Forum
Re: Forum
stvarno ne kontam zašto bi ti bio banovan zbog tog posta gore koji si quotao? i čemu uopšte potreba da sad o tome pišeš na ovoj temi? da li si pročitao u pravilima da nema rasprave o banovima? da li ti to sada radiš, ničim izazvano, kao unaprijed se žališ na ban koji nisi ni dobio

- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Žalim se na ban koji je mod najavio.admin je napisao/la:stvarno ne kontam zašto bi ti bio banovan zbog tog posta gore koji si quotao? i čemu uopšte potreba da sad o tome pišeš na ovoj temi? da li si pročitao u pravilima da nema rasprave o banovima? da li ti to sada radiš, ničim izazvano, kao unaprijed se žališ na ban koji nisi ni dobio![]()
sarajlija89 je napisao/la:Uglavnom, banovan si cim admin dodje, ostali ne replicirajte![]()
![]()
Laku noc
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Moze li mi neko odgovoriti, kako to da jedan forumas nosi nick "General Franco"?
Je l' to znaci da bi se ja mogao registrovati kao Adolf Hitler? Ili Musolini?
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.
Mozes se ti registrovati,ali ces odma' i biti uklonjen.IgorBL je napisao/la:Moze li mi neko odgovoriti, kako to da jedan forumas nosi nick "General Franco"?
Cekaj da dodje admin pa ce i ovaj da leti,vidis da se tek registrovao.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Nisam obratio paznju na vrijeme registracije.
Hvala.
Hvala.
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.
piše mi da sam isključen sa foruma, odnosno da mi je IP isključena..malo sam zaobilaznim putem došao ali nebitno..
ako ovo nije greška i ako ste me isključili, a vi znate zašto, onda vas ja pozdravljam, nemorate se truditi da me isključujete i tražite kako sam došao ponovo ovdje nego idem sam jer ako sam isključen radi čega pretpostavljam netreba mi ovakav forum..a vi ste izgubili kvalitetnog forumaša..neka drugi potvrde je li tako ili ne
ako ovo nije greška i ako ste me isključili, a vi znate zašto, onda vas ja pozdravljam, nemorate se truditi da me isključujete i tražite kako sam došao ponovo ovdje nego idem sam jer ako sam isključen radi čega pretpostavljam netreba mi ovakav forum..a vi ste izgubili kvalitetnog forumaša..neka drugi potvrde je li tako ili ne
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
nisi isključen.
Molim vas vratite stari stil foruma, ovo je nepregledno, 10 tema po stranici, pa pogledajte ss.ba ligu kako izgleda i "tvoji postovi"
Ne mogu doc' do tema na kojim se manje pise, kao sto su NFL, Grand Slam itd
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Edin TM87 je napisao/la:Molim vas vratite stari stil foruma, ovo je nepregledno, 10 tema po stranici, pa pogledajte ss.ba ligu kako izgleda i "tvoji postovi"Ne mogu doc' do tema na kojim se manje pise, kao sto su NFL, Grand Slam itd
manji broj tema po stranici stvara manje opterećenje na server.
Izgled foruma će ostati ovakav dok ne proširimo kapacitete.
hvala vam na razumjevanju.
Izgled foruma će ostati ovakav dok ne proširimo kapacitete.
hvala vam na razumjevanju.
Pozurite sa tim, forum je trenutno rinaka. Totalno je neaktivan.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- neutralan__
- Kontakt:
Kada bi mogli očekivati proširenje kapaciteta ? Jer trenutno je site u dosta lošem stanju.Malo zvučnija vijest ili neki rezultat i odmah se ne može ući na forum.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
mogu li znati razlog zbog cega sam banovan na 3 dana?
Brisu mi se postovi a nema pravog razloga za to .
Jos trazim objasnjenje zbog cega se to radi ali ne dobijam ga .
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
meni bas pase ovako po 10 tema u pdf 
-
Mr Plummer
- Kontakt:
Nema niko vremena da brise postove bez razloga, forum ima oko 150 aktivnih tema svakog dana, znas li koliiko je to posla, a jos da ti neko bez rasloga brise postove.. Ne laskaj sam sebiTetrijeb je napisao/la:Brisu mi se postovi a nema pravog razloga za to .
Ovdje su pravila foruma, dobro ih procitaj i postuj pa se nece desavati da ti brisu postove>
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=40&t=1087" onclick="window.open(this.href);return false;
Ordem e progresso
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
Kad hocu da udjem na topic Rome izbaci mi kao da ima virus, jel to nešto kod meni ili?
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
do tebejuventus 0244 je napisao/la:Kad hocu da udjem na topic Rome izbaci mi kao da ima virus, jel to nešto kod meni ili?
Za zivot cijeli!
I kod mene,ovo se i prije desavalo...vjerovatno je neko ostavio post a ima neki virus ili tako nesto,jel se i prije ista stvar desavalajuventus 0244 je napisao/la:Kad hocu da udjem na topic Rome izbaci mi kao da ima virus, jel to nešto kod meni ili?
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 11 sep 2011, 14:49, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
I meni je.
Možda je neko postavio nekakvu sliku, koju nam registruje kao virus.
Možda je neko postavio nekakvu sliku, koju nam registruje kao virus.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.