EP Litvanija 2011

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Omerbavarac
Kontakt:

Re: EP Litvanija 2011

Post Postao/la Omerbavarac » 14 sep 2011, 14:03

Spanija - Slovenia 1 - Spanci koji su po meni prvi favoriti prvenstva ne bi smjeli imati problema sa Janezima. Jednostavno su prejaki da bi naprabili neki kiks.
Francuska - Grcka 1 - Francuzi koji su takodjer dosta dobro igrali cijelo prvenstvo imaju prednost nad Grcima koji su s druge strane igrali dosta promjenjivo, ali u ovakvim utakmicama se nikad ne zna.
Srbija -Rusija 2 - Ovdje sam se dvoumio, jer je stvarno tesko predvidjeti ko bi mogao doci do pobjede. Dajem prednost Rusima, ponajvise zbog prikazane igre u dosadasnjem dijelu turnira, ali i ako Srbi prodju dalje nece biti nezasluteno-
FYRM- Litva 2 - Domacini ne mogu izgubiti, ako i bude prilike za to imaju sudije. Makedoncima svaka cast, ali tesko da mogu dalje.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 14 sep 2011, 16:06

Ipak, kada ga gledaš kako dominira protiv bilo kakve evropske odbrane, Kako vodi u školu sve protivnike na svojoj poziciji, kako drži loptu visoko iznad glave prilikom svakog, ali svakog ebenog pasa koji dobije u gužvi u reketu. kako mu je svejedno da li šutira lijevi ili desni poluhorog, kako sipa sa poludistance, kako dijeli asistencije, udara blokade na metar ili 10 metara od koša, kako pivotira.... shvatiš jednu stvar....PAU GASOL JE TEHNIČKI i TAKTIČKI NAJSAVRŠENIJI EVROPSKI IGRAČ.

Uzmimo u obzir njegov rezime: Svjetski juniorski prvak '99, Svjetski prvak '06, Evropski prvak '09, NBA prvak '09, '10, Olimpijsko srebro '08. Ako Španija odbrani titulu da li to znači da je Gasol najbolji evropljanin današnjice? Ne znam, ali znam jednu stvar - olako sam zaboravljao njegove majstorije. Sada se posipam pepelom. Zato, Pau izvini....bio sam budala.
8-) 8-) 8-) 8-)
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

IgorBL
Kontakt:

Post Postao/la IgorBL » 14 sep 2011, 16:10

Pusti titule. Njih ne osvaja jedan igrac. Dirk je i dalje tata. To je dokazao u NBA, to dokazuje u reprezentaciji.
Sam je uzeo Spaniju u BG onomad.
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 14 sep 2011, 16:14

IgorBL je napisao/la:Pusti titule. Njih ne osvaja jedan igrac. Dirk je i dalje tata. To je dokazao u NBA, to dokazuje u reprezentaciji.
Sam je uzeo Spaniju u BG onomad.
Bez Pau - a Gasola. Procitaj tekst jos jednom. Edin objasnio. I pored toga sto on ima osip od Spanaca, priznao je covjek.

Ostalo je samo ime.....

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 14 sep 2011, 16:19

neno#4 je napisao/la:
Bez Pau - a Gasola. Procitaj tekst jos jednom. Edin objasnio. I pored toga sto on ima osip od Spanaca, priznao je covjek.
Stani ,neku veče si mi rekao nešto drugo ,kad sam te pitao (kratko i jasno si odgovorio Dirk) ,sad mi ovdje ima nekoliko nejasnoća šta ti i Edin želite da kažete :?:

Pročito sam tekst ima dobri stvari ,ali sve smo mi ovo što je on napričao znali i bez njega ,još jednom se vidi da on prati ovaj forum i odgovara na neka pitanja odavde (u vezi Paua) ,još da je rekao ko je bolji Mirza ili Savan (da ih je spomenuo ) onda bi bio 100% uvjeren . :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 14 sep 2011, 16:22

legenda reala je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:
Stani ,neku veče si mi rekao nešto drugo ,kad sam te pitao (kratko i jasno si odgovorio Dirk) ,sad mi ovdje ima nekoliko nejasnoća šta ti i Edin želite da kažete :?:

Pročito sam tekst ima dobri stvari ,ali sve smo mi ovo što je on napričao znali i bez njega ,još jednom se vidi da on prati ovaj forum i odgovara na neka pitanja odavde (u vezi Paua) ,još da je rekao ko je bolji Mirza ili Savan (da ih je spomenuo ) onda bi bio 100% uvjeren . :lol: :lol:
Dirk je najbolji, ali i Gasol je tu negdje, vrlo vrlo blizu njega. Za 15 godina kada se bude pitalo ko je bolji, odgovor ce da bude Gasol sigurno.

A Edin, samo da je malo manje subjektivan bio bi jos bolji. Ionako je najbolji novinar Balkana.

Ostalo je samo ime.....

IgorBL
Kontakt:

Post Postao/la IgorBL » 14 sep 2011, 16:26

neno#4 je napisao/la: Dirk je najbolji, ali i Gasol je tu negdje, vrlo vrlo blizu njega. Za 15 godina kada se bude pitalo ko je bolji, odgovor ce da bude Gasol sigurno.
Jer je opste poznato da sjecanja na Njemce s vremenom vise blijede... :roll:
Gasol je super. Dirk je bolji. Za 2, 26, 360 godina i dalje ce Dirk ce biti bolji.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 14 sep 2011, 16:28

Za bolje upucene oko vodjenja statistike imam pitanje. Igrao sam na kladari ove asistencije igraca i kada se sve broji asistencija, koliko sekundi mora proci da se ne bi brojala il kak to vec ide :roll:
nema potpisa

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 14 sep 2011, 16:41

IgorBL je napisao/la:
neno#4 je napisao/la: Dirk je najbolji, ali i Gasol je tu negdje, vrlo vrlo blizu njega. Za 15 godina kada se bude pitalo ko je bolji, odgovor ce da bude Gasol sigurno.
Jer je opste poznato da sjecanja na Njemce s vremenom vise blijede... :roll:
Gasol je super. Dirk je bolji. Za 2, 26, 360 godina i dalje ce Dirk ce biti bolji.
Ma ne moze s tobom da se raspravlja. Daj nam prognozu koji ce da padavicari veceras da izgube. Kazu da ti to ide dobro.

Ne, nego se broje titule. Titule.

Ostalo je samo ime.....

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 14 sep 2011, 16:45

Stanite ba ,može li se odgovoriti Admiru na ovo pitanje ,jel svaki zadnji pas iz kojeg igrač koji dobije loptu postiže poen ,asistencija
A kad doda nekom igraču loptu ,pa on napravi korak -dva i poentira računa li se to kao asistencija ili kada drži loptu i onda šutne :?: :?: i mene ovo interesuje
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

IgorBL
Kontakt:

Post Postao/la IgorBL » 14 sep 2011, 16:53

neno#4 je napisao/la:
Ma ne moze s tobom da se raspravlja. Daj nam prognozu koji ce da padavicari veceras da izgube. Kazu da ti to ide dobro.

Ne, nego se broje titule. Titule.
Ja tezeg od tebe nisam sreo. Fino procitaj sta sam napisao. Tomic je dao 25 koseva protiv BiH i imao je preko 10 skokova. Momak je odigrao odlicno. To sto je ostatak reprezentacije CRO jedna velika crnacka k**a, to je drugi par opanaka. Ja sam rekao da ce Tomic objasniti padavicarim pod kosem BiH, sto je i istina. BiH je ocajna bila u skoku. Nisam ja rekao da ce CRO pobjediti ili nesto slicno. Samo se odnosilo na Tomica. A ako je 25 koseva i 10ak skokova malo, onda nemoj pratiti ovaj sport.

I Dirk je i dalje bolji od Gasola. Jednostavno.

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 14 sep 2011, 18:02

Omerbavarac je napisao/la: FYRM- Litva 2 - Domacini ne mogu izgubiti, ako i bude prilike za to imaju sudije. Makedoncima svaka cast, ali tesko da mogu dalje.

ne toliko često, ali mnogo češće nego se to inače smatra, u košarci na prenstvima se desilo da favorizovana(dakle na papiru bolja) ekipa koja je uz to domacin izgubi...mislim da ce se to desiti i veceras..dakle prognoziram pobjedu makedonije
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 14 sep 2011, 18:03

Taman sam se ponadao da Slovenci mogu nesto,a odose Spanci na +10 :roll:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 14 sep 2011, 18:18

Tribalian je napisao/la:Taman sam se ponadao da Slovenci mogu nesto,a odose Spanci na +10 :roll:
odose i na +25 sad

cisto resetanje je sad bilo
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 14 sep 2011, 18:19

Kad je bilo 8 razlike za Sloveniju rekoh bratu da će na kraju biti 20 razlike za Španiju... i izgleda da sam se opasno prevario, ovdje ne gine 30...

EDIT: 30+
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 sep 2011, 18:22

Ne mogu Slovenci meda u drugom poluvremenu.
Cudo je bilo dok su se drzali, jos su imali vodstvo veci dio prvog poluvremena.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 14 sep 2011, 18:28

T-MAC je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:Taman sam se ponadao da Slovenci mogu nesto,a odose Spanci na +10 :roll:
odose i na +25 sad

Mnogo malo poena Slovenija postize u 2. i 3. cetvrtini.A Navara krenulo bilo i to je to.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Texi
Kontakt:

Post Postao/la Texi » 14 sep 2011, 19:11

Tribalian je napisao/la:
T-MAC je napisao/la:
odose i na +25 sad

Mnogo malo poena Slovenija postize u 2. i 3. cetvrtini.A Navara krenulo bilo i to je to.
Šta li si ti hteo da kažeš ? :lol:
I think I'm a pussy one.

Texi
Kontakt:

Post Postao/la Texi » 14 sep 2011, 19:14

Španci 35 poena za poluvreme, a onda 36 u 3/4. 8-)
I think I'm a pussy one.

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 14 sep 2011, 19:47

Devil je napisao/la:
kakavdanakneiskustvu je napisao/la:http://www.****/s217657/Litvanija%2 ... irisu.html

kamenoRiki :lol: :lol: :lol: :lol:

titula "Kamene ruke" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nema smajlija koji se klanja a mrzi me da kopiram. 8-) 8-)

Slovenija-Fabrika Cigli. :lol:

legenda, i kad pogledas slovenija i jeste katastrofalna u sutu,na prvenstvu 26 % za trojku

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.