GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
4
11%
- Ademi
9
24%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
41%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 37

dubrava
Moderator
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la dubrava » 14 sep 2011, 22:59

Tritolone je napisao/la:Steta, kako ej samo Rukavina probio i istrcao onu sansu, steta sta nije to samo po podu lagano poslao u gol.

Odlicna utakmica, drago mi je zbog onih sta su pljuvali i pricali kako Dinamo nema nikakve sanse a vidilo smo da smo bili dosta dobri i mogli smo doci do gola.

Sljedeca tekma u gostima, pitanje je kako cemo odigrat nakon ove tekme.
Da, stvarno šteta za Rukavinu. Al, bit će bolje. Možda se kolo sreće(i znanja) u drugoj tekmi okrene na njegovu stranu.
A za ove druge tekme, znaš kako ti ja mislim, poznavajući Dinamov mentalitet i dosadašnje utakmice. Da su ovdje izgubili 3, 4 razlike, bio bih uvjeren da će završiti treći. Da su pobjedili, to bi im bila jedina tri boda.
Ovako, ovaj minimalan poraz uz jako dobru igru s obzirom na svoje mogućnosti, hm, bit će zanimljivo..jako...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 14 sep 2011, 23:01

Dinamu svaka čast jer se nisu prepali protivnika.Ako ćemo realno trebalo je biti 1:1 , ali sreća će se vratiti u nekoj drugoj tekmi.Kako Real puni protivnike u Primeri onda je igra Dinama za svaku pohvalu.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 14 sep 2011, 23:05

dubrava je napisao/la:
Da, stvarno šteta za Rukavinu. Al, bit će bolje. Možda se kolo sreće(i znanja) u drugoj tekmi okrene na njegovu stranu.
A za ove druge tekme, znaš kako ti ja mislim, poznavajući Dinamov mentalitet i dosadašnje utakmice. Da su ovdje izgubili 3, 4 razlike, bio bih uvjeren da će završiti treći. Da su pobjedili, to bi im bila jedina tri boda.
Ovako, ovaj minimalan poraz uz jako dobru igru s obzirom na svoje mogućnosti, hm, bit će zanimljivo..jako...

Ma ja se bojim samo da nedignu nos i odigraju slabije sljedece utkamice samo zato sta su jedan gol primili od Reala.

Samo da se osvrnem na onog cigana portugalskog, koja izjava na kraju, lik cvili, dabogda mu noga puke iducu utakmica pa nek onda place. Cigancina.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 14 sep 2011, 23:06

Rukavina je ono mor'o zabiti, al' realno da nije bilo Kelave, danas bi rezultat bio mnogo nepovoljniji po prvaka Hrvatske (ne znam kako je @Frank Ribery u stanju reći da je realan rezultat 1:1 :mrgreen: ). Nakon primljenog gola, mogli su primiti još jedan (pa nije prošlo ni 20 sekundi). U svakom slučaju, hrabra partija Dinama i to je najbitnije. Ukoliko sa ovakvim žarom uđu u mečeve kontra Lyona i Ajaxa, možda se i može uhvatiti koji bod. Mada, mišljenja sam da će te utakmice biti mnogo teže za Dinamo (barem na psihološkom planu). Jbg, danas su se krvili 90 minuta sa jednom od najboljih ekipa u Evropi, a to može biti čak kontraproduktivno. Mogu ući u naredni meč sa onom "ako smo mogli sa jačim ovako igrati, možemo sa svima", te da ih to košta glave. Iskreno se nadam da to neće biti slučaj.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Crveni Barun
Kontakt:

Post Postao/la Crveni Barun » 14 sep 2011, 23:07

svaka čast na prikazanoj igri ;)
Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 14 sep 2011, 23:11

Monolog je napisao/la:Rukavina je ono mor'o zabiti, al' realno da nije bilo Kelave, danas bi rezultat bio mnogo nepovoljniji po prvaka Hrvatske (ne znam kako je @Frank Ribery u stanju reći da je realan rezultat 1:1 :mrgreen: ). Nakon primljenog gola, mogli su primiti još jedan (pa nije prošlo ni 20 sekundi). U svakom slučaju, hrabra partija Dinama i to je najbitnije. Ukoliko sa ovakvim žarom uđu u mečeve kontra Lyona i Ajaxa, možda se i može uhvatiti koji bod. Mada, mišljenja sam da će te utakmice biti mnogo teže za Dinamo (barem na psihološkom planu). Jbg, danas su se krvili 90 minuta sa jednom od najboljih ekipa u Evropi, a to može biti čak kontraproduktivno. Mogu ući u naredni meč sa onom "ako smo mogli sa jačim ovako igrati, možemo sa svima", te da ih to košta glave. Iskreno se nadam da to neće biti slučaj.
PA da je Rukavina zabio sve bi bilo drugačije.Šta bi bilo kad bi bilo.I crveni karton se mogao bolje iskoristiti.Dinamo sigurno nije Zaragoza.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 14 sep 2011, 23:35

Moram dodat da Ibanez polako stasa u strasnog igraca, svaka mu cast na danasnjoj igri.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 14 sep 2011, 23:37

Vrlo dobra naša predstava, stoperski naš par je odličan. Zaista vrlo dobro izgledaju Tonel i Vida. Još kad se vrati Šimunić to će biti slatke brige. Nije bilo realno očekivati da će se do kraja održati 0:0. Kelava hobotnica, Lucho Gonzalez :lol: :lol: :lol: i Leko majstori, dali su sve od sebe.

Idemo dalje, u Lyon po pozitivan rezultat
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

zlatan.edvin
Kontakt:

Post Postao/la zlatan.edvin » 14 sep 2011, 23:43

Čestitke Dinamu, samo hrabro u sljedeće tekme.

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 15 sep 2011, 01:55

predsjednik Dinama Barišić kaže da će bit drugi u skupini, izjava nakon utakmice za HRT :lol:

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 15 sep 2011, 08:24

Kelava-Fantastičan, samo ispucavanje treba popraviti
Tonel-dobar
Vida-bolji od Tonela
Ibanez-najbolja utakmica do sada za Dinamo
Leko-igrač utakmice
Tomečak-krivac za gol, nepotrebno gubljenje lopte ma sredini terena i kontra iz koje prima Dinamo gol
Sammir-najlošiji
Kovačić-solidan
Badelj-dobar
Callelo-solidan
Rukavina-e moj Ruki, ne loša partija, al onaj promašaj je pokvario dojam
Rezerve ništa posebno
Audere est Facere

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 15 sep 2011, 08:49

Nisam nezadovoljan... ali Rukavina :roll:
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 15 sep 2011, 09:16

Svaka cast na utakmici,nisam je gledao,malo mi je zao sto su prenosili Napoli City umjesto Dinamo Real...
Cuo sam Ronaldo kuka ko obicno,moze li se znati s kim je razmijenio dres (ako ga je uopste zamijenio,posto ipak on najvise sebe voli)?
Cuo sam da je onaj Mateo dobio Dres Ozila. :D

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 sep 2011, 10:27

Odgledah snimak i moram reci da me ova utakmica izuzatno podsetila na meceve Partizana i Reala iz 2004.Real napada,stvara prilike Kelava brani bas kao Pantic one godine,a Rukavina ovamo masi pa 100% sansu bas kao Sale Ilic onomad. :(
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 15 sep 2011, 11:36

Narin je napisao/la:Svaka cast na utakmici,nisam je gledao,malo mi je zao sto su prenosili Napoli City umjesto Dinamo Real...
Cuo sam Ronaldo kuka ko obicno,moze li se znati s kim je razmijenio dres (ako ga je uopste zamijenio,posto ipak on najvise sebe voli)?
Cuo sam da je onaj Mateo dobio Dres Ozila. :D
Leko mu malo razvalio glezanj, pustio koju kap krvi i odmah nakon utakmice isao Jurcicu da se pozali, a onda je sam ganjao novinare da moze kukat, nisu oni morali ganjat njega...haha...
a dres je razmjenio s Tonelom ;)

a ja mogu rec da nisam nikako zadovoljan rezultatom, zasluzili smo bod, a ako ga nismo zasluzili opet sam ga kao navijac zelio i ne mogu bit zadovoljan porazom jer nije donjeo prolaz il nesto...igrom mogu bit zadovljan posebno Vidom i Lekom koji su pozitivno iznenadili, Vida manje jer se i prije pokazao pa sam to od njega i ocekivao, mozda nisam ocekivao da uzme loptu na svojih 16 i probije se s njom u Realovu polovicu i da odlicnu loptu, al nek samo tako nastavi :D...a Leko je rasturio Realovce, sve im lopte pokupio pred nosom...Kelava, mogu samo rec Kelava, o njemu nista ne treba ni pisat...Sammir i Badelj razocarali, Sammir bio nesto dobar na pocetku, a poslije kao da mu je bilo mrsko igrat...Ibanez treba jos samo malo da poradi na centarsutevima i bit ce fantastican...Tomecak prema ocekivanjima, da je imao vise lopti vjerujem da bi bilo i vise prodora...Calello stalno napreduje i danas je bio dobar...mali Kovacic, mali, da ima iskustva bio bi zvjer, al pred njim je velika karijera, nadam se sto duza u Dinamu :D...Rukavina, kao da sam znao da ce nesto zeznut, al ni u snu da ce zeznut onakvu priliku, da je bar netko drugi dobio onakvu loptu zabio bi sigurno...Beqiraj usao i nije bio los, po meni bolji od Rukavine, trebao ga je vec na poluvremenu uvest...Pokrivac odlican, mislim da ga je trebao stavit od prve umjesto malog Kovacica jer se sinoc vidjelo njegovo iskustvo koje puno fali Mateu...Situm usao i mislim da je jedini koji je bas ono naivno krenuo u dribling i izgubio loptu od Realovaca, al nije mogao nista ni pokazat, nije igrao ni 10 minuta...

Ricky
Kontakt:

Post Postao/la Ricky » 15 sep 2011, 12:33

Najavljivali Šminkera jučer da će da zabi hattrick a odigrao kao i obično katastrofa glavno da je frizurica na mjestu nakon svake utakmice :lol:
Dio Porta

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 15 sep 2011, 12:35

Sve čestitke na hrabroj i istrajnoj igri.Ne bi me čudilo kada bi Dinamo napravio nešto više u ovoj grupi,jer realno Real je daleko najjača ekipa u grupi,mislim da se sa ovim ostalim može nositi.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Ricky
Kontakt:

Post Postao/la Ricky » 15 sep 2011, 12:43

Dinamo će najmanje drugi da završi u grupi :!:
Dio Porta

Spartak
Kontakt:

Post Postao/la Spartak » 15 sep 2011, 12:44

KOji genijalci ovdje :mrgreen:

Ovdje je samo Real sprijecio Real da ne bude demoliran Dinamo.
Ovakav rezultat nije produkt Dinamove dobre igre vec Realove lose igre.

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 15 sep 2011, 13:17

Spartak je napisao/la:KOji genijalci ovdje :mrgreen:

Ovdje je samo Real sprijecio Real da ne bude demoliran Dinamo.
Ovakav rezultat nije produkt Dinamove dobre igre vec Realove lose igre.

Real nije htio da igra kako zna,nego su dosli negdje bogu za nogu,da pobjede sto prije i sto prije kuci da odu.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.