Dobra utakmica.
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Imao je i fumble u red zone pred kraj druge četvrtine. Ma nije bio toliko loš, jbga OL ga opet dosta loše štiti. Takođe, on se dosta loše nosi s blitzevima, a sinoć su Ramsi često blitzali. Igra OL me jedino brine, ostalo fercera za desetku.kad_kako je napisao/la:Vick, prilicno los: 14-32 bacao. Jest da je imao 2TD i no INT. Mada veoma lose bacanje.
Volio bih da gledam, planirao sam, al ne daju Rafa i Nole...randy_moss je napisao/la:Patsi nastupaju.
Hawking je napisao/la:Volio bih da gledam, planirao sam, al ne daju Rafa i Nole...randy_moss je napisao/la:Patsi nastupaju.
Ja okrenu da vidim rezultat, kad mi prikaza Bradyjevu statistiku, nije ni počelo a on već ludujeSaltCityAttack je napisao/la:Hawking je napisao/la:Volio bih da gledam, planirao sam, al ne daju Rafa i Nole...randy_moss je napisao/la:Patsi nastupaju.
ja cu gledati obadvoje...online cu gledati tenis, a na tv Patse...samo moglo bi se Noletu desiti kao Federeru neki dan
...ebiga propustio je priliku da dobije ovaj mec, ali produzi se ebiga
Hawking je napisao/la:Patriotsi rutinski, pobjeda nije došla u pitanje ni u jednom momentu... Brady - naklon!
Ma prvog nisam puno ni uhvatio radi tenisa... taktika Dolphinsa je bila "sackuj Bradyja prije nego što uputi pas", i to je donekle prolazilo u prvom dijelu, al kasnije su Patriotsi skontali šta se radi i to je bilo to, čovjek gađa u obrvu, vjerujem da bih i ja večeras uhvatio neku loptuSaltCityAttack je napisao/la:Hawking je napisao/la:Patriotsi rutinski, pobjeda nije došla u pitanje ni u jednom momentu... Brady - naklon!
samo nije izgledalo to dobro u prvom, barem ni Brady nije imao puno sanse da baca , ali ovo u drugom je fenomenalno izgledalo za Patriotse...samo Miami je ebo sam sebe u 2-3 navrata
Ja baš gledam sad, kontam šta im je, al kad sam vidio zadnji napad sve mi je bilo jasno, odbi se lopta od frajera ispred end zone ko od zid, evo i sad se smijemSaltCityAttack je napisao/la:hahahaa joj idota i Miamia... vidjeli ti ovo majketi?,....njima treba TD oni cekaju napad 30 sekundi
...ej ovo kao da oni vode
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.