FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

mma_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mma_hz » 18 sep 2011, 12:34

RedBlueArmy je napisao/la:Jel ima kakav snimak osim ovog na **** . ba? Ne mogu baš tamo da skontam šta se desilo, vidim samo neko tračanje prema policajcu, redar razdvaja igrače od njega, pretpostavljam da je to nakon tog famoznog udarca?
bordo_Sarajevo je napisao/la:hebajiga, cetnicka posla, idemo dalje
Zaboravljaš Koševo prošle godine kad redari pokušavaju da nam oduzmu transparent, zato što je na ĆIRILICI? Čija su to posla?
i vi ih prvi fizicki napali..i ono nije trans vec parola ;) ;)
na ovom snimku se lijepo vidi da nismo nikoga napali..ni redare niti publika..ama bas nikoga..
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 18 sep 2011, 12:36, ukupno mijenjano 2 puta.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 18 sep 2011, 12:35

RedBlueArmy je napisao/la:Jel ima kakav snimak osim ovog na **** . ba? Ne mogu baš tamo da skontam šta se desilo, vidim samo neko tračanje prema policajcu, redar razdvaja igrače od njega, pretpostavljam da je to nakon tog famoznog udarca?
Zaboravljaš Koševo prošle godine kad redari pokušavaju da nam oduzmu transparent, zato što je na ĆIRILICI? Čija su to posla?
Nije bio problem u ćilirici vec u natpisu ?

RedBlueArmy
Kontakt:

Post Postao/la RedBlueArmy » 18 sep 2011, 12:56

mma_hz je napisao/la:
i vi ih prvi fizicki napali..i ono nije trans vec parola ;) ;)
na ovom snimku se lijepo vidi da nismo nikoga napali..ni redare niti publika..ama bas nikoga..
trans, parola, ili verbalno skandiranje: "Je**mo vam Banjaluku" ili "Je**em te Saraj'vo", u čemu je razlika... uglavnom, ko je on da traži da se to ukloni? Navijačko podje**vanje je stvarnost i sveprisutno od prvih dana fudbala.

Za snimak, pa isto se vidi na početku da lik preskače preko ograde... nije da ima nešto da traži tu, takođe. Neko drugi, negdje, bi već dobio po bubrezima od neke druge, tolerantne, policije...

Post nije bio provokacija, samo sam odreagovao na ovog gore sa "četničkim poslovima". Prelako se na ovom forumu tolerišu takva prozivanja...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 18 sep 2011, 13:01

Taj eksces na Koševu je bio totalno nepotreban. Parola je bila navijačka zahebancija, ništa što prelazi granice. Zaštitari su tu napravili bespotrebno sranje, no k.urce se i na nama domaćim stoga nemojte mislit da ste neki izuzetak.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 18 sep 2011, 13:23

Redari su tu usrali pravo dobru noc ni nama nije bilo drago kad smo gledali sta se desava, jer znamo da i nas moze isto snaci ;) Nego ovaj poraz u trebinju mene uopste nije rastuzio , vas ? :D
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 18 sep 2011, 13:55

Sarajlijc@ je napisao/la:Redari su tu usrali pravo dobru noc ni nama nije bilo drago kad smo gledali sta se desava, jer znamo da i nas moze isto snaci ;) Nego ovaj poraz u trebinju mene uopste nije rastuzio , vas ? :D
Vjerovao ili ne ja sam ocekivao poraz , ipak **** 13 premierligaskih tekmi nismo porazeno :shock: :shock: vakat je bio... Najgore je igrati po vukojebinama poput Trebinja. Kad sam igrao juniorsku super ligu 6(kosarka) naguzimo Leotar 12 razlike na poluvremenu , na kraju 5 razlike za njih uz pomoc svega i svacega. Kad smo izlazili sudinica se ljubi sa jednim njihovim igracem da ne povjerujes.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 18 sep 2011, 14:00

Samo da napisem 1000 post na najdrazoj temi

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 18 sep 2011, 15:12

Poraz je morao kad tad doci, 12 tekmi bez poraza s tim da su 2 remija bila, znaci 10 pobjeda...to je fakat dobar rezultat...
Poraza je bilo i bice ali gube i Real i Barca i Chelsea i Inter ali na kraju osvajaju trofeje...to je bitno ;)

Dvije stvari su bitne za nastavak

1)
"Svaki put je teško kada se izgubi, ali uvjeren sam da nas ovaj poraz neće poremetiti i da ćemo nastaviti u ritmu kakvom smo bili uoči utakmice protiv Leotara" - Jirzi Plisek
2)
"Najgore sto nam se moze desiti jeste da nam se svakih 7 dana energija i atmosfera oko tima mjenja po sistemu toplo-hladno.Treba biti realan - Jirzi Plisek

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 18 sep 2011, 16:06

Ma okrenut' se Sirokom , nije jos nista gotovo . I da Borac pobijedi veceras,mi i dalje mozemo biti prvi zaboravili ste da ima jos 22 kola do kraja ukupno 66 bodova(normalno ne ocekujem da sve ovo osvojim ali poenta je da se sad tek pocelo zakuhavati,sto je bolje sad neko pred kraj k'o uvijek)...da se osvoji . No sekirli , okrecemo se SIROKOM :!:
1946

Marinac
Kontakt:

Post Postao/la Marinac » 18 sep 2011, 17:54

Sarajlijc@ je napisao/la:Redari su tu usrali pravo dobru noc ni nama nije bilo drago kad smo gledali sta se desava, jer znamo da i nas moze isto snaci ;) Nego ovaj poraz u trebinju mene uopste nije rastuzio , vas ? :D
sto bi rastuzio 13 utakmica igramo odlicno.Samo lagano do novih pobjeda !!! :D
Nemozete vi mrziti BOSNU koliko je ja mogu voliti !!!
Biti srcem vezan u tome lezi snaga !!!
Neka mi ne svane nek me nema neka me ne bude,neka me bez tebe ne probude SARAJVO,nananananana samo ti u mome srcu si SARAJVO...

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 18 sep 2011, 18:25

[youtube][/youtube]
Prvi ponisten gol sumnjiv skroz , drugi na koji smo se najvise zalili nije prikazan...Pogledajte start na 1:18 :shock: :shock: ...za Zenice , a nije ni faul sviran

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 18 sep 2011, 18:31

ko daje ovim Nebojsi kolaku da izvjestava sa utakmica??? ovo nije vise normalno...izvjestava kako njemu i Leotaru odgovara...nimalo nije objektivan...Katastrofa!!! ovo nije vise za gledat :(
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 sep 2011, 18:40

HZ_ilidzaa je napisao/la:[youtube][/youtube]
Prvi ponisten gol sumnjiv skroz , drugi na koji smo se najvise zalili nije prikazan...Pogledajte start na 1:18 :shock: :shock: ...za Zenice , a nije ni faul sviran
hahahha svasta ..i ovo mi je novinar ..ovo je jedno smece od covjeka..prvo pravilo novinarstva je da moras biti objektivan a nikako subjektivan...kako moze reci da su opravdani ofsajdi ,nisu drugi ni prikazali a vala i prvi fakat dismr...hahaha samo se smijat,smijat i ponovo smijati hahahahha
cuj zadzuje gestikulacija torlaka ..tamo ga drotovi tuku a vamo mu J*** balijsku mater i nebojsi nije jasno....
valjda je kod njih u kamenjaru dole normalno da drotovi tuku igrace ....e za ovo je zaduzen ivica osim(jer je glavni) i on bi trebao nesta da kaze i da zastite igraca (u ovom slucaju torlaka)..da se ovo desilo u sarajevu bilo bi nacionalizam ovo ono..brujalo bi sa svih strana kao inace kad se nesto desi u" teheranu"...
FK SARAJEVO.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 sep 2011, 19:29

" onclick="window.open(this.href);return false;
gdje sada onaj sto postavlja slike hordi ,da malo pogleda i uporedi...
semjone srbine horde su uz tebe !!
FK SARAJEVO.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 18 sep 2011, 20:10

http://www.fksinfo.com/galerija/data/me ... sar_39.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Semjon svaka čast !!!
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

zubizareta
Kontakt:

Post Postao/la zubizareta » 18 sep 2011, 20:24

drago mi je na slikama i na klipu da se vidi kako HZ samo prodju pored ovih obicnih gledaoca koji navijaju za Leotar jer su nam govorili kako smo u SB napdali starce i slicne gluposti pa nek ljudi zakljuce koliko je to istina tj kolika je to laz
Fina Gradska sarajevska raja

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 18 sep 2011, 20:26

Zagor je napisao/la:http://www.fksinfo.com/galerija/data/me ... sar_39.jpg
Semjon svaka čast !!!
I prošle godine na Biljinom je došao da pozdravi Horde. I pitaju, zašto ga volimo i poštujemo.

slika
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 18 sep 2011, 20:35

Ljudina je on. Gotivim ga pravo ali realno i Torlak i Dupovac su sad bolji/isplativiji igraci od njega.

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 18 sep 2011, 20:46

Sto se ovaj Siroki gradi sa gol razlikom .. XD . Nista...cekamo da tekme zavrse i da slavimo ostajanje na prvom mjestu :D
1946

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 18 sep 2011, 20:50

A onda ako Bog da, slijedece sedmice ove kamenjare rastaviti na Kosevu!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: alacious, DoktorXabaras, OzmoodPinglewood, PapakIzSa, Proximic i 40 gostiju.