A to što "zeljocity" kaže -fakat istina-nakon Blackburna imao sam osječaj da smo "nezasluženo" mahnuli 3 boda ,ali po pričama vašim skontam da smo ispušili na Goodisonu 2 boda(ili 3 figurativna
coyb
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Drente je malo igro, nije loš brz, imo je dva solidna prodora, mislim da će se on snaći ovdjeobi-punk-kenobi je napisao/la:Tekmu nisam gledao (iz nekih objektivnih razloga-šupci na poslunikad više nikome zamjena pa da mu babo rađa gliser
).Baš neide sezonu zaključiti bez bar 11-12 nerješenih tekmi
iskreno se nadam da če poraditi na tome-a i neke nade polažem na te "rekle-kazala" priče oko tog da če car Moyes za zimski prelazni rok dobiti kintu i odrješene ruke-neko pojačanje "privesti".Iako ,po mom mišljenju nije nešto frka izuzev srednjeg reda-Billy malo posustaje
ako se neprobudi-ili neka rotacija ili...nego,pošto negledah tekme-kako se je snašao "novajlija" Drenthe?? Imali kakva hajra od njega?
A to što "zeljocity" kaže -fakat istina-nakon Blackburna imao sam osječaj da smo "nezasluženo" mahnuli 3 boda ,ali po pričama vašim skontam da smo ispušili na Goodisonu 2 boda(ili 3 figurativna..) hmm ma to je Everton
win some lose some!!
coyb
sumnjam da je iko uzeo, glavna furka je dres Fellainija i perika na glavu, ako on ode kriza je jer hoćel vratiti ljudima lovu za perike tamo neki švercer tipa Del Boyzeljocity je napisao/la:Ako je neko od vas kupio dres za sezonu 2011/12 sa imenom Arteta/Beckford moze dobit pare nazad, nije sala klub vraca pare.
Ma ne zalimo se na vlasnike samo eto malo mi je cudno da jos nisu uspjeli sredit ozbiljniju rekonstrukciju stadiona o kojoj i sami pricaju vec duze vrijeme.. A taj iz Ncastla je bas.....gloryhunter je napisao/la:Ne znam sta se zalite na vlasnike??? kad bi imali Ashleya iz Newcastlea molili bi Boga da dode neko drugi. njegovi potezi vrijeđaju ljudsku intelegenciju....
Bertrand je napisao/la:Zar treći nije zabio Drenthe?
Edit: I jeste, na asistenciju tog Stracqualursija.
I vjeruj da mi je drago bilo.muXmania je napisao/la:Drente je zabio gol
gledo si samo kraj pa ti se činilo da liči na nešto, a u suštini nije ništa specijalno, i ona prepoznatljiva igra po krilima sa ubačajima u šesnesterac počinje da blijedi, sve se tu svodi samo na Bainesa, Hibbert nije više taj koji može pratiti taj stil, krila Colleman i Bilyaletdinov kritični, sad se tek vidi koliko fali Pienaar, čak i više nego Arteta...Arnelinho je napisao/la:I vjeruj da mi je drago bilo.muXmania je napisao/la:Drente je zabio gol![]()
Dobra tekma, gled'o sam je do kraja, dobra predstava Evertona, mada su me bili prepali kod 1-1, navij'o sam za njih,naravno. Imam utisak da onaj Moyes sijedi od briga, obijelio čo'jk.![]()
Naravno,po meni igrač tekme je Jagielka. Majstor
pristup jest kritičan protiv manjih ekipa, ali opet dosta se boba do sad izvuklo u poređenju sa prošlom sezonom, vidjećeš kako će biti rastrčani i borbeni protiv većih ekipa, koda je druga ekipa u pitanju, treba njima neki psiholog mjesec dana samo njemu da idu...NeToBoLa je napisao/la:Drenthe zabio treći gol. Igru briši, bodove piši. Morat će se dosta toga promijeniti u pristupu ako misle išta postići ove sezone.
Trenutno korisnika/ca: Amirutah1988, Maestro^^ i 2 gosta.