Stivi_Dzi je napisao/la:Naprravio sam sebi da poluvremena traju po 6 minuta i da igram na Legendary, koja uživancija je ovo, pa neću se odvajat od kompa danima
zato mi je drago sto na moj komp ne moze ni pasijans....ebo igre...
Stivi_Dzi je napisao/la:Naprravio sam sebi da poluvremena traju po 6 minuta i da igram na Legendary, koja uživancija je ovo, pa neću se odvajat od kompa danima
Kako si napravio da traju 6 minuta?
Jel' se ovo desilo jos nekome od vas?
[youtube][/youtube]
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
Al' me nervira, štopa previše, ne znam u čemu je problem, imam veoma dobar kompjuter, ne znam do čega je, nijednu utakmicu nisam odigrao da nije štopalo, tako da još ne mogu da ocjenim igru.
el_ninjo je napisao/la:trebam pomoc ..sinooc sam skinuoo fifuu i kada ideem na autorun.exe.. izbaci mi Please insert CD/DVD in drive C:
sta trebaam uradiit
hvalla unaprijeed
jaa cu vam sve dosadjivat dok mi neko ne pomognee hahaha
Danas skinuo demo. Super to izgleda,samo sto sam ja igrao sa Tastaturom,jer kurve iz EA su nastelovali igricu da ne moze da se igra bez Logitechovog gamepad-a. Zna li neko kako da zaigram to sa obicnim gamepadom.
el_ninjo je napisao/la:trebam pomoc ..sinooc sam skinuoo fifuu i kada ideem na autorun.exe.. izbaci mi Please insert CD/DVD in drive C:
sta trebaam uradiit
hvalla unaprijeed
sta trebaam uradiit
hvalla unaprijeed
Koji si ti hajvan
Probaj otpakovat ponovo, i meni se isto to desilo i samo sam ponovio otpakivanje, ono sto si prije otpakovo izbrisi.
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
ma bjezii samoo se bezveze iznervireaam ..
evoo ponovoo skidaam ..pa cu vijdet kasnije sta ce biti ..
hvalla na predlogu .. baar se neko udostojioo da pomognee ..
da nisi nista napisaoo ja bi i dalje dosadjivaoo i ako ovaaj tvooj predlog ne pordje ja cu opet dosadjivaat
ps. dok ja intsaliram ovaj demo,taman cu moci kupit citavu verzijuu