Žalim se na ban koji je mod najavio.admin je napisao/la:stvarno ne kontam zašto bi ti bio banovan zbog tog posta gore koji si quotao? i čemu uopšte potreba da sad o tome pišeš na ovoj temi? da li si pročitao u pravilima da nema rasprave o banovima? da li ti to sada radiš, ničim izazvano, kao unaprijed se žališ na ban koji nisi ni dobio![]()
sarajlija89 je napisao/la:Uglavnom, banovan si cim admin dodje, ostali ne replicirajte![]()
![]()
Laku noc
Mozes se ti registrovati,ali ces odma' i biti uklonjen.IgorBL je napisao/la:Moze li mi neko odgovoriti, kako to da jedan forumas nosi nick "General Franco"?
Je l' to znaci da bi se ja mogao registrovati kao Adolf Hitler? Ili Musolini?
Edin TM87 je napisao/la:Molim vas vratite stari stil foruma, ovo je nepregledno, 10 tema po stranici, pa pogledajte ss.ba ligu kako izgleda i "tvoji postovi"Ne mogu doc' do tema na kojim se manje pise, kao sto su NFL, Grand Slam itd
Nema niko vremena da brise postove bez razloga, forum ima oko 150 aktivnih tema svakog dana, znas li koliiko je to posla, a jos da ti neko bez rasloga brise postove.. Ne laskaj sam sebiTetrijeb je napisao/la:Brisu mi se postovi a nema pravog razloga za to .
Jos trazim objasnjenje zbog cega se to radi ali ne dobijam ga .
do tebejuventus 0244 je napisao/la:Kad hocu da udjem na topic Rome izbaci mi kao da ima virus, jel to nešto kod meni ili?
I kod mene,ovo se i prije desavalo...vjerovatno je neko ostavio post a ima neki virus ili tako nesto,jel se i prije ista stvar desavalajuventus 0244 je napisao/la:Kad hocu da udjem na topic Rome izbaci mi kao da ima virus, jel to nešto kod meni ili?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.