Narin je napisao/la:Svaka cast na utakmici,nisam je gledao,malo mi je zao sto su prenosili Napoli City umjesto Dinamo Real...
Cuo sam Ronaldo kuka ko obicno,moze li se znati s kim je razmijenio dres (ako ga je uopste zamijenio,posto ipak on najvise sebe voli)?
Cuo sam da je onaj Mateo dobio Dres Ozila.

Leko mu malo razvalio glezanj, pustio koju kap krvi i odmah nakon utakmice isao Jurcicu da se pozali, a onda je sam ganjao novinare da moze kukat, nisu oni morali ganjat njega...haha...
a dres je razmjenio s Tonelom
a ja mogu rec da nisam nikako zadovoljan rezultatom, zasluzili smo bod, a ako ga nismo zasluzili opet sam ga kao navijac zelio i ne mogu bit zadovoljan porazom jer nije donjeo prolaz il nesto...igrom mogu bit zadovljan posebno Vidom i Lekom koji su pozitivno iznenadili, Vida manje jer se i prije pokazao pa sam to od njega i ocekivao, mozda nisam ocekivao da uzme loptu na svojih 16 i probije se s njom u Realovu polovicu i da odlicnu loptu, al nek samo tako nastavi

...a Leko je rasturio Realovce, sve im lopte pokupio pred nosom...Kelava, mogu samo rec Kelava, o njemu nista ne treba ni pisat...Sammir i Badelj razocarali, Sammir bio nesto dobar na pocetku, a poslije kao da mu je bilo mrsko igrat...Ibanez treba jos samo malo da poradi na centarsutevima i bit ce fantastican...Tomecak prema ocekivanjima, da je imao vise lopti vjerujem da bi bilo i vise prodora...Calello stalno napreduje i danas je bio dobar...mali Kovacic, mali, da ima iskustva bio bi zvjer, al pred njim je velika karijera, nadam se sto duza u Dinamu

...Rukavina, kao da sam znao da ce nesto zeznut, al ni u snu da ce zeznut onakvu priliku, da je bar netko drugi dobio onakvu loptu zabio bi sigurno...Beqiraj usao i nije bio los, po meni bolji od Rukavine, trebao ga je vec na poluvremenu uvest...Pokrivac odlican, mislim da ga je trebao stavit od prve umjesto malog Kovacica jer se sinoc vidjelo njegovo iskustvo koje puno fali Mateu...Situm usao i mislim da je jedini koji je bas ono naivno krenuo u dribling i izgubio loptu od Realovaca, al nije mogao nista ni pokazat, nije igrao ni 10 minuta...