shaman7 je napisao/la:i da.. zaboravih pitati, zna li iko šta se desavalo tamo iza gola, podsjeti me video na ****.ba.. koga išutaše ono?
Mora da je ultras ili skripar ...dosli da spijuniraju

shaman7 je napisao/la:i da.. zaboravih pitati, zna li iko šta se desavalo tamo iza gola, podsjeti me video na ****.ba.. koga išutaše ono?
VELEZDOGROBA je napisao/la:RIJAD DEMIC OD ZIME U GOSKU IZ GABELE----
oofovic ga zeli pod svaku cijenu.
a nama momak sjedi na tribinama i ceka sansu pored mrtvog hasanovica.
i kad dodje u vrapcice **** mu mater seljacku sto igra protiv veleza,a da znate tana i **** u upravi kao sto je avdo guraju istog hasanovica u repku a momku nedaju da igra.....
NEK SE ZNA DA U VELEZU NEMA NAPREDKA!
Dolina Grka ! je napisao/la:Drzava sa 4 miliona Fudbalskih strucnjaka
Jesi li siguran u to znas da murija zna da tjera raju odozgo .Volio bi da ljudi dodju ali ne bi bilo dobro da predju toliki put djabe pa da ostanu kratkih rukava.Adin_BiH je napisao/la:Moci ce se gledati utakmica Travnika i Veleza , nece biti raje na tribinama , ali nikome ne mogu zabraniti da dodje na onu livadu , tu informaciju sam dobio i od Sarajcica , tako da , bujrum prijatelji .
brato brato je napisao/la:Pita Mujo hodžu:“Hodža, jel grijeh navijati za Zrinjskil?“ Hodža:“Nije grijeh, al je sramota!!!“![]()
![]()
aa sta ima .. nece ti Velež ove sezone bit medju 7 najmanje ..AlemC85 je napisao/la:Velež uzima kup...
Poluvrijeme 1:1vm22 je napisao/la:ima li idje da se tekstualni prijenos prati ?? Ovi ovdje majmuni rijeci nisu napisali za 45 minuta :S
Gdje ti pratis brato ,i vrijeme je vise da ovaj Okic zabije gol.Bliss je napisao/la:Poluvrijeme 1:1vm22 je napisao/la:ima li idje da se tekstualni prijenos prati ?? Ovi ovdje majmuni rijeci nisu napisali za 45 minuta :S
Travnik poveo, Velez izjednacio, Okic dao go za nas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.