanin a ni oni nas ne gotive, uvijek su protiv nas zna se sta se desavalo kad je bih igrala u spaniji i famoznog engleza . no dobro sarajevo je sad najbitnije. ubjeđen sam da idemo dalje. hocemo romu na kosevu barem ja bi je volio.
oni ce biti u revansu
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

cappy
Kontakt:

Post Postao/la cappy » 03 avg 2009, 21:25

cappy je napisao/la:

oni ce biti u revansu
cuj bjelorusa nam poslali, ne valja nista. :( :( :(

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 03 avg 2009, 21:26

švedsko prvenstvo: hammarby - helsingborg 1:2 strijelci za naše protivnike u četvrtak su r. makondele i e. sundin
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 03 avg 2009, 22:33

cappy je napisao/la:
cappy je napisao/la:

oni ce biti u revansu
cuj bjelorusa nam poslali, ne valja nista. :( :( :(

fakat kako oni biraju sudije za utakmice na europskoj sceni :?: :?:

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 03 avg 2009, 22:41

Mirza_Hordas je napisao/la: fakat kako oni biraju sudije za utakmice na europskoj sceni :?: :?:
Ja mislim da imaju neke kategorije sudija, znaci odredjeno je koji mogu gdje suditi, mislim u kojim pretkolima i tako to i onda ove malo losije, kao sto su nasi i ostali iz zemalja koje su u rangu s nama stavljaju da sude ove utakmice na pocetku sezone.

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 03 avg 2009, 23:23

Ne pišem ovdje, ali sad moram. Kakva je ovo zajeb.ancija.

http://fksinfo.com/np-902-FKSinfocom_WEB_TV.htm

Ljudi ja evo tek sad vidje. Je li ovo ozbiljno ili je zaje.bancija neka? Ne mogu da vjerujem. Da nije neka epizoda TLN-a što nisam gled'o. K'o da hrkljuša igraju, a onaj glas ko Elvis J. Jeko onaj u nekakvim bordo gegicama što linafo nešto petom valja. Nisam od šege ni mog'o do kraja odgledati. Pitari, ozbiljan sam, ako je ono vaše nekakvo sr.anje skidajte ono ne brukajte grad više, dovoljno ste ga obrukali za ovih 60 godina. Nemojte ba više snimat' stid i mene. Da je Lješevo bruka je. Daj ba vidite s kakvom profi kućom pa nek' vam neko snimi ako vam je toliko zapelo. Imam godina prilično, ali vašim budalaštinama nikad kraja. Nije Daba džaba puk'o.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 03 avg 2009, 23:26

čamac je napisao/la:Ne pišem ovdje, ali sad moram. Kakva je ovo zajeb.ancija.

Ljudi ja evo tek sad vidje. Je li ovo ozbiljno ili je zaje.bancija neka? Ne mogu da vjerujem. Da nije neka epizoda TLN-a što nisam gled'o. K'o da hrkljuša igraju, a onaj glas ko Elvis J. Jeko onaj u nekakvim bordo gegicama što linafo nešto petom valja. Nisam od šege ni mog'o do kraja odgledati. Pitari, ozbiljan sam, ako je ono vaše nekakvo sr.anje skidajte ono ne brukajte grad više, dovoljno ste ga obrukali za ovih 60 godina. Nemojte ba više snimat' stid i mene. Da je Lješevo bruka je. Daj ba vidite s kakvom profi kućom pa nek' vam neko snimi ako vam je toliko zapelo. Imam godina prilično, ali vašim budalaštinama nikad kraja. Nije Daba džaba puk'o.
Vidi ga i ovdje. :roll:

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 03 avg 2009, 23:27

Madafaka je napisao/la:

koji ti je madafaka
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 03 avg 2009, 23:40

23 KING JAMES je napisao/la:
Madafaka je napisao/la:

koji ti je madafaka
Koji je tebi

eldar__adriano
Kontakt:

Post Postao/la eldar__adriano » 03 avg 2009, 23:48

Megaloman je napisao/la:Ne vidim razloga cemu pljuvanje igraca Sloboda, pogotovo sada nakon sto su se smirile strasti. Izhod nije realan i Sarajevo je zasluzilo pobjedu ali Boze moj - pa i mi smo imali slicnu (ne identicnu) igru u Tuzli proljetos kada smo izvukli 0:0. Na kraju krajeva i mi smo slicno igrali u Helsingborgu. Takav mentalitet, nije kraj svijeta. Cestitam Slobodi na bodu, nema veza - nadoknadice se ovo a mi se okrecemo cetvrtku.
svaka cast kralju

sretno u cetvrtak

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 04 avg 2009, 00:31

neki su igrom slucaja bili sa "obicnim" navijacima i svasta se naslusali,ali vrijedilo je..medjutim,ne cuju se na jugu neke stvari,ne cuju ni na sjeveru,ali ne treba se cudit poslije onog zasto je docek u Tuzli onakav kakav jeste..drago mi je sto su "seljaci","cigani","primitivci"itd itd dok se sjetim sve sta sam cuo,uzeli bod,poslije jedne tekme medju obicnim svijetom samo cu se nasmijati kad mi neko pocne neke komplexe spominjati koje mi toboze imamo,sve je bilo jasno ko i prema kome ima te tzv komplexe...
no dosta o tribinama i navijackim strastima,fair play igraca Sarajeva je isto bio na zavidnom nivou,niti jednom nakon ispucavanja lopte u aut igraca Slobode lopta nije vracena nazad,niti jednom igra nije zaustavljena kada igrac lezi na zemlji..sta poslije toga vi ocekujete na Tusnju?
na stranu sad to sto se nasi valjaju,valjali su se i vasi proljetos pa je lopta uvijek isla vani..sarajevo jeste bilo bolji rival,mozd i zasluzilo pobjedu,ali zbog ovih stvari navedenih ovdje i zbog onog navedenog u mom vidjenju utakmice na temi FK Sloboda ovaj bod je velik ko kuca.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 04 avg 2009, 00:43

ultrasstyle_tz je napisao/la:neki su igrom slucaja bili sa "obicnim" navijacima i svasta se naslusali,ali vrijedilo je..medjutim,ne cuju se na jugu neke stvari,ne cuju ni na sjeveru,ali ne treba se cudit poslije onog zasto je docek u Tuzli onakav kakav jeste..drago mi je sto su "seljaci","cigani","primitivci"itd itd dok se sjetim sve sta sam cuo,uzeli bod,poslije jedne tekme medju obicnim svijetom samo cu se nasmijati kad mi neko pocne neke komplexe spominjati koje mi toboze imamo,sve je bilo jasno ko i prema kome ima te tzv komplexe...
no dosta o tribinama i navijackim strastima,fair play igraca Sarajeva je isto bio na zavidnom nivou,niti jednom nakon ispucavanja lopte u aut igraca Slobode lopta nije vracena nazad,niti jednom igra nije zaustavljena kada igrac lezi na zemlji..sta poslije toga vi ocekujete na Tusnju?
na stranu sad to sto se nasi valjaju,valjali su se i vasi proljetos pa je lopta uvijek isla vani..sarajevo jeste bilo bolji rival,mozd i zasluzilo pobjedu,ali zbog ovih stvari navedenih ovdje i zbog onog navedenog u mom vidjenju utakmice na temi FK Sloboda ovaj bod je velik ko kuca.
hajd ne seri majke ti. sta ti radis kad se iznerviras? obuces roza majicu? ili psujes ? kao da nikad nisi bio na stadionu. ti ljudi ne navijaju 90 minuta ljudi se vise fokusiraju na utakmicu i normalno da se iznerviraju vise nego ovi sto pjevaju i skacu 90 minuta jer oni nisu sa 100% skoncentrisani na stvari na terenu. a kao da vi ne bi psovali da se neki nas valjau u tuzli 5 minuta po travi iako mu i sudija govori da ustane. nemam nista protiv tuzle sta vise imam par prijatelja iz tog grada ali mislim da takvi komentari poput tvojih koji nemaju veze sa zdravim razumom i doprinose tome da se pale autobusi i slicna sranja
You are someone else I am still right here

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 04 avg 2009, 00:49

Hahahaha sad i vi pitari napravili Sarajevo TV :lol: e bas ste smijesni !

Vi ste samo blijeda kopija !

Zeljeznicar COPY

Sarajevo PASTE

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 04 avg 2009, 00:55

FC BAYERN je napisao/la:Hahahaha sad i vi pitari napravili Sarajevo TV :lol: e bas ste smijesni !

Vi ste samo blijeda kopija !

Zeljeznicar COPY

Sarajevo PASTE
Vi jednostavno ne mozete bez nas,,koji KOMPLEKSASI! :oops: :oops:
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 04 avg 2009, 00:59

Isto kao sto vi nemozete bez nas :D

amel korman
Kontakt:

Post Postao/la amel korman » 04 avg 2009, 01:00

cija je prva ideja bila Udruzenje navijaca
e moji medvjedici brzo zaboravljate neke stvari

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, mire971, PAPE3, pierce, rimljanin90 i 81 gost.