NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la kad_kako » 12 sep 2011, 05:53

Po kozna koji put u zadnjim godinama, DAllas, si sam puca u nogu. Pogotovo Romo, puca Dallasu u nogu. :lol:

Dobra utakmica.
Postovanje treba zaraditi.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 sep 2011, 11:19

Ma Grossman je za Roma i Sancheza izmislio poziciju QB :)...pa majkemi ono sinoc nisam dugo gledao losije izdanje dva QB :)...uporedit ono sa utakmicom gdje su Rogers i Brees vodili svoje ekipe do pobjede, ali na zalost pobjedu moze zabiljeziti samo jedan, tako da je to uspjelo Rogersu.

Hvala bogu pa mi vise nemamo takvog :)...koliko sam samo se nervirao sa Grossmanom, pa ponekad i sa Ortonom i ako je Orton bio dosta bolji od Grossmana... samo ebiga opet cu reci mislim da je to bilo sve do OL, jer gledam Grossmana u Washingtonu to je sasvim drugi covjek :)

Ono sinoc kako sam rekao dva recivera bore se za pobjedu, a po meni jedan i drugi bi bili tragicari u porazu svoje ekipe, a Romo to zapravo i jeste.... Tako je Grossman protiv Arizone izgubio 6 lopti i opet pobjedio u onoj cuvenoj utakmici kad smo se vratili
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 12 sep 2011, 12:43

Ja prezadovoljan predstavom sinoc doba odbrana protiv trcanja peterson ustopan sto je jako bitno jer je on protiv nas znao eksplodirat pa oborit rekord po broju jardi u jednoj utakmici :D . Rivers ko i uvijek sporo krene i kasnije se probudi a mike tolbert sta reci za debelog hrčka prosle sezone nakon povreda uskocio odlicno odigrao veceras sjajan bice to sjajna kombinacija sa mathewsom( njih dvojica sinoc 211 jardi i tri touchdowna) . Vincent jackson ce biti mnogo bolji kako bude odmicala sezona puno znaci sto on nije u holdoutu. E sad bilo je povreda sinoc tolbert castillo i kaeding bitni igraci al cinilo se da tolbert i castillo nisu ozbiljnije povrijeđeni a kaeding je podero acl. Sve ukupno dobra prva sedmica dosta dobrih utakmica ravensi su me pozitivno iznenadili demoliranjem steelersa texansi protiv oslabljenih koltsa a kad njima nema manninga nema im napada i moram i bearse pohvalit da se nebi rođak ljutio :lol: al ozbiljno sjajna odbrana ryan ja neznam covjek je izudaran propisno nije imo vremena da pogleda gdje su mu reciveri.Sljedece sedmice san diego new england jedva cekam.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 12 sep 2011, 15:04

Ja urlam na Sancheza često, al uvijek mi ga kasnije bude žao, nešto se sav snuždi kad pogriješi. Santonio je sinoć bio fantastičan, nije imao ni jedan TD, ali je uhvatio sve kritične lopte, kad je trebalo i po 15 yardi za prvi down, a bivalo se blizu end zone, ako proradi veza Sanchez - Holmes i Sanchez - Burress, mislim da ću imati mnogo razloga za zadovoljstvo ove sezone... za Folka duboki naklon, pravi rutiner, kako 'ladno zavuče FG svom bivšem timu...

Jetsi dominiraju :mrgreen:
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 12 sep 2011, 17:43

kad_kako je napisao/la:Vick, prilicno los: 14-32 bacao. Jest da je imao 2TD i no INT. Mada veoma lose bacanje.
Imao je i fumble u red zone pred kraj druge četvrtine. Ma nije bio toliko loš, jbga OL ga opet dosta loše štiti. Takođe, on se dosta loše nosi s blitzevima, a sinoć su Ramsi često blitzali. Igra OL me jedino brine, ostalo fercera za desetku.
Der Mann für die entscheidenden Tore.

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 13 sep 2011, 00:58

Patsi nastupaju. 8-)
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 13 sep 2011, 01:11

randy_moss je napisao/la:Patsi nastupaju. 8-)
Volio bih da gledam, planirao sam, al ne daju Rafa i Nole...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 13 sep 2011, 01:45

Hawking je napisao/la:

ja cu gledati obadvoje :)...online cu gledati tenis, a na tv Patse...samo moglo bi se Noletu desiti kao Federeru neki dan :)...ebiga propustio je priliku da dobije ovaj mec, ali produzi se ebiga
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 13 sep 2011, 01:55

SaltCityAttack je napisao/la:
Hawking je napisao/la:

ja cu gledati obadvoje :)...online cu gledati tenis, a na tv Patse...samo moglo bi se Noletu desiti kao Federeru neki dan :)...ebiga propustio je priliku da dobije ovaj mec, ali produzi se ebiga
Ja okrenu da vidim rezultat, kad mi prikaza Bradyjevu statistiku, nije ni počelo a on već luduje :mrgreen:

Glory glory Man United!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 13 sep 2011, 01:58

Barber bi trebao biti spreman za slijedecu utkamicu protiv NO, a i Watoon u odbrani sto je odlicno za Bearse...ne zna se jos kad ce Anthony Adams biti spreman, a kad se jos on vrati u tu odbranu bice to jos bolja odbrana :)

Uglavnom ljudi na ovom video lijepo objasnise sta znaci odbrana kakvu mi imamo :)..sta kazu niko nam ne daje sansu bez obzira sto smo prosle godjne bili 11-5... pa cak i Detroitu vece sanse daju nego nama :)...pa to je vazno kao sto rece Cris Harris kako uvjek tako nama daju manje sanse ,ali uvjek se to pokaze da nisu upravu, pa se nadam da ce tako ponovo da bude kao i prosle godine...Treba reci da smo mi prosle godine uspjevali zaustavljati onakav napad Packersa , jer u jednoj utkamici su postigli samo 10p u jednoj 17, dok su najvise postigli u NFC Finalu...Smijo sam se sinoc kaze Cris Harris da on na fantasy football ima odbranu Packersa :)..kaze tako ga zapalo na draftu :)

http://www.chicagotribune.com/sports/fo ... 2418.story" onclick="window.open(this.href);return false;

Kako stvari stoje Lance Louis nece biti u OL protiv NO ...covjek je odigrao dosta dobro, ali na njegovo mjesto ce Spencer...Louis je igrac koji je fizicki jedan od jacih u OL u ligi, zato ima i sansu pored ostlaih i zele od njega napraviti nesto......Williams ce se nadam se vratiti protiv NO i bice nam potreban itekako...ako tamo ostanemo ne porazeni bice dobro, a vidjeli smo sta je NO radio odbrani Packersa koja je ni manje ni vise jednako dobra kao i Bearsa...jos Packersi imaju pro bowl CB, a mi o jednom takvom mozemo samo da sanjamo i ako je Tilman u nedleju odigrao odlicnu utkamicu, kao i Jennings...Jenning je brzi od Turnera :)...kako ga stize ba a ovaj je bio jedno 15 yardi ispred njega i opet ga Jenning stize i obori, a Turner jos bio u punom trku :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 13 sep 2011, 03:48

kod Miamia secondary je losi nego kod Bearsa :).... ne mogu ljudi nista zaustaviti u drugom poluvremena...na pocetku Miami je pokusao napadati Bredya i uspjevalo im je da ga zaustave, ali su evo vidim odustali od toga i sad covjek ima vremena i da baca kome hoce i kako hoce...Miami mora se vratiti u onu igru iz prvog poluvremena, ako zele se vratiti u utkamicu i ako cisto sumnjam da mogu.

Kako su juce Bearsi pomaglai svom secondary def.... ebiga Peppers,Melton,Okoye i ostali su napadali an Rayana kako bi onemogucili mu da baca svojim reciverima...ebiga drugacije nismo ni mogli, tako cemo morati protiv i NO takodjer
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 13 sep 2011, 04:11

Ovaj Miami los da ne moze biti losi....pa ebo majku treba im par inchi i 4th down onaj idot baca...ej moj konjko pa da puhnu u ledja mu unjet ce ga iza gol line...sad im vratise ljudi TD i to je gotovoo

EDIT:
Evo im opet situacije gdje bi trebao dosuditi TD za Miami, ali suvise je to kasno...prvi put nije bio TD, ali kazem mogli su lagano u 4th downu poentirati one sad bi tekma bila vjerovatno i izjednacena
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 13 sep 2011, 04:20, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 13 sep 2011, 04:15

Patriotsi rutinski, pobjeda nije došla u pitanje ni u jednom momentu... Brady - naklon!

Glory glory Man United!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 13 sep 2011, 04:23

Hawking je napisao/la:Patriotsi rutinski, pobjeda nije došla u pitanje ni u jednom momentu... Brady - naklon!

samo nije izgledalo to dobro u prvom, barem ni Brady nije imao puno sanse da baca , ali ovo u drugom je fenomenalno izgledalo za Patriotse...samo Miami je ebo sam sebe u 2-3 navrata
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 13 sep 2011, 04:31

SaltCityAttack je napisao/la:
Hawking je napisao/la:Patriotsi rutinski, pobjeda nije došla u pitanje ni u jednom momentu... Brady - naklon!

samo nije izgledalo to dobro u prvom, barem ni Brady nije imao puno sanse da baca , ali ovo u drugom je fenomenalno izgledalo za Patriotse...samo Miami je ebo sam sebe u 2-3 navrata
Ma prvog nisam puno ni uhvatio radi tenisa... taktika Dolphinsa je bila "sackuj Bradyja prije nego što uputi pas", i to je donekle prolazilo u prvom dijelu, al kasnije su Patriotsi skontali šta se radi i to je bilo to, čovjek gađa u obrvu, vjerujem da bih i ja večeras uhvatio neku loptu :mrgreen:

Glory glory Man United!

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 13 sep 2011, 04:34

Brady Velicanstveni.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 13 sep 2011, 04:38

Počeli Broncosi i Raidersi, ne prenosi Arena, a i da prenosi teško da bi se moglo gledat, valja nekad i spavat :mrgreen:

Glory glory Man United!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 13 sep 2011, 04:39

hahahaa joj idota i Miamia :)... vidjeli ti ovo majketi?,....njima treba TD oni cekaju napad 30 sekundi :)...ej ovo kao da oni vode :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 13 sep 2011, 04:41

SaltCityAttack je napisao/la:hahahaa joj idota i Miamia :)... vidjeli ti ovo majketi?,....njima treba TD oni cekaju napad 30 sekundi :)...ej ovo kao da oni vode :)
Ja baš gledam sad, kontam šta im je, al kad sam vidio zadnji napad sve mi je bilo jasno, odbi se lopta od frajera ispred end zone ko od zid, evo i sad se smijem :lol: :lol: :lol:

Glory glory Man United!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 13 sep 2011, 05:04

sta mi Brady ucini na fantasyu :(.. ebo majku dobio 51.0 i sad me covjek vodi, a ja vodio citavo vrijeme ...uzas majkemi , a u prvom poluvremenu Brady nije imao tu brojku ebiga...nadam se da ce mi sad RB Raidersa malo pomoci mozda da stignem protivnika, ali tesko ebiga
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.