FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

spizz
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la spizz » 11 sep 2011, 00:34

Šta ovo ovaj pokemon prica o nekakvoj njihovoj mladosti i kome se on namece sa svojim glupostima :o :shock: ....što to nas ovdje zanima koliko oni trpaju , kad mi njih trpamo ko prostitutke gdje stignemo i kad poželimo.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 11 sep 2011, 00:36

Ted Mosby je napisao/la:Ma šta će boliti, što ste dosad osvajali osvajali ste. Pogledaj naše mladosti kako igraju, trpa se na veliko i na strani i kući
a dobro i mi cemo dici formu, pa cete opet vidjeti..he
al realno sad jeste najbolji, igrate, svaka cast, al mislim da kad Barca udje u onu pravu formu, da vas mozemo pobjediti...a onaj mali Jones, klasa klasa...kako ga mi sebi nismo uzeli, covjek ima dobre i tehnicke mogucnosti...vjerovatno ce biti jedan od najboljih stopera...uz naseg Piquea, koji je vec sad najbolji...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 11 sep 2011, 00:37

Samo za društvo u ćošku :D

[youtube][/youtube] :D.
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 11 sep 2011, 00:38

Ted Mosby je napisao/la:Ma šta će boliti, što ste dosad osvajali osvajali ste. Pogledaj naše mladosti kako igraju, trpa se na veliko i na strani i kući
Trpali ste vi i dosad...but:

[youtube][/youtube]

...

[youtube][/youtube]

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 11 sep 2011, 00:39

Samo ovakva konstatacija zahtjeva visok intelekt, sigurno imasi neke dokaze da ovo potvrdis.
Don't hate what you don't understand.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 11 sep 2011, 00:56

vala drago mi je da smo i kiksali..

tek sad vidim kako ima napacenih likova..jao jao
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 11 sep 2011, 00:59

:lol: :lol: :lol: šta onda treba pričati o likovima koji navijaju za ovaj klub,a više vremena provode na temi Reala nego na svojoj temi :D

Ništa lično brate,al' si stvarno fulio s konstatacijom,btw nikakve mi koristi ni od Realove pobjede ni od Barcinog kiksa samo mi je drago začepit' usta nekim provokatorima ;)
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 11 sep 2011, 01:00

*p!p!t@* je napisao/la::lol: :lol: :lol: šta onda treba pričati o likovima koji navijaju za ovaj klub,a više vremena provode na temi Reala nego na svojoj temi :D

Ništa lično brate,al' si stvarno fulio s konstatacijom,btw nikakve mi koristi ni od Realove pobjede ni od Barcinog kiksa samo mi je drago začepit' usta nekim provokatorima ;)
aj bjazi tamo.. :lol:

od tebe sam navik'o,post'o sam imun na vas :mrgreen:

govorim za ove doslje sto se nadzu kad barca kiksa...nicim izazvani se pojave ovde,i upropaste 10 stranica sa svojim kvazi pisanjem ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 11 sep 2011, 01:03

T-MAC je napisao/la:
*p!p!t@* je napisao/la::lol: :lol: :lol: šta onda treba pričati o likovima koji navijaju za ovaj klub,a više vremena provode na temi Reala nego na svojoj temi :D

aj bjazi tamo.. :lol:

od tebe sam navik'o,post'o sam imun na vas :mrgreen:

govorim za ove doslje sto se nadzu kad barca kiksa...nicim izazvani se pojave ovde,i upropaste 10 stranica sa svojim kvazi pisanjem ;)
:lol: :lol: :lol: Isto ti je i s druge strane,samo što je malo normalnih ljudi koji na to ne gledaju sa sportske strane,a mnogo više onih koji samo provociraju :S
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 11 sep 2011, 01:03

nu hejtera sto su se obradovali remiju :lol:

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 11 sep 2011, 01:05

Donnie Darko je napisao/la:nu hejtera sto su se obradovali remiju :lol:
Hejter mogu biti samo ako imam neke koristi od toga,pošto nemam apsolutno nikakve sprdancija u kasne sate me uvijek oraspoloži,tipa Bernd Strange-ove izjave i sl. :D
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

spizz
Kontakt:

Post Postao/la spizz » 11 sep 2011, 01:08

Cemu se oni raduju :lol: :lol: u šta njima mladost prođe , u mržnji svega vezanog za Barcu :o :(
Gledaj ti njihove sreće radi jednog remija, ponadali se paćenici da su vec u drugom kolu uzeli titulu :lol: :lol: ...pa kakva je to patnja dosad bila, gledati dominaciju Barce sve ove godine :shock:

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 11 sep 2011, 01:11

Ako si malo stariji navijač Barce što čisto sumnjam,onda se i ja pitam kako je tebi bilo gledati dominaciju Reala prije dominacije Barce :S
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 11 sep 2011, 01:27

Otkad je to grijeh osjetit' zadovoljstvo nakon kiksa najveceg rivala :mrgreen: ...mora i ja da sam iskompleksiran.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 11 sep 2011, 01:27

da, a vidim ti se nisi nasao prozvan mojim postom. cestitam.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 11 sep 2011, 01:29

Nail for Real je napisao/la:Otkad je to grijeh osjetit' zadovoljstvo nakon kiksa najveceg rivala :mrgreen: ...mora i ja da sam iskompleksiran.
A zato meni drago što Patetico izgubi :D
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 11 sep 2011, 01:29

plaho se vi nadovezali na ovu temu..a znate da je admin osjetljiv kad su teme barca/real u pitanju.. 8-)

jos vam coek otvorio posebnu temu vi se opet ovde dovukli.. :evil:

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 11 sep 2011, 01:29

Donnie Darko je napisao/la:da, a vidim ti se nisi nasao prozvan mojim postom. cestitam.
E jbg, stvari su krenule naopako...da ne mozes ostat' nasmijana lica nakon kiksa Barcelone a da te ne nazovu iskompleksiranom i ogranicenom osobom. :mrgreen:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 11 sep 2011, 01:32

Nail for Real je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:da, a vidim ti se nisi nasao prozvan mojim postom. cestitam.
E jbg, stvari su krenule naopako...da ne mozes ostat' nasmijana lica nakon kiksa Barcelone a da te ne nazovu iskompleksiranom i ogranicenom osobom. :mrgreen:
E jbg, stvari su krenule naopako...da ne mozes napisat da je Messi najbolji na svijetu a da te ne nazovu iskompleksiranim dvanaestogodisnjakom koji Barcu prati od 2009. ili najranije 2006. godine. :mrgreen:

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 11 sep 2011, 01:34

*p!p!t@* je napisao/la: @T-MAC i sam znaš da će tako biti i na drugoj strani kad Real kiksa tako da nemojmo se praviti ludi :D
ama od kako je admin uveo ove ''diktatorske'' mjere :mrgreen: sto se tice ove dvije teme,na vasu temu nisam nikako dosao..covjek nam je svima dao temu da se prepucavamo do mile volje,aj yok..

opet se ova teme spamira i nema se nista po ko zna koji put procitati u zadnjih 5 stranica :roll:

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.