sta trebaam uradiit

hvalla unaprijeed

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
zato mi je drago sto na moj komp ne moze ni pasijans....ebo igre...Stivi_Dzi je napisao/la:Naprravio sam sebi da poluvremena traju po 6 minutai da igram na Legendary, koja uživancija je ovo, pa neću se odvajat od kompa danima
Kako si napravio da traju 6 minuta?Stivi_Dzi je napisao/la:Naprravio sam sebi da poluvremena traju po 6 minutai da igram na Legendary, koja uživancija je ovo, pa neću se odvajat od kompa danima
jaa cu vam sve dosadjivat dok mi neko ne pomognee hahahael_ninjo je napisao/la:trebam pomoc ..sinooc sam skinuoo fifuu i kada ideem na autorun.exe.. izbaci mi Please insert CD/DVD in drive C:
sta trebaam uradiit![]()
hvalla unaprijeed
Svako ima svoje misljenjeStivi_Dzi je napisao/la:Prvi put ?? ti si se onda juce rodio, FIFA već dvije godine kara PES-aHZ_ilidzaa je napisao/la:Au , ako PES dramaticno ne popravi full verziju onda FIFA dobija prv.i put bitku
@Quaresma jesi vidio brate, šta znači impact engine, kakav će to završni proizvod da bude
el_ninjo je napisao/la:jaa cu vam sve dosadjivat dok mi neko ne pomognee hahahael_ninjo je napisao/la:trebam pomoc ..sinooc sam skinuoo fifuu i kada ideem na autorun.exe.. izbaci mi Please insert CD/DVD in drive C:
sta trebaam uradiit![]()
hvalla unaprijeed![]()
![]()
![]()
![]()
el_ninjo je napisao/la:el_ninjo je napisao/la:jaa cu vam sve dosadjivat dok mi neko ne pomognee hahahael_ninjo je napisao/la:trebam pomoc ..sinooc sam skinuoo fifuu i kada ideem na autorun.exe.. izbaci mi Please insert CD/DVD in drive C:
sta trebaam uradiit![]()
hvalla unaprijeed![]()
![]()
![]()
![]()
Ocigledno da nemas predobar kompHan!$;Lfc je napisao/la:Ma daj jel više ovo normalno, kako mi štopa.Imam predobar comp, reinstallirao sam igru, al' opet štopa, šta mu je ?
daj specifikacijeHan!$;Lfc je napisao/la:Ma daj jel više ovo normalno, kako mi štopa.Imam predobar comp, reinstallirao sam igru, al' opet štopa, šta mu je ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.