Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
a dobro i mi cemo dici formu, pa cete opet vidjeti..heTed Mosby je napisao/la:Ma šta će boliti, što ste dosad osvajali osvajali ste. Pogledaj naše mladosti kako igraju, trpa se na veliko i na strani i kući
Trpali ste vi i dosad...but:Ted Mosby je napisao/la:Ma šta će boliti, što ste dosad osvajali osvajali ste. Pogledaj naše mladosti kako igraju, trpa se na veliko i na strani i kući
Samo ovakva konstatacija zahtjeva visok intelekt, sigurno imasi neke dokaze da ovo potvrdis.Ted Mosby je napisao/la:Ma šta će boliti, što ste dosad osvajali osvajali ste. Pogledaj naše mladosti kako igraju, trpa se na veliko i na strani i kući
aj bjazi tamo..*p!p!t@* je napisao/la:![]()
![]()
šta onda treba pričati o likovima koji navijaju za ovaj klub,a više vremena provode na temi Reala nego na svojoj temi
Ništa lično brate,al' si stvarno fulio s konstatacijom,btw nikakve mi koristi ni od Realove pobjede ni od Barcinog kiksa samo mi je drago začepit' usta nekim provokatorima
T-MAC je napisao/la:aj bjazi tamo..*p!p!t@* je napisao/la:![]()
![]()
šta onda treba pričati o likovima koji navijaju za ovaj klub,a više vremena provode na temi Reala nego na svojoj temi
Ništa lično brate,al' si stvarno fulio s konstatacijom,btw nikakve mi koristi ni od Realove pobjede ni od Barcinog kiksa samo mi je drago začepit' usta nekim provokatorima![]()
od tebe sam navik'o,post'o sam imun na vas![]()
govorim za ove doslje sto se nadzu kad barca kiksa...nicim izazvani se pojave ovde,i upropaste 10 stranica sa svojim kvazi pisanjem
Hejter mogu biti samo ako imam neke koristi od toga,pošto nemam apsolutno nikakve sprdancija u kasne sate me uvijek oraspoloži,tipa Bernd Strange-ove izjave i sl.Donnie Darko je napisao/la:nu hejtera sto su se obradovali remiju
A zato meni drago što Patetico izgubiNail for Real je napisao/la:Otkad je to grijeh osjetit' zadovoljstvo nakon kiksa najveceg rivala...mora i ja da sam iskompleksiran.
E jbg, stvari su krenule naopako...da ne mozes ostat' nasmijana lica nakon kiksa Barcelone a da te ne nazovu iskompleksiranom i ogranicenom osobom.Donnie Darko je napisao/la:da, a vidim ti se nisi nasao prozvan mojim postom. cestitam.
E jbg, stvari su krenule naopako...da ne mozes napisat da je Messi najbolji na svijetu a da te ne nazovu iskompleksiranim dvanaestogodisnjakom koji Barcu prati od 2009. ili najranije 2006. godine.Nail for Real je napisao/la:E jbg, stvari su krenule naopako...da ne mozes ostat' nasmijana lica nakon kiksa Barcelone a da te ne nazovu iskompleksiranom i ogranicenom osobom.Donnie Darko je napisao/la:da, a vidim ti se nisi nasao prozvan mojim postom. cestitam.
ama od kako je admin uveo ove ''diktatorske'' mjere*p!p!t@* je napisao/la: @T-MAC i sam znaš da će tako biti i na drugoj strani kad Real kiksa tako da nemojmo se praviti ludi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.