Arnelinho je napisao/la:muXmania je napisao/la:Drente je zabio gol
I vjeruj da mi je drago bilo.
Dobra tekma, gled'o sam je do kraja, dobra predstava Evertona, mada su me bili prepali kod 1-1, navij'o sam za njih,naravno. Imam utisak da onaj Moyes sijedi od briga, obijelio čo'jk.
Naravno,po meni igrač tekme je Jagielka. Majstor

gledo si samo kraj pa ti se činilo da liči na nešto, a u suštini nije ništa specijalno, i ona prepoznatljiva igra po krilima sa ubačajima u šesnesterac počinje da blijedi, sve se tu svodi samo na Bainesa, Hibbert nije više taj koji može pratiti taj stil, krila Colleman i Bilyaletdinov kritični, sad se tek vidi koliko fali Pienaar, čak i više nego Arteta...
Fellaini je solidan, dok je Rodwel čitavu tekmu bio izgubljen, ni Distan nije bio na svom nivou, Jagielka je vjerovatno igrač utakmice dobro si primjetio kakav je to majstor i pouzdan štoper, još je i u formi sad...
Cahil najrastrčaniji tek u drugom poluvremenu je izgubio vazdušni duel, Osman isto solidan u skladu njegovih mogućnosti, Drente se još nije naviko ali biće on dobar...
Ovaj mali wonderkid Velios će biti prava igračina, i ovaj Argentinac ulijeva povijerenje...
Moyes je opet pogodio s izmjenama koje su mu donijele pobijedu, on je najsvijetlija tačka ovog kluba