hodža je napisao/la:@ neno
može li kratki prewiew mečeva četvrtfinala ??
Šta to ti treba za kladionicu
Španija -Slovenija pobjeda Španaca u hendikepu ,Slovenija sa nakvom formom glavnih igrača i nezainteresovanosti Maljkovića nema nikakvih šansi

kolko god da je hendikep igraj to ti je jedan par od mene
Makedonija -Litvanija preskači tu može svašta biti ,ako Makedonci dobro odigraju odbranu ,Litvance stane šut ,eto belaja ,znači preskači ,ja možda odigram Makedonce
Francuska - Grčka mislim da će Francuzi dobiti lagano ,Grci su skroz slabi na ovom prvenstvu ,nema tu više ko izvući kad se meč lomi kao nekad ,Francuzi igraju sjajno do sada ,odmorili su Parkera i Noaha ,sve sem pobjede je iznenađenje za mene ,bar 10 razlike za Francuze .
Srbija -Rusija isto tvrda utakmica u kojoj će nijanse odlučiti ,Rusi bez poraza ,Srbi sa puno poteškoća ali Duda je to ,nebi me iznenadilo da izvuče nekog keca iz rukava i dobije ovo ,nekako i ekipe koje imaju sve pobjede u grupnoj fazi ,dosta puta ispadaju odma u nokaut fazi ,stoga mala prednost Srbima .
Uplatiš i postaneš milioner kad ja kažem ,pusti se ti nena ,ja sam ovdje stručnjak

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.