Mont0 je napisao/la:Jadna ti majka...
Prvo, jel onaj tekst sto je onaj sarajlija stavljao izasao u nekom mediju, ili ga je on smislio? Đe ces ono napisati, jadan ne bio,![]()
![]()
Drugo, igramo cijelu sezonu lose (izuzev tekme protiv Slavije, gdje smo bili ono bas dobri), ali to niko nije primjetio dok nismo izgubili?
Trece, ova ekipa ce nas jos mnogo puta obradovati bodovima sa strane, u to sam siguran, jer za to ima kapaciteta.
Cetvrto, koji smo mi seratori, pa to nema nigdje..Pjanic bi nakon dva pogresna dodavanja bio proglasen mostarskim neprijateljem broj jedan.
Peto, nikad nisam u zivotu opsovao nasem igracu, niti cu, takvi su jucer napustili teren nakon drugog gola.
Sesto, pobjeda Sirokog i aplauz za njihove igrace na kraju utakmice nas predstavljaju mnogo drugacijima nego sto to neki pokusavaju da nacrtaju, vec par sezona.
I na kraju, za mene najvaznije, bukvalno razgovor sa igracima na kraju, i veliki aplauz za njih i podrska za slijedece utakmice.
Samo ginite, pa sta bude, jucer niste i to se ne smije ponoviti. Prvi put da smo odigrali onako indolentno, toliko bezvoljno, da je i sreca odlucila da nam ledja okrene. Ona prati hrabre.
Nekako sam ocekivao da Mirza klone duhom i odmah ponudi ostavkuMnogo on ima gresaka u odabiru igraca, to je svima jasno, covjek sve konta iskustvom ce nesto pomoci, ali oni jok.
Rezultat je jos uvijek tu, stoga je i Mirzonijev mandat siguran. Nadam se da ce u kupu izvesti najjace sto imamo, i da probamo proci nekako, kako god.
P.S. Da li se u Travniku igra bez publike, oni su ono nesto kaznjeni bili? Hvala.
Play up!
Da, bez publike