FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
idemo dalje
u koliko igramo sa helsingborgom, znam da je nocna tekma. ima sve da gori u cetvrtak prolazimo dalje. Mada ja sam ubjeđen da je sudija u prvoj tekmi u gostima posteno sudio da bi minimum igrali nerjeseno al sta je tu je..... Zato sad svi na kosevo.. nema izgovora.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Re: idemo dalje
cappy je napisao/la:u koliko igramo sa helsingborgom, znam da je nocna tekma. ima sve da gori u cetvrtak prolazimo dalje. Mada ja sam ubjeđen da je sudija u prvoj tekmi u gostima posteno sudio da bi minimum igrali nerjeseno al sta je tu je..... Zato sad svi na kosevo.. nema izgovora.
u 20.15
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- reds_forever
- Kontakt:
cappy je napisao/la:u koliko igramo sa helsingborgom, znam da je nocna tekma. ima sve da gori u cetvrtak prolazimo dalje. Mada ja sam ubjeđen da je sudija u prvoj tekmi u gostima posteno sudio da bi minimum igrali nerjeseno al sta je tu je..... Zato sad svi na kosevo.. nema izgovora.
nesto mi ovi bjelorusi zapadose u oci,nikad nas ovi iz istocne evrope nisu gotivili,ni reprezentaciju,ni klubove

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
reds_forever je napisao/la:cappy je napisao/la:u koliko igramo sa helsingborgom, znam da je nocna tekma. ima sve da gori u cetvrtak prolazimo dalje. Mada ja sam ubjeđen da je sudija u prvoj tekmi u gostima posteno sudio da bi minimum igrali nerjeseno al sta je tu je..... Zato sad svi na kosevo.. nema izgovora.
nesto mi ovi bjelorusi zapadose u oci,nikad nas ovi iz istocne evrope nisu gotivili,ni reprezentaciju,ni klubove
kako mislis bjelorusi, jel mislis na sudiju protiv helsingborga. to je bio velsanin a ni oni nas ne gotive, uvijek su protiv nas zna se sta se desavalo kad je bih igrala u spaniji i famoznog engleza . no dobro sarajevo je sad najbitnije. ubjeđen sam da idemo dalje. hocemo romu na kosevu barem ja bi je volio.
- reds_forever
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
oni ce biti u revansucappy je napisao/la:
kako mislis bjelorusi, jel mislis na sudiju protiv helsingborga. to je bio velsanin a ni oni nas ne gotive, uvijek su protiv nas zna se sta se desavalo kad je bih igrala u spaniji i famoznog engleza . no dobro sarajevo je sad najbitnije. ubjeđen sam da idemo dalje. hocemo romu na kosevu barem ja bi je volio.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
cuj bjelorusa nam poslali, ne valja nista.reds_forever je napisao/la:cappy je napisao/la:
oni ce biti u revansu

- Mirza_Hordas
- Kontakt:
švedsko prvenstvo: hammarby - helsingborg 1:2 strijelci za naše protivnike u četvrtak su r. makondele i e. sundin
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
cappy je napisao/la:cuj bjelorusa nam poslali, ne valja nista.reds_forever je napisao/la:cappy je napisao/la:
oni ce biti u revansu![]()
![]()
fakat kako oni biraju sudije za utakmice na europskoj sceni

Ja mislim da imaju neke kategorije sudija, znaci odredjeno je koji mogu gdje suditi, mislim u kojim pretkolima i tako to i onda ove malo losije, kao sto su nasi i ostali iz zemalja koje su u rangu s nama stavljaju da sude ove utakmice na pocetku sezone.Mirza_Hordas je napisao/la: fakat kako oni biraju sudije za utakmice na europskoj sceni![]()
Ne pišem ovdje, ali sad moram. Kakva je ovo zajeb.ancija.
http://fksinfo.com/np-902-FKSinfocom_WEB_TV.htm
Ljudi ja evo tek sad vidje. Je li ovo ozbiljno ili je zaje.bancija neka? Ne mogu da vjerujem. Da nije neka epizoda TLN-a što nisam gled'o. K'o da hrkljuša igraju, a onaj glas ko Elvis J. Jeko onaj u nekakvim bordo gegicama što linafo nešto petom valja. Nisam od šege ni mog'o do kraja odgledati. Pitari, ozbiljan sam, ako je ono vaše nekakvo sr.anje skidajte ono ne brukajte grad više, dovoljno ste ga obrukali za ovih 60 godina. Nemojte ba više snimat' stid i mene. Da je Lješevo bruka je. Daj ba vidite s kakvom profi kućom pa nek' vam neko snimi ako vam je toliko zapelo. Imam godina prilično, ali vašim budalaštinama nikad kraja. Nije Daba džaba puk'o.
Ljudi ja evo tek sad vidje. Je li ovo ozbiljno ili je zaje.bancija neka? Ne mogu da vjerujem. Da nije neka epizoda TLN-a što nisam gled'o. K'o da hrkljuša igraju, a onaj glas ko Elvis J. Jeko onaj u nekakvim bordo gegicama što linafo nešto petom valja. Nisam od šege ni mog'o do kraja odgledati. Pitari, ozbiljan sam, ako je ono vaše nekakvo sr.anje skidajte ono ne brukajte grad više, dovoljno ste ga obrukali za ovih 60 godina. Nemojte ba više snimat' stid i mene. Da je Lješevo bruka je. Daj ba vidite s kakvom profi kućom pa nek' vam neko snimi ako vam je toliko zapelo. Imam godina prilično, ali vašim budalaštinama nikad kraja. Nije Daba džaba puk'o.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Vidi ga i ovdje.čamac je napisao/la:Ne pišem ovdje, ali sad moram. Kakva je ovo zajeb.ancija.

- 23 KING JAMES
- Kontakt:
koji ti je madafakaMadafaka je napisao/la:Vidi ga i ovdje.čamac je napisao/la:Ne pišem ovdje, ali sad moram. Kakva je ovo zajeb.ancija.
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Koji je tebi23 KING JAMES je napisao/la:koji ti je madafakaMadafaka je napisao/la:Vidi ga i ovdje.čamac je napisao/la:Ne pišem ovdje, ali sad moram. Kakva je ovo zajeb.ancija.
-
- Kontakt:
svaka cast kraljuMegaloman je napisao/la:Ne vidim razloga cemu pljuvanje igraca Sloboda, pogotovo sada nakon sto su se smirile strasti. Izhod nije realan i Sarajevo je zasluzilo pobjedu ali Boze moj - pa i mi smo imali slicnu (ne identicnu) igru u Tuzli proljetos kada smo izvukli 0:0. Na kraju krajeva i mi smo slicno igrali u Helsingborgu. Takav mentalitet, nije kraj svijeta. Cestitam Slobodi na bodu, nema veza - nadoknadice se ovo a mi se okrecemo cetvrtku.
sretno u cetvrtak
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
neki su igrom slucaja bili sa "obicnim" navijacima i svasta se naslusali,ali vrijedilo je..medjutim,ne cuju se na jugu neke stvari,ne cuju ni na sjeveru,ali ne treba se cudit poslije onog zasto je docek u Tuzli onakav kakav jeste..drago mi je sto su "seljaci","cigani","primitivci"itd itd dok se sjetim sve sta sam cuo,uzeli bod,poslije jedne tekme medju obicnim svijetom samo cu se nasmijati kad mi neko pocne neke komplexe spominjati koje mi toboze imamo,sve je bilo jasno ko i prema kome ima te tzv komplexe...
no dosta o tribinama i navijackim strastima,fair play igraca Sarajeva je isto bio na zavidnom nivou,niti jednom nakon ispucavanja lopte u aut igraca Slobode lopta nije vracena nazad,niti jednom igra nije zaustavljena kada igrac lezi na zemlji..sta poslije toga vi ocekujete na Tusnju?
na stranu sad to sto se nasi valjaju,valjali su se i vasi proljetos pa je lopta uvijek isla vani..sarajevo jeste bilo bolji rival,mozd i zasluzilo pobjedu,ali zbog ovih stvari navedenih ovdje i zbog onog navedenog u mom vidjenju utakmice na temi FK Sloboda ovaj bod je velik ko kuca.
no dosta o tribinama i navijackim strastima,fair play igraca Sarajeva je isto bio na zavidnom nivou,niti jednom nakon ispucavanja lopte u aut igraca Slobode lopta nije vracena nazad,niti jednom igra nije zaustavljena kada igrac lezi na zemlji..sta poslije toga vi ocekujete na Tusnju?
na stranu sad to sto se nasi valjaju,valjali su se i vasi proljetos pa je lopta uvijek isla vani..sarajevo jeste bilo bolji rival,mozd i zasluzilo pobjedu,ali zbog ovih stvari navedenih ovdje i zbog onog navedenog u mom vidjenju utakmice na temi FK Sloboda ovaj bod je velik ko kuca.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
hajd ne seri majke ti. sta ti radis kad se iznerviras? obuces roza majicu? ili psujes ? kao da nikad nisi bio na stadionu. ti ljudi ne navijaju 90 minuta ljudi se vise fokusiraju na utakmicu i normalno da se iznerviraju vise nego ovi sto pjevaju i skacu 90 minuta jer oni nisu sa 100% skoncentrisani na stvari na terenu. a kao da vi ne bi psovali da se neki nas valjau u tuzli 5 minuta po travi iako mu i sudija govori da ustane. nemam nista protiv tuzle sta vise imam par prijatelja iz tog grada ali mislim da takvi komentari poput tvojih koji nemaju veze sa zdravim razumom i doprinose tome da se pale autobusi i slicna sranjaultrasstyle_tz je napisao/la:neki su igrom slucaja bili sa "obicnim" navijacima i svasta se naslusali,ali vrijedilo je..medjutim,ne cuju se na jugu neke stvari,ne cuju ni na sjeveru,ali ne treba se cudit poslije onog zasto je docek u Tuzli onakav kakav jeste..drago mi je sto su "seljaci","cigani","primitivci"itd itd dok se sjetim sve sta sam cuo,uzeli bod,poslije jedne tekme medju obicnim svijetom samo cu se nasmijati kad mi neko pocne neke komplexe spominjati koje mi toboze imamo,sve je bilo jasno ko i prema kome ima te tzv komplexe...
You are someone else I am still right here
Hahahaha sad i vi pitari napravili Sarajevo TV
e bas ste smijesni !
Vi ste samo blijeda kopija !
Zeljeznicar COPY
Sarajevo PASTE

Zeljeznicar COPY
Sarajevo PASTE
Vi jednostavno ne mozete bez nas,,koji KOMPLEKSASI!FC BAYERN je napisao/la:Hahahaha sad i vi pitari napravili Sarajevo TVe bas ste smijesni !
Zeljeznicar COPY
Sarajevo PASTE

"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Isto kao sto vi nemozete bez nas 

-
- Kontakt:
cija je prva ideja bila Udruzenje navijaca
e moji medvjedici brzo zaboravljate neke stvari
e moji medvjedici brzo zaboravljate neke stvari