Dalje, s Milicicem i Rakocevicem bi bili neuporedivo jaci, ali eto, Duda je do kraja principijelan...
Jbt, svi sastavili dream timove, a mi se sirimo sa Bobanom(igrac manje u rosteru), Kostom, Paunicem...

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
BIHfan je napisao/la:Sta je ovo Pau Gasola ustopali neki tamo Seraphin i Troare.![]()
Haj sto su ga zaustavili vec su obojica dali pola poena za Francusku preko velikog Pau Gasola.
I sad meni ovdje neko kaze Gasol je bolji od Dirka.
marconato je napisao/la:Nama Velickovic strasno fali! S njim imamo dodatni kvalitet, jer lik ladno moze i centra korektno odigrat. Ovako se 'patimo' sa Kostom i Macvanom, jer je evidentno da nisu ni priblizno Krsticevom kvalitetu...
Dalje, s Milicicem i Rakocevicem bi bili neuporedivo jaci, ali eto, Duda je do kraja principijelan...
Jbt, svi sastavili dream timove, a mi se sirimo sa Bobanom(igrac manje u rosteru), Kostom, Paunicem...
Tribalian je napisao/la:Ne znam sta je ovo znacilo selektoru Francuske,al valjda on znaU svakom slucaju svaka cast Spancima.
P.S. Nije Duda lud ,vidi on koliko je sati4-5 igraca iz ovog sastava sad ubuduce nece igrati za reprezentaciju.
Dobar si prognozermnogo_smo_jaki je napisao/la:Tribalian je napisao/la:Ne znam sta je ovo znacilo selektoru Francuske,al valjda on znaU svakom slucaju svaka cast Spancima.
P.S. Nije Duda lud ,vidi on koliko je sati4-5 igraca iz ovog sastava sad ubuduce nece igrati za reprezentaciju.
Da pogađam.....Kosta,Bobi,Mačvan,Rašić....
hehehe hvala na komentaru drugar....btw iznenadio me ovaj odgovor u vezi gechevskog... jer ja sam imao na umu nešto drugoRobertmkd je napisao/la:Ja cu ti sa zadovolstvo odgovarati na ovim pitanjaGoldy je napisao/la:jeste li primetili kako makedonci imaju nerve na kraju i kad je slovenije krenula da im se priblizi kako su ih smirili tricom bas kao sto su uradili i protiv bih..nijedan put to nije bio mccaleb
ajde evo sada jedno pitanje za razmisljanje u kojem se krije i dio odgovora na pitanje zasto su makedonci ovako dobri....kako to da je makedonce pobedila crna gora, najslabija repka sa kojom su igrali ?![]()
Kako prvo Makedonija U Polskoj 2009 bez Makaleba bila na pozicija 9. Ako to nekog smatra za lose ?![]()
Lani u kvale dobile Ukraina u gosti sa 15 razlike bez Makaleba a dobile Madzare sa 40 razlike u kuci bez Makaleba pa cak i bez Ilievski.
A toa Makaleb ima 20 u prosek pa igra 40 u prosek i trosi lopte naravno ce ima poena, ima i drugo koj moze uzemoit odovornost mozda ne za top 8 ali za top 10-12.
Gecevski nie igral protiv CG ete ti razlog porazom![]()
Najveci razlog uspeka ipak je odbrana, jednostavno najbolja odbrana na EP pored svim experti. Svim znaju svoja uloga u ekipa i se dava 100% tako da putsi te kompleksasa, podsecavam me ne Partizan 2009.
Selektorom je genialac kako vodenje ekipe. Trazi ga vec tri EL ligasa. Kazem mozime bit 9 pred dva godina onda zasto da ne polufinale sa Makaleb kad Partizan to moze
Macvan i Paunic ce sigurno igrati,to jedino znam.Tribalian je napisao/la:Dobar si prognozermnogo_smo_jaki je napisao/la:Tribalian je napisao/la:Ne znam sta je ovo znacilo selektoru Francuske,al valjda on znaU svakom slucaju svaka cast Spancima.
Da pogađam.....Kosta,Bobi,Mačvan,Rašić....mozda i Paunic
kako misliš ispala zar im pobjeda od plus 11 ne pomaže?skyisthelimit je napisao/la:jel Njemacka je ispala kako god zavrsilo, jer zao mi zbog Dirkulesa
Nekih 25+ razlike.BIHfan je napisao/la:Sta je ovo Pau Gasola ustopali neki tamo Seraphin i Troare.![]()
Haj sto su ga zaustavili vec su obojica dali pola poena za Francusku preko velikog Pau Gasola.
I sad meni ovdje neko kaze Gasol je bolji od Dirka.
Meni licno Jugoslavija je bolja. Mozda sto sam silno vezan za yu - skolu kosarke, iako sam relativno mlad. Kada bi se igrao mec u zenitu ove dvije ekipe, to bi bilo do kraja neizvjesno. Hipoteticki govoreci naravno. Spanci podsjecaju dosta na yu skolu kosarke. Monstruozna odbrana, a u napadu sijeva sa svih strana.DANTES je napisao/la:@neno ko je bolji po tebi ona Jugoslavija od 95-02 ili ova Spanija?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.