Bravo Muhamede!
Muhamed Subašić
Re: Muhamed Subašić
Al zato naprijed ubija 
Bravo Muhamede!
Bravo Muhamede!
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
decko dosao u klub i odma i slobodnjake izvodi

Svaka cast majstore jao golcine u p.m. !!!!
Cestitke i "strucnjacima" s forumima koji redovno pljuju po momku...
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
Decko zaista imponuje ofanzivno ,nema govora : Tehnika suta, dodavanja ,tajming smisao za kombinatoriku. Solidna brzina , koja se jos da popraviti. Al najvaznije decko ima prave stvari u glavi.
Usput Gracic je uradio strasni deal !!! Ovo je recept za sve nase klubove. Bilo kako bilo Olimpik je na dobitku !!!
Usput Gracic je uradio strasni deal !!! Ovo je recept za sve nase klubove. Bilo kako bilo Olimpik je na dobitku !!!
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 12 sep 2011, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Tako zabijaju igrači koje naši stručnjaci proglase antitalentom
Kakav je u odbrani?
Kakav je u odbrani?
100% sportski i krajnje opušten potpis
To je i najgore bilo ovdje, koliko se je samo idiota smijalo njemu.__EmIr__ je napisao/la:Svaka cast majstore jao golcine u p.m. !!!!![]()
Bravo Subasicu. Samo tako nastavi!
@bomki nemoj zayebavati sad i ti.Subasa dolazi iz kukuruz lige direkt u svemirski brod,kad usporedjujes lige.kimbo je napisao/la:@harishp
Ma jok ti si. Vrlo se lose postavlja / nonsalantno s obzirom na njegovu brzinu uvjek ostavlja prostora za loptu iza ledja mu. I ne stoji blizu svog igraca cesto puta. al eto o tom potom pokazat ce se prije ili kasnije jesam li bio u pravu
... Kazem to je opet stva koja se lako ispravi kod dobrog trenera.
Polako sve se da nauciti,kad ih ovako lako spakuje,lako ce nauciti i strogu defanzivu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
@harishp
Ja mislim od strane n.1 na ovoj temi podrzavam momka. Al na neke stvari se mora paznja skrenuti . Ovo pisem posto znam da igraci , treneri i menadzeri dolaze na forum po savjete. Vrlo relevantno dizanje kolektivne svijesti od strane strucnjakaaa sa foruma
.
Muha ce biti tip top to sam siguran.
A ovi AntiOlimpikovci i AntiGracici ce cireve zaraditi ...
Ja mislim od strane n.1 na ovoj temi podrzavam momka. Al na neke stvari se mora paznja skrenuti . Ovo pisem posto znam da igraci , treneri i menadzeri dolaze na forum po savjete. Vrlo relevantno dizanje kolektivne svijesti od strane strucnjakaaa sa foruma
Muha ce biti tip top to sam siguran.
A ovi AntiOlimpikovci i AntiGracici ce cireve zaraditi ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
[youtube][/youtube]
SVE ČESTITKE NA GOLOVIMA KOJI ĆE MU PUNO ZNAČITI.MISLIM DA SU LJUDI U PRAVU KOJI KAŽU DA TREBA OBRATITI NA NEKE BITNE STVARI U ODBRANI ,A I DODAVANJIMA.MISLIM DA JE TU DEBI UČINIO SVOJE PA I MOGUĆA TREMA.SVE NAJBOLJE U NASTAVKU SA ŽELJOM DA TE POVREDE ZAOBIĐU.
- L' Imperator
- Kontakt:
@Kimbo ziku samo naseg @MinistRa za unutrasnje poslove.MinistaR je napisao/la:Britanski 'Daily Mirror' ga je već prozvao "bosanskim Garethom Baleom".
Ma, sumnjam da u ovom momku ima kvaliteta za nacionalnu vrstu. Daj Bože da griješim...
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Papastathopoulos
- Kontakt:
hahhaah...ja gluposti...ima mravac viska kvaliteta, pa nek posudi malo muhameduharishp je napisao/la:@Kimbo ziku samo naseg @MinistRa za unutrasnje poslove.MinistaR je napisao/la:Britanski 'Daily Mirror' ga je već prozvao "bosanskim Garethom Baleom".
Ma, sumnjam da u ovom momku ima kvaliteta za nacionalnu vrstu. Daj Bože da griješim...
jbt, u debiju u ligi dat 2 gola...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Papca na štopera a Subašića na beka, ako ovako nastavi Gracić će za njega tražiti 5 miliona.
FEDERER= KLOC
Gdje su pljuvači koji osporavaju igrače iz naše lige. Muhamed sjajan, višča jučer sjajan, bekrić isto, krstanović......
- Principatus
- Kontakt:
Svaka cast momak. Kakav debi. 
Tako se to radi bez pretjeranog respekta za novu ligu, samo udri.
Gracic je Dynamo dobro "zahebo". Subasic ako se pokaze u ovoj sezoni i neki 1. ligas zakuca na vrata, Gracic ga prodaje, pare idu Olimpicu. Ovi ga tako reci samo promovisu. A vidi sa trener Dynama ima povjerenje u Subasica. Bas mi je drago za Muhameda. Samo nastavi tako.
Tako se to radi bez pretjeranog respekta za novu ligu, samo udri.
Gracic je Dynamo dobro "zahebo". Subasic ako se pokaze u ovoj sezoni i neki 1. ligas zakuca na vrata, Gracic ga prodaje, pare idu Olimpicu. Ovi ga tako reci samo promovisu. A vidi sa trener Dynama ima povjerenje u Subasica. Bas mi je drago za Muhameda. Samo nastavi tako.
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 12 sep 2011, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
da nije dao ova 2 ne bi niko ni spominjo da igra za repku, odma dizete prasinu svaki put, neka imao je odlican debi i nek tako nastavi, al trenutno dobro stojimo sa lijevom stranom sto se tice prvih 11 a on ce doci na redIker C je napisao/la:Papca na štopera a Subašića na beka, ako ovako nastavi Gracić će za njega tražiti 5 miliona.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Pametan je Gracic, umjesto da ga proda za neku sicu poslao ga je na posudbu u Dojcland gdje mu cjena moze samo narasti.Iker C je napisao/la:Papca na štopera a Subašića na beka, ako ovako nastavi Gracić će za njega tražiti 5 miliona.
SVaka cast za debi. Oba gola postici za pobjedu, to je debi iz snova.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
kaze se, cast pojedincima...groka12 je napisao/la:da nije dao ova 2 ne bi niko ni spominjo da igra za repku, odma dizete prasinu svaki put, neka imao je odlican debi i nek tako nastavi, al trenutno dobro stojimo sa lijevom stranom sto se tice prvih 11 a on ce doci na redIker C je napisao/la:Papca na štopera a Subašića na beka, ako ovako nastavi Gracić će za njega tražiti 5 miliona.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.