EP Litvanija 2011

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

marconato
Kontakt:

Re: EP Litvanija 2011

Post Postao/la marconato » 11 sep 2011, 19:27

Nama Velickovic strasno fali! S njim imamo dodatni kvalitet, jer lik ladno moze i centra korektno odigrat. Ovako se 'patimo' sa Kostom i Macvanom, jer je evidentno da nisu ni priblizno Krsticevom kvalitetu...

Dalje, s Milicicem i Rakocevicem bi bili neuporedivo jaci, ali eto, Duda je do kraja principijelan...

Jbt, svi sastavili dream timove, a mi se sirimo sa Bobanom(igrac manje u rosteru), Kostom, Paunicem... :D
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 11 sep 2011, 19:32

Sta je ovo Pau Gasola ustopali neki tamo Seraphin i Troare. :mrgreen:
Haj sto su ga zaustavili vec su obojica dali pola poena za Francusku preko velikog Pau Gasola.

I sad meni ovdje neko kaze Gasol je bolji od Dirka. 8-)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 11 sep 2011, 19:54

BIHfan je napisao/la:Sta je ovo Pau Gasola ustopali neki tamo Seraphin i Troare. :mrgreen:
Haj sto su ga zaustavili vec su obojica dali pola poena za Francusku preko velikog Pau Gasola.

Nemoj i ti zaj.ebavat :D ...ovo je skoro pa revijalna utakmica bila.Vidjet cemo kad se bude dijelile medalje kako ce igrati Pau...volio bi da se jos jednom sastanu pa da uporedimo njegovu statistiku.

Da ne bude zabune...ne mislim ja da je on bolji od Dirka,ali ova utakmica danas sigurno nije relevantna za ovakve zakljucke.

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 11 sep 2011, 19:58

marconato je napisao/la:Nama Velickovic strasno fali! S njim imamo dodatni kvalitet, jer lik ladno moze i centra korektno odigrat. Ovako se 'patimo' sa Kostom i Macvanom, jer je evidentno da nisu ni priblizno Krsticevom kvalitetu...

Dalje, s Milicicem i Rakocevicem bi bili neuporedivo jaci, ali eto, Duda je do kraja principijelan...

Jbt, svi sastavili dream timove, a mi se sirimo sa Bobanom(igrac manje u rosteru), Kostom, Paunicem... :D

Ma Veličković da je ovde,igrali bi bar 20% bolje...on u odbrani našeg tima daje sasvim novu dimenziju,veoma znače njegovi skokovi,i u odbrani i u napadu,njegova energija,srčanost...pa on psihički diže ekipu...u napadu isto odlično odigra....pa u Turskoj prošle godine je imao oko 13p i 5 sk po tekmi....sjajan je on igrač,i veliki je hendikep što ne igra.Mačvan je stagnirao kao igrač...a Bobi i Kosta nisu nivo za reprezentaciju.Mora Miličić ovde dobiti priliku,jer je odličan centar ,i u odbrani i u napadu,pa imao je sjajnu sezonu a vjerujem i da je sada zreliji kao osoba i da ne bi kvario atmosferu u timu.Tu još ubuduće se mora računati na Raduljicu i Rakovića...e onda na centrima neće biti problema...ovako Krstić igra sam..a ne može igrat baš svih 40 min.

Španci demolirali Francusku..+27 :D ..ali nisu igrali Parker,Noa i želabl čini mi se,tako da to nije realan odnos snaga,i nije realan rezultat svakako.Tek ćemo sada,u knock-out fazi vidjeti pravu snagu svake ekipe.
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 11 sep 2011, 20:12

Ne znam sta je ovo znacilo selektoru Francuske,al valjda on zna :? U svakom slucaju svaka cast Spancima.

P.S. Nije Duda lud ,vidi on koliko je sati ;) 4-5 igraca iz ovog sastava sad ubuduce nece igrati za reprezentaciju.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 11 sep 2011, 20:13

Tribalian je napisao/la:Ne znam sta je ovo znacilo selektoru Francuske,al valjda on zna :? U svakom slucaju svaka cast Spancima.

P.S. Nije Duda lud ,vidi on koliko je sati ;) 4-5 igraca iz ovog sastava sad ubuduce nece igrati za reprezentaciju.

Da pogađam.....Kosta,Bobi,Mačvan,Rašić....

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 11 sep 2011, 20:15

mnogo_smo_jaki je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:Ne znam sta je ovo znacilo selektoru Francuske,al valjda on zna :? U svakom slucaju svaka cast Spancima.

Dobar si prognozer :mrgreen: mozda i Paunic ;)

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 11 sep 2011, 20:16

Odlična utakmica između Srbije i Turske, borba od početka do kraja i neizvjesna završnica meča u kojoj je Srbija s(p)retno slavila. Žao mi je Turaka, otpočetka sam ih favorizirao i zaista me impresionirala njihova igra u odbrani, blokade Asika, skokovi,... no tu je nedostajala bolja realizacija. Ali eto, šta je tu je. Zaslužena pobjeda komšija. :D

Što se tiče Francuske i Španije, po najavi derbi susreta, isto jako dobar meč. Španija je od samog početka nametnula svoj tempo i ritam utakmice, te su na kraju zasluženo slavili. Igraju odlično i to bi, po mom mišljenju, trebali krunisati titulom prvaka (zlatnom medaljom).

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 11 sep 2011, 20:18

Ne svidja mi se nikako pocetak ovog duela izmedju Litvanije i Nemacke,Kejmen dobar ,Nowitzki jos bez poena :roll: Voleo bih da bude +25 za Svabe,ali tesko da ce uopste pobediti :roll:

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 11 sep 2011, 20:20

Robertmkd je napisao/la:
Goldy je napisao/la:jeste li primetili kako makedonci imaju nerve na kraju i kad je slovenije krenula da im se priblizi kako su ih smirili tricom bas kao sto su uradili i protiv bih..nijedan put to nije bio mccaleb :mrgreen:

ajde evo sada jedno pitanje za razmisljanje u kojem se krije i dio odgovora na pitanje zasto su makedonci ovako dobri....kako to da je makedonce pobedila crna gora, najslabija repka sa kojom su igrali ?
Ja cu ti sa zadovolstvo odgovarati na ovim pitanja :mrgreen:

Kako prvo Makedonija U Polskoj 2009 bez Makaleba bila na pozicija 9. Ako to nekog smatra za lose ? :mrgreen:

Lani u kvale dobile Ukraina u gosti sa 15 razlike bez Makaleba a dobile Madzare sa 40 razlike u kuci bez Makaleba pa cak i bez Ilievski.

A toa Makaleb ima 20 u prosek pa igra 40 u prosek i trosi lopte naravno ce ima poena, ima i drugo koj moze uzemoit odovornost mozda ne za top 8 ali za top 10-12.

Gecevski nie igral protiv CG ete ti razlog porazom 8-)

Najveci razlog uspeka ipak je odbrana, jednostavno najbolja odbrana na EP pored svim experti. Svim znaju svoja uloga u ekipa i se dava 100% tako da putsi te kompleksasa, podsecavam me ne Partizan 2009.

Selektorom je genialac kako vodenje ekipe. Trazi ga vec tri EL ligasa. Kazem mozime bit 9 pred dva godina onda zasto da ne polufinale sa Makaleb kad Partizan to moze :mrgreen:
hehehe hvala na komentaru drugar....btw iznenadio me ovaj odgovor u vezi gechevskog... jer ja sam imao na umu nešto drugo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

sutra navijam za makedoniju i mislim da ce biti izjednacena utakmica...volio bih gledati cetvrtfinale makedonija-srbija
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 sep 2011, 20:23

Tribalian je napisao/la:
mnogo_smo_jaki je napisao/la:

Dobar si prognozer :mrgreen: mozda i Paunic ;)
Macvan i Paunic ce sigurno igrati,to jedino znam. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 11 sep 2011, 20:26

@ Kolega nemoj da me nerviras :!: :lol: kad sam ih ja otpisao sta im ih ti tu vracas bre :!: :mrgreen: :lol:

P.S. Ljudi sta je ovo Dirk zakazao veceras? :(

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 11 sep 2011, 20:32

Ako se sutra neki rezultati poklope,mogli bi u 1/4f gledati veoma zanimljive duele(derbije)....kao što su Srbija-Makedonija(komšijski derbi)....pa Litvanija-Rusija(e tu će biti mrtvih,ako se sastanu..Litvanija tuuopšte nije sigurna)...te Francuska-Grčka(Grci stari dužnici Francuzima).....Španija-Slovenija/Finska...i neće biti baš zanimljivo :lol: ......

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 11 sep 2011, 20:35

jel Njemacka je ispala kako god zavrsilo, jer zao mi zbog Dirkulesa :(
15.10 - 15.06 ...

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 11 sep 2011, 20:37

Citacu vase postove i tako pratiti rezultat ovog meca,kanal sam promenio ,ne mogu da gledam.Ja ako ne budem doziveo nervni slom do kraja ovog prvenstva ,niko nece.

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 11 sep 2011, 21:08

skyisthelimit je napisao/la:jel Njemacka je ispala kako god zavrsilo, jer zao mi zbog Dirkulesa :(
kako misliš ispala zar im pobjeda od plus 11 ne pomaže?
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 11 sep 2011, 21:48

Litvanija 84:75 Njemačka...Švabe,žao mi ih je ali nećemo gledati Dirka na OI 2012,gotovo pa sigurno.Samo ovi Litvanci nisu ništa posebno,osvojiti zlato neće,ali biće u konkurenciji za medalju(1/2f ,eventualno finale)

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 11 sep 2011, 23:02

BIHfan je napisao/la:Sta je ovo Pau Gasola ustopali neki tamo Seraphin i Troare. :mrgreen:

Nekih 25+ razlike.
Ne, nego ja ti govorim da ne omalovazavas Pau - a, kojeg i kada ne ide moze da ima 15 poena.

Dirk je odigrao vrlo los turnir za njegov nivo.

Da su igrali Parker i Noah bilo bi drugacije.

Samo 15 razlike.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 11 sep 2011, 23:08

@neno ko je bolji po tebi ona Jugoslavija od 95-02 ili ova Spanija?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 11 sep 2011, 23:14

DANTES je napisao/la:@neno ko je bolji po tebi ona Jugoslavija od 95-02 ili ova Spanija?
Meni licno Jugoslavija je bolja. Mozda sto sam silno vezan za yu - skolu kosarke, iako sam relativno mlad. Kada bi se igrao mec u zenitu ove dvije ekipe, to bi bilo do kraja neizvjesno. Hipoteticki govoreci naravno. Spanci podsjecaju dosta na yu skolu kosarke. Monstruozna odbrana, a u napadu sijeva sa svih strana.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.